Τα 9 καλύτερα smartphone smartphones να αγοράσουν το 2018 για κάτω από $ 300

Αγοράστε τα κορυφαία smartphones του προϋπολογισμού στην αγορά χωρίς να σπάσετε την τράπεζα

Δεν θέλουν όλοι να ξοδέψουν 700 δολάρια για το πιο φανταστικό smartphone στην αγορά. Επιπλέον, οι άνθρωποι απλά δεν χρειάζεται να ξοδέψουν τόσο πολύ. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα υψηλής ποιότητας smartphone για λιγότερο από $ 300 και μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας ώστε να ταιριάζει σε συγκεκριμένες προτιμήσεις όπως η ποιότητα της κάμερας, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ο σχεδιασμός. Ευτυχώς για σας, έχουμε κάνει την έρευνα. Ακολουθεί μια λίστα με τα επτά καλύτερα διαθέσιμα smartphones που μπορούν να βρεθούν για λιγότερα από $ 300.

Όταν συνδυάζετε μεγάλο υλικό και προσιτή τιμολόγηση, θα έχετε ένα smartphone που αξίζει να μιλήσετε. Το ZTE Axon 7 Mini, το follow-up του Axon 7, είναι μια εξαιρετικά ικανή συσκευή με οθόνη 5.2 "(1920 x 1080 pixels), επεξεργαστή Snapdragon 617 με χωρητικότητα 1.5GHz και 3GB μνήμης RAM. Αρκεί να πούμε ότι υπάρχει περισσότερη ισχύς κάτω από την κουκούλα με αυτό το smartphone.

Το ηχείο υψηλής πιστότητας προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου και ο κομψός και λεπτός σχεδιασμός του unibody αλουμινίου είναι εξαιρετικός. Τα στεφάνια αισθάνονται εργονομικά και άνετα στο χέρι και διαθέτουν έναν εύκολο στην προσέγγιση αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων . Μέσα, θα βρείτε 32GB μνήμης, μια υποδοχή microSD για κάρτες μεγέθους μέχρι 128GB και σύνδεση δικτύου LTE που υποστηρίζει και τους τέσσερις μεγάλους αμερικανικούς μεταφορείς.

Η φωτογραφική μηχανή 16 megapixel διαθέτει μέγιστη ανάλυση βίντεο 1080p παράλληλα με μια σουίτα εργαλείων φωτεινότητας και έκθεσης για τη λήψη της τέλειας λήψης. Η μπαταρία λέγεται ότι παρέχει 15 ώρες χρόνο ομιλίας, καθώς και υποστήριξη για Qualcomm Quick Charge 2.0, η οποία προσφέρει 50% φόρτιση σε μόλις 30 λεπτά. Μεταξύ του υλικού υψηλής αισθητικής και της προσιτής τιμής, το Axon 7 Mini κερδίζει εύκολα το κορυφαίο σημείο.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα ZTE που μπορείτε να αγοράσετε.

Η τιμή είναι ένα off-shoot από τη μητρική εταιρεία Huawei, η οποία έχει γίνει ένας σημαντικός υποψήφιος στην αγορά smartphone. Και η συσκευή 5X της είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα με προϋπολογισμό που μπορείτε να αγοράσετε.

Το τηλέφωνο 5,5 ιντσών είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου με γυαλισμένη μεταλλική πλάτη, όπου θα βρείτε επίσης τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά του 5X είναι ότι μπορείτε να προγραμματίσετε διαφορετικά δάχτυλα για να ξεκινήσετε διαφορετικές εφαρμογές. Κι ενώ το ίδιο το τηλέφωνο φαίνεται καλό, το ελαφρύ του βάρος το αποδίδει ως τηλέφωνο προϋπολογισμού. Αυτό το έξυπνο τηλέφωνο διπλού SIM διαθέτει υποδοχές για microSD, microSIM και nanoSIM, επιτρέποντας έως και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο αν θέλετε να συμπληρώσετε την εσωτερική αποθήκευση 16GB. Στο εσωτερικό του, τρέχει επεξεργαστής Octa-Core Qualcomm 64-bit και Android 5.1, καθιστώντας τον αρκετά γρήγορο για να τρέξει όλα τα αγαπημένα σας κινητά παιχνίδια. Είναι πλήρως συμβατό με την AT & T και την T-Mobile, αλλά δυστυχώς δεν έχεις τύχη αν έχεις άλλον μεταφορέα.

Με γρήγορη ταχύτητα 4G LTE, κάμερα 16 MP και πανέμορφη οθόνη Full HD 5.5 ", αυτό το ξεκλείδωτο τηλέφωνο Nokia είναι εξαιρετική αξία. Σε αντίθεση με άλλα ηλεκτρονικά του προϋπολογισμού, αυτό το τηλέφωνο δεν πρόκειται να καταρρεύσει αμέσως μετά την αγοράσετε. Είναι χτισμένο με ανοδιωμένο αλουμίνιο 6000 με λαμπερά κομμένα άκρα και ελκυστικό γυαλιστικό. Έχει μια πλήρη έγχρωμη οθόνη IPS με ανάλυση έως και 85 τοις εκατό, εμφανίζοντας καλειδοσκοπικές εικόνες και βίντεο. Και βλέποντας ταινίες είναι μια απόλαυση, χάρη στον δυνατό ήχο και τα βαθιά μπάσα από τα διπλά ηχεία Dolby Atmos με κορυφαία έξοδο 7.2W.

Το αποκλειστικό του Amazon σας δίνει τη σύνδεση με το πολυμέσα και την οργανωτική σουίτα εφαρμογών Amazon. Εξοικονομήστε έως 32GB αρχείων και περιηγηθείτε στο καλύτερο Android με το Android 7.1 Nougat.

Εάν είστε στην αγορά για ένα ποιοτικό τηλέφωνο προϋπολογισμού, τότε ελέγξτε έξω το LG Q6. Με πολλά μέτρα, είναι βασικά ένα κορυφαίο τηλέφωνο χωρίς την κορυφαία τιμή. Η τεχνολογία Full Vision της LG εξάγει μια οθόνη 5.5 ιντσών, όμορφη QHD + IPS, η οποία σας παρέχει αναλογία διαστάσεων 18: 9. Η πίσω κάμερα προσφέρει αυτόματη και χειροκίνητη εστίαση και το κάνει με μια εντυπωσιακή ανάλυση 13MP. Η κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός σας δίνει 5MP με ευρυγώνιο φακό, φωτισμό selfie και αυτόματη λειτουργία. Έχουν ρίξει ακόμη και μερικές φανταχτερες πτυχές λογισμικού στην κάμερα, όπως η λειτουργία GIF και η λειτουργία τροφίμων. Οι σκληρές μεταλλικές πλευρές έχουν κερδίσει αυτό το πράγμα μια στρατιωτική βαθμολογία, έχοντας περάσει μια δωδεκάδα τυποποιημένων δοκιμών σε αντοχή.

Αποστέλλεται με το Android 7.1, το οποίο τροφοδοτείται από επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 435, επεξεργαστή 1,4 GHz μαζί με 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικής αποθήκευσης (προδιαγραφές που σίγουρα θα βρείτε στα κορυφαία τηλέφωνα εκεί έξω). Μπορείτε να επεκτείνετε ακόμη και την αποθήκευση έως 2TB με μια υποδοχή κάρτας SD. Προσθέστε αυτό σε χαρακτηριστικά premium, όπως το ξεκλείδωμα προσώπου και τη λειτουργία Knock On για ξεκλείδωμα και αυτό το πράγμα μοιάζει πολύ περισσότερο με ένα τηλέφωνο με $ 500 αντί με ένα $ 300 ένα. Αλλά, για να γλυκάνετε την κατσαρόλα ακόμη περισσότερο, η Amazon προσφέρει μια γελοία συμφωνία, κόβοντας αυτή την τιμή σχεδόν στο μισό, εάν συμπεριλάβετε το χαρακτηριστικό της Kindle μόνο για προσθήκη ειδικών προσφορών στην οθόνη κλειδώματος.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο της LG για τα τηλέφωνα μας .

Το τηλέφωνο επόμενης γενιάς του τηλεπικοινωνιακού γίγαντα Huawei έχει μια εντυπωσιακή κάμερα που φτάνει πολύ μακριά από την τιμή του προϋπολογισμού. Η πρωτοποριακή φωτογραφική μηχανή 12MP της Huawei Honor 6X καταγράφει ζωντανές φωτογραφίες HD τόσο σε συνθήκες φυσικού φωτός όσο και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ ο πολύ γρήγορος χρόνος εστίασης των 3 δευτερολέπτων φροντίζει να τραβήξετε τη φωτογραφία σωστά όταν χτυπά η στιγμή. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει ευρεία κλίμακα ανοίγματος που επιτρέπει υψηλό βάθος πεδίου και η ευρεία γκάμα δίνει θολή φόντο, επιτρέποντας μεγαλύτερη δημιουργικότητα. Ο επαγγελματικός σχεδιασμός συμπληρώνει την κορυφαία ποιότητα χρώματος και τη μείωση του θορύβου χάρη στην τεχνολογία απομόνωσης DTI pixel.

Το τηλέφωνο έχει επίσης μια ελκυστική εργονομική εμφάνιση και αίσθηση, χάρη σε ένα λεπτό σώμα μήκους 8,2 χιλιοστών κατασκευασμένο από παγωμένο υλικό, καθώς και ένα γυαλί 2.5D με καμπύλη σχεδίαση. Λειτουργεί σε επεξεργαστή octa-core (16nm) και διαθέτει μνήμη RAM 3GB, ενώ ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων τρίτης γενιάς προσφέρει τεχνολογία αφής που μπορεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο μέσα σε 3 δευτερόλεπτα. Τέλος, οι φωτογράφοι θα αγαπήσουν την μπαταρία υψηλής πυκνότητας της φωτογραφικής μηχανής, η οποία διαρκεί πάνω από δύο ημέρες με πλήρη φόρτιση και μπορεί να πάρει πολλές φωτογραφίες.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα τηλέφωνα της Huawei .

Το τελευταίο κινητό τηλέφωνο της Moto G συσκευάζει μια μπαταρία για όλη την ημέρα που μπορεί να φορτίσει έξι ώρες χρόνου χρήσης σε μόλις 15 λεπτά. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας προέρχεται από τη σκληρή CPU Snapdragon 625 που λειτουργεί αποτελεσματικά χωρίς να χάνεται η περιττή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η οθόνη IPS παρέχει ωραία γραφικά HD χωρίς την πρόσθετη αποστράγγιση της μπαταρίας και τη χρήση GPU των τηλεφώνων QHD, δίνοντάς σας μια πιο μακρόχρονη συσκευή από ότι και μερικά κορυφαία μοντέλα. Ο επεξεργαστής octa-core 2.0GHz και 2GB μνήμης RAM σάς δίνουν καλές επιδόσεις, ενώ μια φωτογραφική μηχανή 12MP παίρνει διασκεδαστικές φωτογραφίες. Η κάμερα υποστηρίζεται από τα εικονοκύτταρα διπλής αυτόματης εστίασης, δίνοντας 10 φορές περισσότερα pixel στον αισθητήρα για 60% ταχύτερη αυτόματη εστίαση, η πρώτη φωτογραφική μηχανή στην κατηγορία προϋπολογισμού για να έχει αυτή τη δυνατότητα.

Ο σχεδιασμός είναι σίγουρα μια υποκειμενική κατηγορία, αλλά αγαπάμε το Huawei Ascend Mate 2 γιατί θα πιέζεστε σκληρά για να βρείτε ένα άλλο τηλέφωνο αυτού του μεγέθους κάτω από $ 300. Η οθόνη 6,1 ιντσών της εγκαθίσταται σταθερά στην κατηγορία phablet και ενώ μπορεί να είναι πολύ μεγάλη για κάποιους, κάνει την ανάγνωση άρθρων και την παρακολούθηση βίντεο μια ευχάριστη εμπειρία. Διαθέτει ανάλυση HD 1,280 x 720 pixel, η οποία δεν είναι τόσο καλή όσο 1080p Full HD, αλλά σε αυτό το εύρος τιμών προϋπολογισμού δεν μπορείτε να διαμαρτύρετε.

Το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με μια φωτογραφική μηχανή με μπροστινή όψη πέντε εκατομμυρίων pixel και μια κάμερα 13 μέτρων με οπίσθιο φωτισμό, καθώς και υποδοχή κάρτας microSD κάτω από το πίσω κάλυμμα, για επέκταση της αποθήκευσης από 16GB έως και 32GB. Εκτελεί το Android 4.3 Jelly Bean, το οποίο δεν είναι το πιο ενημερωμένο, αλλά θα επωφεληθείτε από την αναζήτηση που ενεργοποιείται με φωνή, το Google Now και ακόμη και από μια λειτουργία Glove που κάνει την οθόνη πιο ευαίσθητη. Κάτω από την κουκούλα, διαθέτει επεξεργαστή quad core 1.6GHz Qualcomm Snapdragon 400 και σταθερή μπαταρία 3.900mAh, η οποία αποδίδει μια εκπληκτική 25ωρη ισχύ σε μία μόνο φόρτιση. Συνολικά, ο Mate 2 κάνει σίγουρα μια δήλωση.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα τηλέφωνα της Huawei .

Η οπίσθια κάμερα Sony XA1 προσφέρει μια ανάλυση μεγέθους 23MP, η οποία ανταγωνίζεται ακόμα και κάμερες DSLR μεσαίας κατηγορίας. Ο φακός F2.0 και η λειτουργία χαμηλού φωτισμού σας προσφέρουν μια ασύγκριτη απόδοση για ένα smartphone, από την άποψη της φωτογραφίας. Η οθόνη είναι πέντε ίντσες, και το έχουν σχεδιάσει με σχεδόν καμία στεφάνια για να δώσει στους χρήστες ότι η υπερσύγχρονη, χωρίς σύνορα εμφάνιση. Αυτό το μοντέλο έρχεται με εσωτερική μνήμη 16GB, αλλά μπορείτε να συσκευάσετε μέχρι και 256GB με την υποδοχή κάρτας SD και η Sony έχει ακόμη συσκευαστεί σε μια έξυπνη λειτουργία καθαρισμού που προσφέρει την αφαίρεση των εφαρμογών bloatware και συχνά αχρησιμοποίητων για βελτιστοποίηση του χώρου και της ταχύτητάς σας.

Έχουν τοποθετήσει έναν επεξεργαστή MediaTek Helio P20 Octa-Core 64 bit που θα έχει ταχύτητα 2,4 GHz και θα συνδυάζεται με μπαταρία 2,300 mAh υψηλής χωρητικότητας. Είναι συμβατό με το τελευταίο Android, αλλά η Sony έχει επίσης φορτωθεί σε μερικές δροσερές λειτουργίες λογισμικού, όπως τη δυνατότητα να μαθαίνετε τις προτιμήσεις σας καθώς χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας και να βελτιστοποιείτε τη λειτουργικότητά του καθώς πηγαίνετε. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα high-end τηλέφωνο, μια ανώτερη φωτογραφική μηχανή και μια τελική τιμή προϋπολογισμού.

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για τα καλύτερα τηλέφωνα της Sony που διατίθενται για αγορά online.

Εντάξει, έτσι θέλετε ένα τηλέφωνο της Samsung, αλλά δεν θέλετε να αποθέσετε $ 600 + σε αυτό, έτσι; Η σειρά Galaxy S παίρνει όλο τον Τύπο και όλη τη διαφημιστική εκστρατεία, και για καλό λόγο - αυτά τα τηλέφωνα είναι powerhouses. Αλλά η πολύ πιο προσιτή γραμμή J7 σας δίνει πολύ κτύπημα για το δολάριο σας, αν εξακολουθείτε να θέλετε αυτό κορυφαία μάρκα στο τηλέφωνό σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που πρέπει να προσφέρει αυτό το πράγμα. Για τους εκκινητές, είναι αρκετά ισχυρό, χάρη σε έναν επεξεργαστή Octa-core, επεξεργαστή 1,6 GHz και 2GB μνήμης RAM. Αυτό αρκεί για να τροφοδοτήσει την τελευταία γενιά Android, οπότε δεν θα αισθάνεται σαν τηλέφωνο με προϋπολογισμό. Η οθόνη 5,5 ιντσών προσφέρει επίπεδα HD AMOLED HD 1280 x 720 και σας δίνει ότι σε φιλική προς τον κινηματογράφο λόγο αναλογίας 16: 9 - ιδανική για να παρακολουθείτε τσιμπήματα στο τηλέφωνό σας.

Η πίσω κάμερα δεν έχει πολλά να γράψει στο σπίτι περίπου στα 8 MP, αλλά η μπροστινή φωτογραφική μηχανή μπορεί να πάει toe-to-toe με τις πιο πρώτες εκδόσεις Galaxy σε 5MP. Υπάρχει 16GB εσωτερικής αποθήκευσης, η οποία είναι αρκετά περιορισμένη σε σύγκριση με τα άλλα μοντέλα ναυαρχίδας, αλλά μπορείτε ευτυχώς να επεκτείνετε αυτή την αποθήκευση μέσω του microSD, το οποίο είναι μια τυπική προστιθέμενη αξία για πολλούς Androids. Είναι ενεργοποιημένη η τεχνολογία Bluetooth και σε μόλις έξι ουγγιές, είναι ένα πολύ ελαφρύ μικρό τηλέφωνο για τα premium χαρακτηριστικά που πακετάρει. Η ποιότητα κατασκευής, αν και δεν είναι τόσο ασήμαντη όσο τα κινητά τηλέφωνα, ταιριάζει όμορφα στο χέρι σας και θα κοιτάξει το μη εκπαιδευμένο μάτι, όπως μερικές από τις προηγούμενες γενιές των Γαλαξιών. Συνολικά, αυτό το τηλέφωνο είναι απόλυτη κλοπή με το όνομα της Samsung.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα τηλέφωνα της Samsung μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .