Τι είναι ένα αρχείο XLX;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία XLX

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου XLX πιθανότατα συσχετίζεται με το Xcelsius, είτε ως αρχείο Crystal Reports είτε ως πρόσθετο αρχείο.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα αρχείο XLX είναι το αρχείο XoloX Incomplete Download που χρησιμοποιείται από τον διαχειριστή λήψης XoloX.

Αρχεία XLX & amp; Microsoft Excel

Υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με το XLX. Ενώ μπορεί να ακούγεται σαν Microsoft Excel, δεν είναι. Το Microsoft Excel δεν υποστηρίζει αρχεία XLX και τα αρχεία XLX δεν είναι τυπικά αρχεία υπολογιστικών φύλλων.

Το Microsoft Excel είναι το πρωταρχικό πρόγραμμα που υποστηρίζει αρχεία XLSX (νεότερη μορφή) και XLS αρχεία (την παλαιότερη μορφή), παρόλο που το XLX μοιάζει πάρα πολύ όπως αυτές των επεκτάσεων αρχείων. Άλλες μορφές που χρησιμοποιούνται στο Excel περιλαμβάνουν XLK και XLL , αλλά είναι επίσης διαφορετικές από XLX.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο XLX

Το SAP Crystal Reports μπορεί να ανοίξει και να λειτουργήσει με αρχεία XLX που είναι αρχεία Xcelsius Crystal Reports. Το Crystal Xcelsius θα λειτουργήσει πάρα πολύ, και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί και το XLX add-on files.

Τα αρχεία XLX που είναι αρχεία XoloX Incomplete Download δεν είναι δυνατό να ανοιχτούν με τον διαχειριστή λήψης XoloX, επειδή παράγονται από το λογισμικό και χρησιμοποιούνται μόνο προσωρινά πριν μετονομαστούν με νέα επέκταση.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το Σημειωματάριο (Notepad) ή άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου για να ανοίξετε το αρχείο XLX. Πολλά αρχεία είναι μόνο αρχεία κειμένου που σημαίνουν ανεξάρτητα από την επέκταση αρχείου, ένας επεξεργαστής κειμένου μπορεί να είναι σε θέση να εμφανίσει σωστά τα περιεχόμενα του αρχείου. Αυτό μπορεί να συμβαίνει ή όχι σε XLX αρχεία αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο XLX, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία XLX, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο XLX

Αν έχετε ένα αρχείο Xcelsius Crystal Reports, το πιθανότερο είναι να το εξάγετε ή να το αποθηκεύσετε ως νέα μορφή αρχείου χρησιμοποιώντας το λογισμικό που ανέφερα παραπάνω. Ωστόσο, αν το αρχείο χρησιμοποιείται ως πρόσθετο, όπως τα περισσότερα αρχεία πρόσθετων, ίσως δεν μπορείτε να το μετατρέψετε σε οποιαδήποτε άλλη μορφή.

Τα αρχεία ανεπιθύμητων λήψεων του XoloX είναι ένα είδος δυσκολίας. Πρώτον, ενώ είναι αλήθεια ότι δεν θέλετε να μετατρέψετε ένα μερικό αρχείο σε οποιαδήποτε άλλη μορφή (επειδή ολόκληρο το αρχείο δεν υπάρχει), ένα μερικό αρχείο ενδέχεται να λειτουργεί με κάποιο τρόπο.

Ωστόσο, αυτό συνήθως λειτουργεί μόνο εάν το αρχείο χρησιμοποιείται με τρόπο εκκίνησης-τελειώματος, όπως ένα έγγραφο ή ένα αρχείο πολυμέσων, επειδή μπορεί να λειτουργούν ακόμα και αν μόνο ένα μέρος της αρχής είναι εκεί και τα υπόλοιπα δεν έχουν μεταφορτωθεί.

Για παράδειγμα, αν έχετε ένα αρχείο XLX που γνωρίζετε ότι πρόκειται να είναι ένα αρχείο βίντεο (όπως ένα MP4 ), είναι πιθανό η μετονομασία του αρχείου από το .XLX σε .MP4 να σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε όσο το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο αποθηκεύεται. Αυτό πιθανώς δεν είναι ιδανικό, αλλά μπορεί να λειτουργήσει αν το χρειαστείτε.

Μια άλλη επιλογή για τα αρχεία πολυμέσων είναι να ανοίξετε το ατελές αρχείο στο VLC, το οποίο είναι ικανό να αναπαράγει τις περισσότερες μορφές αρχείων ήχου και βίντεο και συνήθως λειτουργεί καλά, ακόμα και αν δεν υπάρχει ολόκληρο το αρχείο. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να μετονομάσετε το αρχείο αν το χρησιμοποιείτε με VLC (αλλά ίσως χρειαστεί να το σύρετε στο παράθυρο του προγράμματος), κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν δεν είστε σίγουροι για την επέκταση αρχείου.

Σημείωση: Κανονικά, ένα εργαλείο μετατροπής αρχείων είναι απαραίτητο για τη μετατροπή ενός αρχείου από τη μία μορφή στην άλλη. Ωστόσο, λόγω της φύσης του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν ορισμένοι διαχειριστές λήψης (επισυνάπτουν μια προσωρινή επέκταση αρχείου στο αρχείο κατά τη διάρκεια της λήψης), μπορεί να έχετε επιτυχία με τη μετονομασία της προσωρινής επέκτασης αρχείου σε ό, τι το πρόγραμμα θα το μετονομάσει μόλις ολοκληρωθεί. Στο παράδειγμά μου, αυτό θα ήταν ένα MP4, αλλά το δικό σας μπορεί να είναι ένα MP3 , TXT, ZIP , κλπ.

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία XLX

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου XLX και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.