Τι είναι ο Viddy; Αναθεώρηση της εφαρμογής Viddy για το iPhone

Ενημέρωση: Ο Viddy (αναδημοσιευμένος ως Supernova το 2013) έκλεισε στις 15 Δεκεμβρίου 2014. Παρά το γεγονός ότι έγινε μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής βίντεο το 2011 και το 2012, με πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες στην κορυφή της δημοτικότητάς του, ο Viddy δεν κατάφερε με άλλους μεγάλους παίκτες εφαρμογών βίντεο που μπήκαν στην επικράτειά τους - κυρίως το βίντεο Instagram και το App Vine του Twitter .

Ελέγξτε αυτά τα άρθρα:

Ή να διαβάσετε τι ήταν ο Viddy το 2012 ...

Viddy: Το νέο Instagram για βίντεο;

Ο Viddy περιγράφει τον εαυτό του ως "έναν απλό τρόπο για να συλλαμβάνει, να παράγει και να μοιράζεται όμορφα βίντεο με τον κόσμο".

Με απλά λόγια, ο Viddy είναι μια εφαρμογή βίντεο. Αλλά παρόλο που έχει να κάνει με τη μαγνητοσκόπηση, ο Viddy πραγματικά λάμπει για το δικό του κοινωνικό δίκτυο - παρόμοιο με το Instagram . Στην πραγματικότητα, αν είστε ήδη ένας άπληστος χρήστης του Instagram, θα πρέπει να παρατηρήσετε αρκετές ομοιότητες μεταξύ των δύο εφαρμογών με όρους διεπαφής χρήστη του Viddy. Μπορείτε ακόμη και να εφαρμόσετε vintage φίλτρα πάνω από τα βίντεό σας - όπως ακριβώς κάνει και το Instagram με τη λειτουργία φιλτραρίσματος φωτογραφιών.

Με πολλούς τρόπους, ο Viddy είναι πραγματικά σαν το Instagram για βίντεο. Από τον Μάιο του 2012, η ​​εφαρμογή Viddy είχε προσελκύσει 26 εκατομμύρια χρήστες για να εγγραφούν για λογαριασμό. Αρκετά μερικά υψηλού προφίλ άτομα και celebs έχουν περάσει ακόμη και με το Viddy, όπως ο Mark Zuckerberg, ο Shakira, ο Jay-Z, ο Bill Cosby, ο Snoop Dogg και ο Will Smith.

Πως δουλεύει

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν τον λογαριασμό σας Viddy. Χρησιμοποιήστε το μενού στο κάτω μέρος της οθόνης για να περιηγηθείτε στις καρτέλες της εφαρμογής. Η τελευταία καρτέλα στην άκρα δεξιά σάς φέρνει στο προφίλ σας. Μπορείτε να εγγραφείτε για λογαριασμό Viddy μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Twitter ή Facebook .

Η διαδικασία λήψης βίντεο είναι απλή και διαισθητική και η εφαρμογή σάς επιτρέπει να τραβήξετε βίντεο απευθείας μέσω της εφαρμογής Viddy, η οποία γίνεται με το πάτημα της καρτέλας μεσαίας κάμερας στο μενού. Αφού καταγραφεί ένα βίντεο, ο Viddy θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το βίντεο ή να επαναλάβετε το βίντεο. Αφού πατήσετε το πράσινο σημάδι επιλογής, μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα εφέ, ήχου και vintage. Στη συνέχεια, μπορείτε να ονομάσετε το βίντεό σας και να προσθέσετε μια περιγραφή πριν το μοιραστείτε με το Facebook, το Twitter, το Tumblr ή το YouTube.

Μπορείτε επίσης να μεταφορτώσετε προϋπάρχοντα βίντεο από το iPhone σας για κοινή χρήση στον Viddy.

Χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης του Viddy

Ακριβώς όπως το Instagram, έχετε μια ροή βίντεο που εμφανίζει όλα τα βίντεο που δημοσιεύονται από τους χρήστες Viddy που ακολουθείτε. Μπορείτε να σχολιάσετε, να δείτε τις ετικέτες και να μοιραστείτε τα βίντεο σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Για να βρείτε νέους χρήστες που θα ακολουθήσουν, μπορείτε να περιηγηθείτε στο εικονίδιο φωτιάς στο κάτω μενού και να δείτε ποια βίντεο είναι δημοφιλή, δημοφιλή και νέα. Για να δείτε το προφίλ ενός χρήστη, πατήστε στη φωτογραφία του προφίλ του. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτόν τον χρήστη εάν θέλετε τα βίντεό τους να εμφανίζονται στη ροή σας.

Η καρτέλα "Δραστηριότητα" εμφανίζει σχόλια , ακολουθίες, συμπεράσματα και άλλες ενέργειες από τους ανθρώπους που ακολουθείτε και τους ανθρώπους που σας ακολουθούν.

Ανασκόπηση του Viddy

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής (που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το iTunes) και αφιερώνοντας χρόνο για να περιηγηθείτε γρήγορα στις καρτέλες, μου υπενθύμισα σχεδόν αμέσως το Instagram , το οποίο είναι ουσιαστικά πανομοιότυπο με το Viddy σε μορφή φωτογραφίας. Δεδομένου ότι μου αρέσει ήδη το Instagram, ήταν ωραίο να βλέπω τις ομοιότητες.

Η εγγραφή του πρώτου μου βίντεο ήταν εύκολη. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν φαίνεται να προσαρμόζει το βίντεο και κατέληξε προς τα πλάγια, αλλά μπορεί να είχαν να κάνουν περισσότερο με το γεγονός ότι κρατούσα το iPod Touch επίπεδη μου. Εφαρμογή των εφέ ήταν πολύ εύκολο και διασκεδαστικό να κάνει, και η επεξεργασία του βίντεο πήρε μόνο μερικά δευτερόλεπτα, η οποία ήταν επίσης ωραία.

Οι επιλογές κοινής χρήσης είναι πάντοτε κάπως αδέξιοι από την αρχή με κάθε νέα εφαρμογή και το βίντεο δημοσιεύτηκε αυτόματα στη ροή μου στο Twitter, επειδή είχα διαμορφώσει το Twitter στο Viddy. Μου πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβω ότι οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις κοινωνικού δικτύου έχουν ρυθμιστεί ώστε να μοιράζονται αυτόματα τα βίντεό σας, οπότε έπρεπε να κτυπήσω τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης για να εμφανιστεί μια κόκκινη κουκίδα αντί για μια πράσινη κουκκίδα για να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση.

Σε σύγκριση με την Keek , η οποία είναι μια άλλη εφαρμογή για την κοινή χρήση βίντεο που προηγουμένως επανεξέτασα, μου αρέσει ο Viddy καλύτερα λόγω των ομοιότητών του με το Instagram και τα αποτελέσματά του. Το Keek μοιράζεται περισσότερες ομοιότητες με το YouTube. Υποθέτω ότι το σημαντικό πλεονέκτημα που έχει ο Keek πάνω από τον Viddy είναι ότι ο Keek επιτρέπει ένα χρονικό όριο βίντεο έως και 36 δευτερόλεπτα, ενώ ο Viddy έχει χρονικό όριο 15 δευτερολέπτων.

Θα ήθελα πολύ να δω τον Viddy να έρχεται σε άλλες συσκευές όπως το Android και ακόμη και το iPad. Μπορώ να δω σίγουρα γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι πήραν αυτή την εφαρμογή τόσο γρήγορα. Είναι διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση, καθώς και όταν είστε φίλοι σας το χρησιμοποιείτε και έχετε αρκετές σημαντικές προσωπικότητες που μπορείτε να ακολουθήσετε, μπορεί να είναι δύσκολο να μείνετε μακριά από αυτό.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: 10 βίντεο που έμειναν ιογενή πριν το YouTube ακόμα υπήρχε