Όλα για την υπερβολικά συνδεδεμένη φίλη Internet Meme

Εξερευνώντας από πού ήρθε και πόσο δημοφιλής μεγάλωσε σε λίγες εβδομάδες

Έτσι, ίσως έχετε περάσει κάποιο χρόνο στο Reddit ή στο Tumblr και έχετε παρατηρήσει μερικές διαφορετικές παραλλαγές ενός μύμου στο Διαδίκτυο που ονομάζεται "Overly Attached Girlfriend", με ένα ευρύχωρο χαμογελαστό κορίτσι της οποίας η έκφραση του προσώπου είναι αρκετή για να σας κάνει να αμφισβητήσετε το επίπεδο της λογικής . Αν και πήγε ιογενής πίσω το 2012, τα μιμίδια της μπορούν ακόμα να βρεθούν σε όλο τον ιστό, και είναι πολύ δύσκολο να χάσετε!

Τα μίγματα υπερβολικά επισυναπτόμενων φίλων είναι ξεκαρδιστικά και εντελώς συνδεδεμένα με σχεδόν οποιονδήποτε έχει σχέση. Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη αυτού που γνωρίζουμε.

Πώς ξεκίνησαν όλα στο YouTube

Στις 6 Ιουνίου 2012, ο χρήστης του YouTube wzr0713 (επίσης γνωστός ως Laina Walker) ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της σε ανταπόκριση σε ένα διαγωνισμό που ξεκίνησε ο Justin Bieber, όπου οι οπαδοί θα μπορούσαν να υποβάλουν τις δικές τους εκδόσεις του τραγουδιού "Boyfriend" με τίτλο "Girlfriend" μια θηλυκή προοπτική.

Το βίντεο ξεκινάει με τη Laina να πάρει μερικά δευτερόλεπτα για να χαμογελάσει και να κοιτάξει στην κάμερα πριν ξεσπάσει στο τραγούδι με τη μουσική φίλων του Justin Bieber που παίζει στο παρασκήνιο. Οι στίχοι που τραγουδάει στην έκδοση του τραγουδιού αντικατοπτρίζουν όλες τις συνήθειες μιας υπερβολικά έμμονης φίλης.

Σύμφωνα με το Know Your Meme, το βίντεο είχε λάβει πάνω από 1,35 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες. Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα, το βίντεο YouTube έχει 18,8 εκατομμύρια προβολές. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Reddit: Όπου γεννιούνται τα Memes

Σχεδόν όλα τα μνήματα μακροεντολών εικόνας αρχίζουν είτε με 4chan είτε με Reddit (ή μερικές φορές με Tumblr), προτού φτάσουν σε άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebok, το Twitter, το Tumblr και το Pinterest . Την επόμενη μέρα που η Laina είχε ανεβάσει το βίντεο, ένας συγκεκριμένος Redditor υπέβαλε τη σύνδεση βίντεο με την Reddit, την οποία την έγραψε ως "Overly Attached Girlfriend".

Ο σύνδεσμος προσέλκυσε εκατοντάδες σχόλια και μια ειδική σελίδα Quickmeme είχε δημιουργηθεί για αυτό. Η ανάπτυξη του ιού ξεκίνησε και η μίμηση άρχισε να εμφανίζεται σε μέρη όπως το BuzzFeed, σε όλο τον Tumblr και σε αρκετές άλλες ειδησεογραφικές περιοχές που καλύπτουν τον πολιτισμό του Διαδικτύου.

Πού να την βρείτε

Η εξάπλωση αυτού του μιμίου ήταν παράλογη. Ένας επίσημος ιστοχώρος Blogger έχει δημιουργηθεί από έναν ανεμιστήρα και μπορεί να βρεθεί στο OverlyAttachedGirlfriend.com. Πρόσφατες φωτογραφίες με μηνύματα, βίντεο από το κανάλι YouTube και άλλες φωτογραφίες ή ειδήσεις δημοσιεύονται εκεί.

Μια υπερβολικά συνδεδεμένη φίλη Tumblr blog δημιουργήθηκε (και από τότε έχει συνταξιοδοτηθεί), αλλά μπορείτε να διευρύνετε την αναζήτηση με την αναζήτηση στην ετικέτα "Overly Attached Girlfriend" στο Tumblr επίσης.

Ο υπερβολικά συνδεδεμένος φίλος σαν σπινόφ

Δεν ήρθε πολύς καιρός πριν ξεκινήσει η έρευνα για το ανδρικό ισοδύναμο του Overly Attached Girlfriend. Περίπου ένα μήνα μετά το πρωτότυπο meme πήγε ιογενή, ένας χρήστης Reddit δημοσίευσε μια φωτογραφία του εαυτού του εξηγώντας ότι οι φίλοι του συνέχισαν να του λένε ότι έμοιαζε "σαν κάποιος κάποιος". Λίγο αργότερα, η θέση έφτασε στην πρώτη σελίδα του Reddit και έγινε ένα μιμ.

Πώς να φτιάξετε το δικό σας υπερβολικά επισυναπτόμενο Memé Girlfriends

Νιώστε σαν να έχετε μια καλή λεζάντα για να συνδυάσετε την εικόνα της Laina με τα ευρύχωρα μάτια που καταγράφει πραγματικά την ουσία μιας συνωστισμένης και υπερβολικά κληρονομικής φίλης; Το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε στη σελίδα της Quickmeme για να φτιάξετε τη δική σας.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις υπάρχουσες παραλλαγές του μούμου πρώτα για να πάρετε κάποια έμπνευση και όταν είστε έτοιμοι, απλά πατήστε το μεγάλο μπλε κουμπί που βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας που λέει "Προσθέστε τη δική σας λεζάντα".

Αυτό θα σας οδηγήσει στο Captionater, όπου μπορείτε να ορίσετε το στυλ για τη γραμματοσειρά σας και να εισάγετε τους λεζάντες στο επάνω και το κάτω μέρος της εικόνας. Πανεύκολο!

Αν θέλετε μπορείτε να αποθηκεύσετε το νέο σας μίμωμα ως κοινό για να μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του Quickmeme, να το κάνετε ιδιωτικό ή να αφήσετε το όνομά σας ως ανώνυμο. Αφού τελειώσετε, μπορείτε να το μοιραστείτε με όλα τα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα απευθείας από την τοποθεσία Quickmeme.