Κορυφαία προγράμματα για τη μεταφορά του iPod σε υπολογιστή

Η απόφαση μεταξύ των δεκάδων προγραμμάτων που μεταφέρουν τα iPod σε υπολογιστές μπορεί να είναι εξωφρενικό. Μετά από όλα, όλοι φαίνεται να κάνουν παρόμοια πράγματα και να κάνουν παρόμοιες αξιώσεις. Πώς αποφασίζετε ποιος προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών, ταχύτητας και τιμής;

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια προγράμματα μεταφοράς iPod-to-computer παίρνουν κορυφαία σημάδια και τα οποία πρέπει να αποφύγετε.

01 από 19

CopyTrans

Στιγμιότυπο οθόνης CopyTrans. image copyright WindSolutions

Το CopyTrans προσφέρει την πιο πλούσια εμπειρία κάθε προγράμματος σε αυτήν τη λίστα σε χρήστες που θέλουν να μεταφέρουν τα περιεχόμενα του iPod σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Με τη σχετικά γρήγορη μεταφορά, λεπτομερή διασύνδεση και δυνατότητα αντιγραφής μεταδεδομένων, για να μην πω τίποτα για μια ελκυστική τιμή, είναι ένα ελκυστικό πακέτο. Η σωστή υποστήριξη iBooks θα ήταν μια ωραία προσθήκη σε μελλοντικές εκδόσεις, αλλά το CopyTrans είναι μια καταπληκτική επιλογή.

Έκδοση για Mac; Δεν Περισσότερα »

02 από 19

Senuti

Senuti. image copyright Σίγαση Κόκκινο

Το Senuti - το iTunes που έχει γραφτεί προς τα πίσω, καθώς εκτελεί το αντίστροφο της λειτουργίας του λογισμικού, είναι ένα απίστευτα γρήγορο εργαλείο για τους χρήστες Mac που μεταφέρουν τα περιεχόμενα των iPod τους. Ενώ η διασύνδεσή του είναι κάπως απλή, η ταχύτητα, η απλότητα και η δυνατότητα μεταφοράς μεταδεδομένων, βίντεο και podcasts την καθιστούν ένα ισχυρό εργαλείο.

Έκδοση για Mac; Ναι Περισσότερα »

03 του 19

iRip

iRip. image copyright Το μικρό εργοστάσιο εφαρμογών

Δεν είναι όλα τα προγράμματα σε αυτήν τη λίστα τη δυνατότητα να μεταφέρουν αρχεία iBooks, καθώς και μουσική, podcasts και βίντεο. iRip κάνει. Εκτός από αυτό το πολύτιμο χαρακτηριστικό, είναι σχετικά γρήγορο στην εκτέλεση μεταφορών και διαχειρίζεται τα περισσότερα μεταδεδομένα καλά. Η μόνη εξαίρεση από αυτό είναι οι αξιολογήσεις τραγουδιού, οι οποίες δεν μεταφέρθηκαν σε δοκιμές. Εάν αυτή η παράλειψη είναι σταθερή, το iRip θα μπορούσε να προχωρήσει ακόμη περισσότερο σε αυτόν τον κατάλογο.

Έκδοση για Mac; Ναι Περισσότερα »

04 του 19

TouchCopy

TouchCopy. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού ευρείας γωνίας

Από τα τέσσερα πρώτα προγράμματα αυτής της λίστας, το TouchCopy προσφέρει το πληρέστερο σύνολο χαρακτηριστικών: μεταφέρει μουσική, βίντεο, podcast και πρόσθετα δεδομένα, όπως καταχωρήσεις βιβλίου διευθύνσεων, μηνύματα κειμένου, φωνητικά μηνύματα και ήχους κλήσης. Αυτά τα ισχυρά χαρακτηριστικά είναι πολύ πολύτιμα, αν και η ταχύτητα μεταφοράς μεσαίας ταχύτητας και μερικές διαμάχες διασύνδεσης και περιστασιακά συντρίμματα το κρατούν πίσω.

Έκδοση για Mac; Ναι Περισσότερα »

05 από 19

iCopyBot

iCopyBot. image copyright VOWSoft

Σε αυτό το σημείο της λίστας, τα προγράμματα γίνονται λίγο πιο buggy. Από αυτά τα buggy προγράμματα, το iCopyBot προσφέρει ένα συμπαγές και μόνο ελαφρώς ελαττωματικό πακέτο. Μεταφέρει αρχεία iBooks, φωτογραφίες, ήχους κλήσης, φωνητικά μηνύματα και podcast εκτός από τη μουσική - και το κάνει πολύ γρήγορα. Έχει απογοητευτεί από τη διεπαφή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πιο προηγμένες χρήσεις (όπως υπολογιστές με πολλαπλές βιβλιοθήκες του iTunes).

Έκδοση για Mac; Ναι Περισσότερα »

06 από 19

ImTOO iPod Computer Transfer

ImToo Μεταφορά Υπολογιστών iPod. image copyright ImToo

Η μεταφορά του υπολογιστή iPod του ImToo είναι γρήγορη και μπορεί να μετακινήσει τόσο τα αρχεία και τους ήχους κλήσης του iBooks, αλλά δεν μεταφέρει αξιολογήσεις ή playcounts. Απαιτεί επίσης ξεχωριστή αγορά US $ 40 για να λάβετε υποστήριξη από το iPad. Με πολλά άλλα προγράμματα που προσφέρουν συμπεριλαμβανόμενη υποστήριξη iPad, αυτό το επιπλέον κόστος είναι δύσκολο να ληφθεί.

Έκδοση για Mac; ΟΧΙ πια "

07 από 19

iPod Rip

iPod Rip. image copyright Xilisoft

Το iPod Rip του Xilisoft είναι ένα άλλο πρόγραμμα που δεν περιλαμβάνει υποστήριξη για το iPad και δεν μπορεί να μετακινήσει iBooks, αξιολογήσεις τραγουδιών και playcounts. Ωστόσο, μεταφέρει τραγούδια, τέχνη άλμπουμ, φωνητικά μηνύματα - και το κάνει λογικά γρήγορα.

Έκδοση για Mac; Ναι Περισσότερα »

08 από 19

TuneAid

TuneAid. image copyright DigiDNA

Το TuneAid είναι ένα όμορφο πρόγραμμα γυμνών οστών: μετακινεί τη μουσική του iPod και δεν κάνει τίποτα άλλο. Είναι αρκετά γρήγορο και εύκολο στη χρήση, αλλά με τόσο λίγα άλλα χαρακτηριστικά, είναι δύσκολο να το συστήσετε.

Έκδοση για Mac; Ναι Περισσότερα »

09 από 19

Pod στο Mac

Pod στο Mac. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων Macroplant

Το pod για Mac είναι απίστευτα γρήγορο και μπορεί να μετακινήσει την τέχνη άλμπουμ , τις βαθμολογίες τραγουδιών , τους ήχους κλήσης και τις φωτογραφίες. Έχει επίσης μια εύχρηστη διεπαφή. Ποιο ειναι το πρόβλημα? Συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια των μεταφορών, δεν μπορεί να μετακινήσει iBooks, και έχει buggy μεταφορές των τύπων δεδομένων.

Έκδοση για Mac; Ναι Περισσότερα »

10 από 19

Pod στο PC

Pod στο PC. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων Macroplant

Το PC αδελφός του Pod to Mac έχει μερικά από τα ίδια προβλήματα, αλλά όχι τόσο δυνατά. Παρόλο που μπορεί να μετακινήσει μουσική, playcounts, βαθμολογίες και τέχνη άλμπουμ, συντρίβεται πολύ συχνά, έχει λιγότερο σαφή διεπαφή και είναι αργή.

Έκδοση για Mac; ΟΧΙ πια "

11 από 19

iCopyExpert

iCopyExpert. image copyright iCopyExpert

Το ICopyExpert δεν είναι ένα κακό πρόγραμμα, αλλά είναι πιο αργό από τους περισσότερους και δεν μπορεί να μετακινήσει αρχεία εκτός από μουσική και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στη βιβλιοθήκη του iPod. Εάν θα μπορούσε να προσθέσει κάποια πρόσθετη λειτουργικότητα ή να επιταχυνθεί, θα ήταν πιθανόν να ταξινομηθεί υψηλότερα.

Έκδοση για Mac; ΟΧΙ πια "

12 από 19

Widget Media

Widget Media. image copyright Bootstrap Ανάπτυξη

Το Media Widget είναι ένα άλλο πρόγραμμα που υποφέρει τόσο από αργή ταχύτητα όσο και από έλλειψη χαρακτηριστικών. Αν και μετακινεί μουσική (και playcounts, βαθμολογίες και τέχνη άλμπουμ), δεν μπορεί να μετακινήσει άλλα είδη αρχείων και η μεταφορά μόλις 2,4 GB δεδομένων πήρε πάνω από 45 λεπτά.

Έκδοση για Mac; ΟΧΙ πια "

13 από 19

iPod PC Transfer

iPod PC Transfer. εικόνα copyright iPod Transfer PC

Το iPod Transfer PC έχει μερικές ιδιαίτερα περίεργες ιδιορρυθμίες που δεν αντιμετώπισα σε κανένα άλλο πρόγραμμα. Για ένα, δεν μεταφέρεται στο φάκελο iTunes από προεπιλογή. Δεύτερον, και το πιο σημαντικό, φαίνεται να κάνει δύο αντίγραφα από κάθε αρχείο που μεταφέρει, καθιστώντας τη μεταφορά σας να πάρει διπλάσιο χώρο όπως θα έπρεπε. Παράξενες αποφάσεις, αυτές.

Έκδοση για Mac; ΟΧΙ πια "

14 από 19

Song Exporter Pro

Song Exporter Pro. Rocha Software Ltda

Αυτή η εφαρμογή iOS σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα τραγούδια από τη συσκευή σας σε έναν υπολογιστή μέσω του ιστού. Δεν μπορεί να μετακινήσει πολλές πτυχές μιας βιβλιοθήκης του iTunes (podcasts, ταινίες κ.λπ.), οπότε δεν είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη μετακίνηση μιας ολόκληρης βιβλιοθήκης. Ακόμα, αυτό δεν είναι πραγματικά αυτό που έχει σχεδιαστεί για. Αν θέλετε να μοιραστείτε μόνο μερικά τραγούδια με φίλους, όμως, είναι ένα απλό, ισχυρό, φθηνό πρόγραμμα που σίγουρα αξίζει να το δούμε.

Έκδοση για Mac; Δεν Περισσότερα »

15 από 19

Μεταφορά iPod Bigasoft

Μεταφορά iPod Bigasoft. image copyright Bigasoft

Ενώ το Bigasoft iPod Transfer είναι εκπληκτικά γρήγορο, δεν είναι πραγματικά ένα πρόγραμμα μεταφοράς iPod, όσο είναι ένα εργαλείο για την απλή μετακίνηση αρχείων από το ένα μέρος στο άλλο. Ως αποτέλεσμα, δεν μετακινείται βαθμολογίες, playcounts, iBooks αρχεία, φωτογραφίες ή ήχους κλήσης. Η ταχύτητα δεν αντισταθμίζει τόσες πολλές λειτουργίες που λείπουν.

Έκδοση για Mac; Ναι Περισσότερα »

16 από 19

iPod Access

iPod Access. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων Findley Designs

IPod Access είναι μια περίεργη δέσμη σφαλμάτων. Κατά τη δοκιμή, δεν δούλεψε πάντα. Όταν δούλευε, δεν μπορούσα να πω γιατί τα σφάλματα που είχα συναντήσει στο παρελθόν είχαν επιλυθεί. Όταν λειτουργεί, όμως, είναι ένα σταθερό πρόγραμμα: αν και δεν διαθέτει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, η μεταφορά μουσικής είναι πολύ γρήγορη.

Έκδοση για Mac; Ναι Περισσότερα »

17 από 19

iPod 2 iPod

iPod 2 iPod. image copyright Τα κατώτερα παιδιά

Μακριά και το πιο αργό πρόγραμμα στη λίστα, παίρνοντας 80 λεπτά για να μεταφέρετε τα ίδια αρχεία που πήραν τα περισσότερα προγράμματα μεταξύ 10 και 30 λεπτών. Ο λόγος? Μετατρέπει αυθαίρετα ορισμένα αρχεία που μεταφέρει από AAC σε MP3 χωρίς να το καταστήσει σαφές ή να σας επιτρέψει να απενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό. Δεν προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά εκτός από τη μεταφορά μουσικής.

Έκδοση για Mac; ΟΧΙ πια "

18 από 19

xPort

xPort. image copyright XtremSoft

Όταν δοκιμάσαμε το xPort (Φεβρουάριος 2011), το λογισμικό δεν είχε ενημερωθεί από τον Φεβρουάριο του 2009, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι συμβατό με 2-3 γενεές υλικού και τρεις γενιές του iTunes. Εάν οι προγραμματιστές του προγράμματος δεν μπορούν να ενοχλούνται για να το ενημερώσουν τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια, δεν πρέπει να ενοχλείστε να το χρησιμοποιήσετε.

Έκδοση για Mac; Ναι Περισσότερα »

19 από 19

Tansee Μεταφορά iPod

Tansee Μεταφορά iPod. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων Tansee

Δεν είναι στην πραγματικότητα το λογισμικό με τη χαμηλότερη βαθμολογία σε αυτόν τον κατάλογο. Πραγματικά παίρνει ένα ατελές βαθμό επειδή δεν υποστηρίζει iOS συσκευές και αυτό είναι το μόνο που έπρεπε να το δοκιμάσετε με. Αυτό όμως αποκαλύπτει ένα πρόβλημα: η Tansee πωλεί κάθε ξεχωριστό χαρακτηριστικό - μουσική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, δημιουργία αντιγράφων επαφών , μεταφορά φωτογραφιών κλπ. - ως ξεχωριστό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να πληρώσετε 80 δολάρια για τις λειτουργίες που οι άλλοι παρέχουν για $ 20 - $ 30.

Έκδοση για Mac; ΟΧΙ πια "