Συμβουλές για την πρόσληψη ενός προγραμματιστή εφαρμογών για κινητά

Παρόλο που έχει πάντα νόημα να προσλάβετε έναν προγραμματιστή εφαρμογών για κινητά για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για εσάς, η ερώτηση που συνήθως υποστηρίζει είναι "πώς μπορεί κανείς να βρει το σωστό προγραμματιστή;" Ποτέ δεν είναι δύσκολο να βρείτε προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά - για να διαπιστώσετε το σωστό για τις ανάγκες σας. Πώς φτάνετε στο σωστό τύπο προγραμματιστή εφαρμογών; Ποιες ερωτήσεις πρέπει να ρωτήσετε πριν προσλάβετε έναν προγραμματιστή εφαρμογών;

Ακολουθεί μια λίστα με πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από την πρόσληψη ενός προγραμματιστή εφαρμογών για κινητά για να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας .

Τι να κάνετε όταν έχετε μια μεγάλη ιδέα App

NDAs και ανάπτυξη εφαρμογών

Παρόλο που δεν είναι απολύτως απαραίτητο να υπογράψετε μια ΜΔΠ, υπάρχουν ορισμένοι εργολάβοι που θα προτιμούσαν να κάνουν το ίδιο, για να διασφαλίσουν ότι τα πνευματικά τους δικαιώματα προστατεύονται ανά πάσα στιγμή . Οι προγραμματιστές εφαρμογών, ειδικά οι φημισμένοι, δεν θα κλέψουν ποτέ την ιδέα ενός πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, μια εφαρμογή αξίζει μόνο όσο οι πωλήσεις είναι σε θέση να παράγει. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ενοχλούσαν να προχωρήσουν και να αγοράσουν μια ιδέα app. Ως εκ τούτου, θα ήταν εξαιρετικά απίθανο οιοσδήποτε προγραμματιστής να εξετάσει το ενδεχόμενο να πάρει την ιδέα σας και να την δώσει σε κάποιον άλλο.

Μιλήστε με τον πιθανό προγραμματιστή εφαρμογών σας σχετικά με αυτό το ζήτημα, σκεφτείτε τι πρέπει να πει και στη συνέχεια κάντε την τελική σας απόφαση.

Κόστος και χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης εφαρμογών

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση εξαρτάται από τον τύπο των λειτουργιών που θέλετε να συμπεριλάβετε στην εφαρμογή σας. Η πιο βασική εφαρμογή θα σας κοστίσει οπουδήποτε μεταξύ $ 3000 και $ 5000 ή περισσότερο. Η προσθήκη περισσότερων λειτουργιών θα προσθέσει στο συνολικό κόστος της εφαρμογής σας. Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής τύπου βάσης δεδομένων πιθανότατα θα σας κοστίσει γύρω στα 10.000 δολάρια ή περισσότερο, ενώ η προσθήκη υπηρεσιών συγχρονισμού σύννεφων θα μπορούσε να διπλασιάσει αυτό το κόστος.

Αυτό σας φέρνει πίσω στο πρώτο σας βήμα, όπου θα πρέπει να αποφασίσετε τα ακριβή χαρακτηριστικά που θέλετε να συμπεριλάβετε στην εφαρμογή σας. Συζητήστε με τον πιθανό προγραμματιστή σας και να τον ρωτήσετε για φιγούρα, πριν ολοκληρώσετε οτιδήποτε.

Το χρονοδιάγραμμα, όπως το εκτιμώμενο κόστος της εφαρμογής σας, θα είναι σχετικός παράγοντας. Ενώ οι βασικές εφαρμογές μπορούν συνήθως να αναπτυχθούν μέσα σε μερικές εβδομάδες περίπου, μερικές από αυτές μπορεί να χρειαστούν μερικούς μήνες για να αναπτυχθούν. Ένας καλύτερος προγραμματιστής θα περνούσε πιθανότατα περισσότερο χρόνο γράφοντας κώδικα που θα λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά και θα είναι πιο εύκολος στο μέλλον. Δεν θα είχε νόημα να σπεύδουμε με το έργο, μόνο για να ανακαλύψουμε ότι πρέπει να επιδιορθώνεται συνεχώς. Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιμένετε μια βασική εφαρμογή που θα γίνει μέσα σε περίπου 4 εβδομάδες ή έτσι.

Εσωτερική ομάδα εναντίον ανεξάρτητων προγραμματιστών

Αν έχετε ήδη εσωτερική ομάδα σχεδιαστών και προγραμματιστών, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να τους χειριστείτε ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού της εφαρμογής σας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του σχεδίου εφαρμογής, δημιουργώντας διαγράμματα mockup, σχεδιάζοντας το λογότυπο της εφαρμογής και ούτω καθεξής.

Συζητήστε το ζήτημα προηγουμένως με τον προγραμματιστή σας, για να μάθετε αν συμφωνούν να συνεργαστείτε μαζί με την ομάδα σας. Σχεδιάστε επίσης τον ρόλο που θα διαδραματίσει ο καθένας στη διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών, μάρκετινγκ εφαρμογών, συντήρησης εφαρμογών και ούτω καθεξής.