Χρησιμοποιήστε το Google για να αναζητήσετε ένα μερικό κείμενο ή φράση

Πολλοί χρήστες μηχανών αναζήτησης χρειάζονται τη δυνατότητα να ψάξουν για μερική λέξη ή φράση σε κάποιο σημείο του διαδικτυακού τους ταξιδιού. Ωστόσο, αυτό είναι ένα ερώτημα αναζήτησης που απαιτεί λίγο περισσότερο προγραμματισμό από την τυπική ερώτηση μηχανών αναζήτησης.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πετύχετε αυτό που προσπαθεί να κάνει αυτή η αναζήτηση, η οποία βασικά καθοδηγεί την Google να "συμπληρώσει το κενό", να το πω έτσι. Σημείωση: Πρόκειται για μια κάπως περίπλοκη αναζήτηση και ορισμένες δυνατότητες που εξηγούνται σε αυτό το άρθρο έχουν καταργηθεί. Τη στιγμή της γραφής, όλες αυτές οι τεχνικές λειτουργούν. Επιπλέον, θα πρέπει να αισθανθείτε ελεύθεροι να πειραματιστείτε και να αξιοποιήσετε αυτές τις θεμελιώδεις διαδικασίες και να τις χρησιμοποιήσετε στις δικές σας αναζητήσεις για να τους κάνετε πιο επιτυχείς.

Αναζήτηση μπαλαντέρ

Χρησιμοποιώντας έναν αστερίσκο (*) στο ερώτημά σας αναζήτησης ως υποκατάστατο μιας άγνωστης λέξης που είστε ανοικτός για αναζήτηση πέρα ​​από τα κανονικά αποτελέσματα για (δηλαδή, ένα μπαλαντέρ) μπορεί να επιστρέψει κάποια αξιοπρεπή αποτελέσματα. Για παράδειγμα:

* τώρα καφέ *

Αν ψάχνετε για ακριβή επανάληψη της φράσης που καταχωρίσατε με την αναζήτηση μπαλαντέρ σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει εισαγωγικά γύρω από αυτήν, έτσι ώστε η Google θα ξέρει να επιστρέφει αποτελέσματα με αυτές ακριβώς τις λέξεις σε αυτή την ακριβή σειρά. Η χρήση αναφορών μπορεί να κάνει τις αναζητήσεις σας πιο αποτελεσματικές και αποτελεσματικές - διαβάστε περισσότερα σε αυτό το άρθρο με τίτλο Χρήση αποσπάσματος για πιο αποτελεσματική αναζήτηση .

"τώρα καφέ"

Χρησιμοποιώντας & # 34; OR & # 34;

Χρησιμοποιώντας τον τελεστή εκκίνησης Boolean "OR" θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα αποτελέσματα που έχουν μόνο μία από τις πολλές λέξεις, όχι τα αποτελέσματα που έχουν όλα αυτά. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο αν ψάχνετε για πληροφορίες ευαίσθητες στο χρόνο. για παράδειγμα:

Πρόγραμμα nfl 2012 ή 2013

Φυσικά, εάν θέλετε η Google να αναζητήσει μια συγκεκριμένη φράση, επισυνάψτε το ερώτημά σας σε εισαγωγικά, δηλαδή:

"Πρόγραμμα nfl 2014" Ή "Πρόγραμμα NBA 2014"

Google Insights

Ένας άλλος τρόπος να αναζητήσετε τμήματα μιας λέξης με το Google χρησιμοποιεί το Google Insights for Search, ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να εξετάσει τα πρότυπα όγκου αναζήτησης σε χώρες, χρονοδιαγράμματα και πολιτιστικά γεγονότα.

Πληκτρολογήστε μόνο μέρος μιας λέξης, για παράδειγμα, "κύκλος". Με ελάχιστη δουλειά, παίρνουμε όλα τα αποτελέσματα που περιλαμβάνουν αυτή τη λέξη, όπως:

Μπορείτε επίσης να πάρετε μια πολύ καλή ιδέα για το τι ψάχνουν οι άνθρωποι με μια μερική αναζήτηση λέξεων στο Google AdWords Keyword Planner. Ναι, θα πρέπει να έχετε και έναν λογαριασμό Google και λογαριασμό Google AdWords. Ωστόσο, και τα δύο είναι δωρεάν και χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να εγγραφείτε και τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτού του εξαιρετικά ισχυρού εργαλείου λέξης κλειδιού ξεπερνούν κατά πολύ τη στιγμιαία αναστάτωση.

Θα μπορείτε να αναζητήσετε μερικές λέξεις εδώ, αλλά θα έχετε επίσης τη δυνατότητα αναζήτησης μερικών φράσεων και όλων των ειδών άλλων συνδυασμών. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που θα σας πει τι αναζητούν οι άνθρωποι, το είδος του όγκου αναζήτησης ανά μήνα που οι αναζητήσεις είναι πραγματικά ρατσιστικές και πόσο δημοφιλές είναι κάποιο συγκεκριμένο ερώτημα αναζήτησης. Εκτός από αυτά τα δεδομένα, θα λάβετε ιδέες για περαιτέρω αναζητήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αξιοποίηση της βάσης που έχετε ήδη. Εν ολίγοις, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που είχε αρχικά προβλεφθεί.

Εν ολίγοις, και όπως και με οποιαδήποτε τεχνική αναζήτησης, μην πάρετε πολύ δεσμευμένο σε ένα μόνο τρόπο για να ψάξετε για αυτό που ψάχνετε. Είναι απολύτως αποδεκτό (και ενθαρρύνεται!) Να πειραματιστείτε με τις μεθόδους αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο, θα τραβάτε αποτελέσματα που ίσως δεν έχετε διαφορετικά. Θέλετε να μάθετε περισσότερους τρόπους για να κάνετε τις αναζητήσεις σας Google πιο ισχυρές; Διαβάστε τα απλά κόλπα αναζήτησης Google , ένας οδηγός για τις κορυφαίες συμβουλές αναζήτησης Google που θα κάνουν τις αναζητήσεις σας πιο ισχυρές και τις δεκατρείς εντολές αναζήτησης Google , μια άλλη λίστα με μεγάλα ερωτήματα αναζήτησης που θα εξομαλύνουν τις αναζητήσεις σας.