Αναθεώρηση του λογισμικού Senuti, iPod Transfer

Μεταξύ των προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για τη μεταφορά μουσικής από ένα iPod σε έναν υπολογιστή, το Senuti είναι καλό, αν και λίγο βασικό. Η απλή διεπαφή της πιθανότατα θα απογοητεύσει τους χρήστες ισχύος με σύνθετες ανάγκες, αλλά για αρχάριους χρήστες που απλά θέλουν να αντιγράψουν ή να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των περιεχομένων του iPod, του iPhone ή του iPad, είναι μια σταθερή επιλογή.

Αγοράστε απευθείας

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Senuti, λογισμικό μεταφοράς iPod

Προγραμματιστής
FadingRed LLC

Εκδοχή
1.1.8

Δουλεύει με
Όλα τα iPod
iPhone
iPad

Ο Senuti παίρνει το περίεργο όνομα του από μια προφανή πηγή: το iTunes γράφεται προς τα πίσω. Είναι έξυπνο δεδομένου ότι είναι αυτό που κάνει η Senuti. Αντί της μεταφοράς μουσικής και άλλου περιεχομένου από μια βιβλιοθήκη iTunes σε ένα iPod , μεταφέρει το περιεχόμενο σε αυτές τις συσκευές πίσω σε μια βιβλιοθήκη iTunes της επιφάνειας εργασίας.

Η Apple δεν συμπεριέλαβε αυτό το χαρακτηριστικό στο iTunes λόγω ανησυχιών για μη εξουσιοδοτημένη κοινή χρήση μουσικής, αλλά είναι συχνά απαραίτητο να μετακινήσετε αρχεία και στις δύο κατευθύνσεις. Αν προσπαθείτε να ανακτήσετε από μια συντριβή σκληρού δίσκου ή να μετακινήσετε τη βιβλιοθήκη iTunes σε έναν νέο υπολογιστή , το λογισμικό που μπορεί να μεταφέρει μουσική από iPod σε υπολογιστή, όπως το Senuti, είναι ζωτικής σημασίας.

Χρήση Senuti: Απλή και γρήγορη

Η χρήση του Senuti για τη μεταφορά μουσικής από το iPod σε έναν υπολογιστή είναι απλή. Συνδέστε ένα iPod, iPad ή iPhone στον υπολογιστή στον οποίο θέλετε να μεταφέρετε και ξεκινήστε το Senuti. Εμφανίζει τα περιεχόμενα της συσκευής σε ένα παράθυρο, επιτρέποντάς σας να ταξινομήσετε τα στοιχεία κατά όνομα, καλλιτέχνη, άλμπουμ και άλλα κριτήρια. Όταν επιλέξετε τα τραγούδια που θέλετε να μετακινήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί "Μεταφορά" (ή μεταφέρετε και αποθέστε τραγούδια στο iTunes μέσω της διασύνδεσης του Senuti). Στη συνέχεια, τα τραγούδια μεταφέρονται στη βιβλιοθήκη iTunes (αν έχετε περισσότερες από μία βιβλιοθήκες iTunes , εκτελέστε αυτήν που θέλετε να λάβετε η μεταφορά).

Η Senuti μεταφέρει περιεχόμενο γρήγορα: η δοκιμή μου για 590 τραγούδια, μια μεταφορά 2,41 GB, κινήθηκε σε μόλις 9 λεπτά. Στην πρώτη μου δοκιμασία, η Senuti δεν μετέφερε μετρήσεις παιχνιδιών και βαθμολογίες αστέρων, παρά τις ρυθμίσεις για αυτό. Έλεγξα τις ρυθμίσεις, τις έλεγξα ξανά και προσπάθησα ξανά τη μεταφορά μου. Αυτή τη φορά όλα έχουν μετακινηθεί σωστά. Δεν θα μπορούσα να αναπαραγάγω αυτή τη συμπεριφορά, οπότε ίσως ήταν μια μοναδική διαμάχη. εάν συναντήσετε μια μεταφορά που δεν μετακινεί όλα τα δεδομένα σας, δοκιμάστε αυτήν την τεχνική.

Όπως και άλλα προγράμματα iPod για υπολογιστές, η Senuti δεν μεταφέρει εφαρμογές (δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αφού οι εφαρμογές μπορούν να ξαναφορτωθούν δωρεάν ) ή iBooks . Θα ήταν ωραίο να βλέπετε τις μεταφορές iBooks που προστέθηκαν σε μελλοντικές εκδόσεις.

Limited Interface & amp; Βοήθεια

Ενώ το Senuti είναι εύκολο στη χρήση, το συμβιβασμό για αυτή την απλότητα είναι ότι του λείπουν μερικές από τις εξελιγμένες πινελιές που προσφέρουν άλλα προγράμματα. Η διεπαφή του Senuti δεν προσφέρει εύκολους τρόπους περιήγησης σε τραγούδια από καλλιτέχνες ή είδη και δεν περιλαμβάνει εικονίδια ή άλλους γρήγορους τρόπους για να προσδιοριστεί αν ένα αρχείο είναι ένα βίντεο, ένα τραγούδι ή ένα iBook.

Άλλα προγράμματα iPod σε υπολογιστή καθιστούν ευκολότερο να δείτε γρήγορα εάν ένα τραγούδι στο iPod είναι στο iTunes. Ο Senuti σηματοδοτεί τραγούδια που δεν υπάρχουν στο iTunes με μπλε κουκκίδα, αλλά δεν υπάρχει ετικέτα που εξηγεί τι είναι η κουκκίδα. Μια επεξήγηση εργαλείου αποκαλύπτει αυτό όταν πετάτε πάνω από την κουκίδα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να το κάνετε αυτό.

Η ηλεκτρονική βοήθεια της Senuti θα μπορούσε επίσης να βελτιώσει. Παρόλο που εξετάζει τις βασικές χρήσεις του προγράμματος και μερικές ερωτήσεις, ένας πιο πλήρης οδηγός χρήσης και συχνές ερωτήσεις θα έκαναν μεγάλη διαφορά.

Η κατώτατη γραμμή

Παρά αυτά τα μειονεκτήματα, χάρη στην ταχύτητα και την απλή διεπαφή του, το Senuti είναι ένα καλό πρόγραμμα για χρήστες Mac που αναζητούν έναν βασικό τρόπο μεταφοράς μουσικής από το iPod στον υπολογιστή.

Αγοράστε απευθείας

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.