Πώς να εγγράψετε ένα χαιρετισμό φωνητικού ταχυδρομείου στο iPhone

Αλλάξτε τι οι άνθρωποι ακούν όταν καλούν τον τηλεφωνητή σας

Εάν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για δουλειά, απαιτείται προσωπικός χαιρετισμός για επαγγελματική εμφάνιση. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, εξακολουθείτε να θέλετε οι άνθρωποι να ακούν τη φωνή σας και να γνωρίζουν ότι έχουν καλέσει τον σωστό αριθμό. Μπορείτε να αλλάξετε τον χαιρετισμό του τηλεφωνητή όποτε θέλετε.

Από προεπιλογή, ο χαιρετισμός του φωνητικού μηνύματος στο iPhone είναι γενικός: " Η κλήση σας έχει προωθηθεί σε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα φωνητικών μηνυμάτων ... " Ευτυχώς, η καταγραφή του προσαρμοσμένου χαιρετισμού του φωνητικού μηνύματος στο iPhone είναι πολύ απλή.

Αλλάξτε το μήνυμα χαιρετισμού του φωνητικού ταχυδρομείου του iPhone

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο από την αρχική οθόνη.
  2. Ανοίξτε την καρτέλα Τηλεφωνητής στην άκρα δεξιά
  3. Αγγίξτε το σύνδεσμο Χαιρετισμός στο επάνω αριστερό μέρος για να δείτε τις επιλογές φωνητικού ταχυδρομείου.
  4. Επιλέξτε Προσαρμογή για να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον προεπιλεγμένο χαιρετισμό φωνητικού ταχυδρομείου και να καταγράφετε τη δική σας.
  5. Χτυπήστε το σύνδεσμο Εγγραφή για να ξεκινήσετε την καταγραφή του δικού σας χαιρετισμού και, τέλος, όταν τελειώσετε.
  6. Μπορείτε να το αναπαράγετε με τη σύνδεση Play .
  7. Όταν τελειώσετε, πατήστε Αποθήκευση .

Για να αλλάξετε ξανά την εγγραφή, ανά πάσα στιγμή, απλά επιστρέψτε στο Βήμα 5. Μπορείτε να αλλάξετε το μήνυμα φωνητικού μηνύματος iPhone όσες φορές θέλετε. δεν υπάρχουν αμοιβές ή περιορισμοί στον αριθμό των χαιρετισμών που αναδημιουργείτε.

Για να επιστρέψετε το χαιρετισμό του τηλεφωνητή στον προεπιλεγμένο, μεταβείτε στο βήμα 4 και στη συνέχεια επιλέξτε Default .

Συμβουλές