Επισκόπηση μιας δημοσίευσης στο Blog

Εισαγωγή σε ένα Blog Post:

Μια θέση blog είναι το πιο σημαντικό μέρος του ιστολογίου σας. Οι αναρτήσεις σας είναι οι καταχωρήσεις που καταλαμβάνουν τουλάχιστον το 75% του χώρου της οθόνης στον ιστότοπο του ιστολογίου σας. Οι αναρτήσεις ιστολογίου εμφανίζονται με αντίστροφη χρονολογική σειρά, επομένως το ιστολόγιό σας παραμένει έγκαιρο, φρέσκο ​​και με νόημα για τους επισκέπτες. Είναι το τρέχον περιεχόμενο (με τη μορφή αναρτήσεων ιστολογίου) που θα κρατήσει τους αναγνώστες να επιστρέφουν στο ιστολόγιό σας ξανά και ξανά για να διαβάσουν τι πρέπει να πείτε για το θέμα του ιστολογίου σας.

Ο τίτλος του ιστολογίου:

Ο τίτλος της ανάρτησής σας είναι βασικά ένας τίτλος. Σκοπός είναι να προσελκύσουν τους αναγνώστες και να τους προσελκύσουν για να διαβάσουν περισσότερα. Ταυτόχρονα, οι τίτλοι ιστολογίου είναι ένα χρήσιμο εργαλείο όσον αφορά τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης . Οι τίτλοι αξιών των μηχανών αναζήτησης εμφανίζουν έντονα αποτελέσματα κατάταξης και χρησιμοποιώντας δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά στους τίτλους του ιστολογίου σας μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας Απλά προσέξτε να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το περιεχόμενο του ιστολογίου του ιστολογίου σας, διαφορετικά ο τίτλος σας θα μπορούσε να θεωρηθεί ανεπιθύμητος από τις μηχανές αναζήτησης και να επηρεάσει αρνητικά την επισκεψιμότητα που στάλθηκε στο ιστολόγιό σας.

Ημερομηνία Δημοσίευσης Δημοσιεύσεων Blog:

Δεδομένου ότι τα blogs είναι πιο επιτυχημένα όταν ενημερώνονται συχνά και παρέχουν έγκαιρο περιεχόμενο , οι αναγνώστες θα ελέγξουν τις ημερομηνίες δημοσίευσης των δημοσιεύσεών σας για να καθορίσουν την αξία του ιστολογίου σας. Οι αναρτήσεις ιστολογίου που δημοσιεύονται ασταθής με μεγάλες χρονικές διαφορές μεταξύ των αναρτήσεων θεωρούνται συνήθως λιγότερο χρήσιμες από τα ιστολόγια που προσφέρουν περισσότερες τρέχουσες και συνεπείς αναρτήσεις.

Blog Post Συγγραφέας Byline:

Ο σύνδεσμος συγγραφέων του ιστολογίου του ιστολογίου είναι σημαντικός για τον προσδιορισμό του ποιος έγραψε κάθε δημοσίευση και είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τα ιστολόγια που γράφονται από πολλούς συγγραφείς. Επιπλέον, ο συγγραφέας byline παρέχει συνήθως μια σύνδεση με τη σελίδα "Σχετικά με μένα" , η οποία παρέχει πρόσθετη προώθηση για εσάς και το ιστολόγιό σας.

Εικόνες στις αναρτήσεις ιστολογίου:

Οι εικόνες παρέχουν περισσότερο από απλώς χρώμα και οπτική ανακούφιση από βαριές ιστοσελίδες κειμένου σε ένα blog. Ενεργούν επίσης ως ένας άλλος τρόπος που μπορείτε να οδηγήσετε την κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας . Πολλοί άνθρωποι πραγματοποιούν αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών μέσω των μηχανών αναζήτησης με σκοπό την εύρεση εικόνων και εικόνων στο διαδίκτυο. Ονομάζοντας στρατηγικά τις εικόνες που χρησιμοποιείτε στις αναρτήσεις ιστολογίου σας για να ταιριάζει με τις σχετικές αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών, μπορείτε να οδηγήσετε μερικές από αυτές την επισκεψιμότητα αναζήτησης εικόνων στο ιστολόγιό σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες που χρησιμοποιείτε βελτιώνουν το ιστολόγιό σας αντί να μειώνουν το ιστολόγιό σας και να συγχέουν τους αναγνώστες σας.

Σύνδεσμοι και Trackbacks σε Blog Posts:

Οι περισσότερες αναρτήσεις ιστολογίου περιλαμβάνουν συνδέσμους μέσα στο περιεχόμενο της δημοσίευσης. Οι σύνδεσμοι αυτοί χρησιμοποιούνται για δύο σκοπούς. Πρώτον, οι σύνδεσμοι χρησιμοποιούνται για να αναφερθούν μια πρωτότυπη πηγή πληροφοριών ή μια ιδέα που χρησιμοποιείται σε μια δημοσίευση στο blog ή για να παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες πέρα ​​από το πεδίο της ανάρτησής σας. Δεύτερον, παρέχουν μια διαδρομή ψαρέματος και μια βρύση στον ώμο σε bloggers των οποίων οι θέσεις που συνδέονται με τη μορφή ενός trackback . Ένα trackback δημιουργεί ένα σύνδεσμο στο blog στο οποίο συνδέεστε στην ανάρτησή σας, το οποίο λειτουργεί ως πρόσθετη πηγή επισκεψιμότητας στο ιστολόγιό σας, καθώς οι αναγνώστες σε αυτό το ιστολόγιο ενδέχεται να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο trackback και να βρουν το ιστολόγιό σας.

Τίτλος:

Εκτός από το περιεχόμενο του ιστολογίου σας, τα σχόλια του blog είναι το πιο σημαντικό μέρος του ιστολογίου σας. Τα σχόλια είναι όπου οι αναγνώστες σας έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη συζήτηση. Είναι σημαντικό για την επιτυχία του ιστολογίου σας να ανταποκρίνεστε στα σχόλια που άφησαν οι αναγνώστες σας για να σας δείξουμε την αξία τους και να χτίσετε περαιτέρω την αμφίδρομη συζήτηση στο ιστολόγιό σας και την αίσθηση της κοινότητας που δημιουργεί το ιστολόγιό σας.