Επισκόπηση συχνότητας δημοσίευσης ιστολογίου

Πόσο συχνά θα πρέπει να δημοσιεύσετε νέο περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας

Μόλις αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα blog, θα πρέπει να καθορίσετε ποιοι είναι οι στόχοι σας για το ιστολόγιό σας. Αν θέλετε να αυξήσετε το ιστολόγιό σας και να προσελκύσετε νέους αναγνώστες (και να τους κρατήσετε όταν επισκέπτονται), θα χρειαστεί να σκεφτείτε τη συχνότητα απόσπασης του ιστολογίου σας.

Το περιεχόμενο του Blog είναι το κλειδί

Στον κόσμο του blogging, μια συνήθης φράση είναι "είναι όλο για το περιεχόμενο". Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι το πιο σημαντικό μέρος του ιστολογίου σας είναι το περιεχόμενο που δημοσιεύετε μέσω των αναρτήσεων του ιστολογίου σας. Αυτό που κάνει το περιεχόμενό σας πιο συναρπαστικό είναι ένας συνδυασμός του θέματος, της άποψής σας, του στυλ γραφής ή της φωνής σας και της φρεσκάδας του ιστολογίου σας. Η συχνότητα απόσπασης του ιστολογίου σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη φρεσκάδα του ιστολογίου σας.

Η Θεωρία Πίσω από το Blog Δημοσίευση Συχνότητα

Με αυτό τον τρόπο, θα αγοράζετε μια εφημερίδα κάθε μέρα αν τα άρθρα σε αυτό το χαρτί δεν άλλαξαν ποτέ; Πιθανώς όχι. Ωστόσο, αν τα άρθρα είναι διαφορετικά κάθε μέρα, είναι πολύ πιο πιθανό να αγοράσετε μια νέα εφημερίδα κάθε μέρα. Η ίδια θεωρία ισχύει για το περιεχόμενο του ιστολογίου. Αν δεν ενημερώσετε το ιστολόγιό σας με μια νέα ανάρτηση, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους επισκέπτες. Δεν υπάρχει τίποτα νέο για να δουν.

Ωστόσο, εάν δημοσιεύετε συχνά νέο περιεχόμενο που είναι έγκαιρο και γραμμένο σε ένα στυλ που απολαμβάνουν οι άνθρωποι, είναι πιθανό να επιστρέψουν ξανά και ξανά για να δουν τι πρέπει να πείτε. Όσο πιο συχνά δημοσιεύετε νέες δημοσιεύσεις, τόσο πιο νέο περιεχόμενο υπάρχει για τους ανθρώπους να δουν και το πιο σημαντικό λόγο για τους ανθρώπους να επισκέπτονται ξανά και ξανά.

Η υψηλή συχνότητα απόσπασης του Blog μπορεί να προσελκύσει νέους επισκέπτες

Όχι μόνο οι νέες αναρτήσεις ιστολογίου δίνουν στους ανθρώπους έναν λόγο να επιστρέψουν στο ιστολόγιό σας, αλλά βοηθούν επίσης το ιστολόγιό σας όσον αφορά τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης . Κάθε νέα θέση είναι ένα νέο σημείο εισόδου για τους ανθρώπους να βρουν το ιστολόγιό σας μέσω των μηχανών αναζήτησης . Όσο περισσότερα σημεία εισόδου, τόσο καλύτερα οι πιθανότητες είναι ότι οι νέοι αναγνώστες θα βρουν το ιστολόγιό σας.

Η υψηλή συχνότητα δημοσίευσης του Blog μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τους Επανειλημμένους Επισκέπτες

Η συχνή ανάρτηση συμβάλλει στην προσέλκυση περισσότερων επισκέψεων από άτομα που συμπαθούν το ιστολόγιό σας και αποφασίζουν να εγγραφούν σε αυτήν. Κάθε φορά που δημοσιεύετε νέο περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας, οι συνδρομητές σας είτε θα βλέπουν αυτήν την ανάρτηση στους αναγνώστες τροφών είτε θα λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα τους κατευθύνουν στο ιστολόγιό σας για να διαβάσουν τις νέες αναρτήσεις. Αυτό σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για την αύξηση της επισκεψιμότητας στο ιστολόγιό σας κάθε φορά που δημοσιεύετε νέο περιεχόμενο .

Καθορίστε τους στόχους του ιστολογίου σας στη συνέχεια επιλέξτε τη συχνότητα απόσπασης του ιστολογίου σας

Κατώτατη γραμμή, εάν θέλετε να αυξήσετε το ιστολόγιό σας και να αυξήσετε το αναγνωστικό κοινό σας, η μετάδοση της συχνότητας είναι πολύ σημαντική. Οι άγραφοι κανόνες της μπλογκόσφαιρας παρέχουν τις ακόλουθες προτάσεις συχνότητας δημοσίευσης ιστολογίου: