Τι είναι το Socialcam; Αναθεώρηση του App Social Mobile Mobile

Instagram για βίντεο!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Τα βίντεο και τα κινητά είναι τεράστια αυτές τις μέρες, και όταν τα βάζετε μαζί, γίνεται ακόμα καλύτερα. Το YouTube είναι ίσως η πιο δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο, αλλά οι μικρότερες που επικεντρώνονται περισσότερο στην αλληλεπίδραση των χρηστών αρχίζουν να εμφανίζονται, όπως το Socialcam.

Τι είναι το Socialcam;

Από τους δημιουργούς του Justin.tv , το Socialcam είναι μια εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν και να μοιράζονται εύκολα νέα βίντεο. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα βίντεό σας χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή του Socialcam με φίλτρα βιντεοκασέτας, προσαρμοσμένους τίτλους και κλιπ ήχου.

Χαρακτηριστικά του Socialcam

Εάν γνωρίζετε ήδη το Instagram , πιθανότατα θα παρατηρήσετε πολλές ομοιότητες με τη διάταξη του Socialcam, μόνο με βίντεο αντί για φωτογραφίες. Υπάρχει ένα μενού στο κάτω μέρος της οθόνης, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στην εφαρμογή.

Βίντεο ροής βίντεο: Επιλέξτε την ροή βίντεο για να δείτε όλα τα βίντεο και τη δραστηριότητα των χρηστών που παρακολουθείτε, παρόμοια με τη ροή φωτογραφιών της Instagram.

Δημοφιλή: Επιλέξτε την δημοφιλή καρτέλα για να δείτε ποια βίντεο λαμβάνουν τις πιο αρέσει και σχόλια.

Φίλοι: Επιλέξτε την καρτέλα φίλων για να δείτε μια λίστα με τους χρήστες που είναι φίλοι σας στο Socialcam.

Δραστηριότητα: Επιλέξτε την καρτέλα δραστηριότητας για να δείτε μια σύνοψη του ποιος σας παρακολούθησε και σας άρεσε ή σχολίασε τα βίντεό σας.

Απεριόριστη εγγραφή βίντεο: Το Socialcam δεν σας δίνει όριο στο μήκος.

Cloud storage: Όλα τα βίντεο μεταφορτώνονται γρήγορα και αποθηκεύονται στο σύννεφο , ώστε να μπορείτε να τα διαγράψετε από το τηλέφωνό σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τους περιορισμούς αποθήκευσης.

Απόρρητο: Έχετε πλήρη έλεγχο του ποιος θέλετε να βλέπετε τα βίντεό σας και μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε βίντεο, ώστε να είναι ιδιωτικός ή δημόσιος.

Επεξεργασία: Εφαρμόστε φίλτρα vintage και πειραματικά στα βίντεό σας, εφαρμόστε τίτλους ή επιλέξτε κάποια από τα εφέ soundtrack της Socialcam για αναπαραγωγή στο παρασκήνιο.

Κοινωνική ενσωμάτωση: Μοιραστείτε εύκολα οποιοδήποτε από τα βίντεό σας στο Facebook , Twitter, YouTube, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω μηνυμάτων κειμένου SMS.

Ειδοποιήσεις: Όταν ένας άλλος χρήστης αρέσει ή σχολιάζει ένα από τα βίντεό σας, θα ειδοποιηθείτε αμέσως.

Γρήγορες μεταφορτώσεις: Το βίντεο μεταφορτώνεται πολύ γρήγορα στο παρασκήνιο χωρίς περιστροφές και μπορείτε επίσης να ανεβάσετε το βίντεο που έχετε εγγράψει από το cameraroll σας.

Χρησιμοποιώντας το Socialcam

Αφού το κατεβάσετε από το iTunes ή από το Google Play στο iPhone ή τη συσκευή σας Android, η Socialcam θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό, εγγράφοντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συνδέοντας μέσω του υπάρχοντος λογαριασμού στο Facebook ή στο Twitter .

Το Socialcam θα τραβήξει έπειτα μια λίστα με τους συνιστώμενους χρήστες που μπορείτε αμέσως να αρχίσετε να παρακολουθείτε εάν σας ενδιαφέρει. Μετά από αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή βίντεο.

Πατήστε το μεσαίο κουμπί για να ενεργοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή της Socialcam. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας και πατήστε το κουμπί εγγραφής για να ξεκινήσετε την εγγραφή. Μόλις πατήσετε το κουμπί διακοπής, η Socialcam θα σας ζητήσει να πληκτρολογήσετε έναν τίτλο και να επιλέξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου που θέλετε στο βίντεο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε μια μουσική θεμάτων και παρασκηνίου πριν την επισήμανση της θέσης με άτομα που γνωρίζετε και την αποστολή του τελικού βίντεο στους χρήστες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή την ανάρτησή τους σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης .

Πλήρης ανασκόπηση του Socialcam

Ξεκίνησα με σύντομα βίντεο χρησιμοποιώντας το Viddy (τώρα μια υπηρεσία που έχει διακοπεί), κάτι που μοιάζει αρκετά με το Socialcam. Και οι δύο βασικά παρέχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά, και τα δύο θα μπορούσαν να περιγραφούν ως "Instagram for video." Δεδομένου ότι ο Viddy δεν είναι πλέον μαζί μας, θα επικεντρωθώ στο Socialcam εδώ.

Μου αρέσει ότι το Socialcam επιτρέπει απεριόριστα μήκη βίντεο. 15 δευτερόλεπτα δεν είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε το Socialcam είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν περισσότερο βίντεο.

Προσωπικά, μου άρεσε η πιο σκούρα διάταξη του Viddy καλύτερα από το Socialcam. Η ροή βίντεο φαίνεται λίγο ακατάστατη και ακούω ότι η εφαρμογή Android δεν έχει ενημερωθεί κάποια στιγμή (αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιεί την εφαρμογή iPhone), οπότε υποθέτω ότι δεν θα λειτουργούσε πολύ καλά στο Nexus S.

Συνολικά, το Socialcam είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Λατρεύω ότι σας ζητείται μετά από κάθε βίντεο να επιλέξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας και εάν θέλετε ή όχι να τις μοιραστείτε σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων.