Πώς να γίνετε διάσημοι στο Tumblr

5 Συμβουλές για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς, συμπαθεί και ρεμπέγκ

Η φήμη του Tumblr έχει τα σκαμπανεβάσματα. Από τη μια πλευρά, έχετε εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες χρήστες Tumblr που διαδίδουν το περιεχόμενό σας, αναδημοσιεύοντας τα με τα δικά τους ιστολόγια και μπορεί να λάβετε ακόμη μερικά ωραία συγχαρητήρια ή ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από άτομα που υποβάλλονται στο κουτί σας "Ask".

Από την άλλη πλευρά, το διάσημο Tumblr πρέπει να ασχοληθεί με τους τρουλούς, τους ανθρώπους που κλέβουν το αρχικό τους περιεχόμενο και φυσικά με την πίεση να αισθάνονται ότι πρέπει να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των οπαδών τους, ικανοποιώντας τους οπαδούς τους με μεγάλο και τακτικό περιεχόμενο. Οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται διάσημοι Tumblr τυχαία. Πολλοί από αυτούς είναι έφηβοι ή νέοι που ξοδεύουν πολύ χρόνο για επανεμφάνιση πράξεων που ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους.

Αλλά αν θέλετε πραγματικά μια σταθερή στρατηγική για την οικοδόμηση της δικής σας κοινότητας στο Tumblr και ουσιαστικά να γίνει "Tumblr διάσημος" όλα αυτά μόνοι σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε τώρα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε.

Επιλέξτε ένα θέμα για το blog σας Tumblr

Αν οι άνθρωποι που σκοντάφτουν σε ολόκληρο το ιστολόγιό σας γνωρίζουν τι είναι, ίσως έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσετε έναν νέο οπαδό, αν το θέμα σας είναι σύμφωνο με τα ενδιαφέροντά τους. Ένα blog που δεν έχει γενικό θέμα και πολλές σποραδικές θέσεις από μια τόσο ευρεία επιλογή κατηγοριών θα μπορούσε να οδηγήσει τους δυνητικούς οπαδούς που δεν έχουν χρόνο να περιηγηθούν στα πράγματα που δεν τους αρέσουν.

Υπάρχουν τόνοι blogs φωτογραφίας, blogs μόδας, ιστολόγια foodie, ιστολόγια σκυλιών, ιστολόγια χιούμορ, ιστολόγια τέχνης, ιστολόγια τέχνης και blogs σχεδόν σε οποιοδήποτε θέμα που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Πηγαίνετε με αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Μπορείτε να πάρετε μερικές μεγάλες ιδέες με την περιήγηση στη σελίδα Εξερεύνηση στο Tumblr.

Δημοσίευση Περιεχομένου Τακτικά (ή Χρήση της ουράς σας)

Λυπούμαστε, αλλά η δημοσίευση ενός νέου περιεχομένου μία φορά την εβδομάδα δεν το κόβει στη γη Tumblr. Πολλοί από τους κορυφαίους bloggers της Tumblr δημοσιεύουν περισσότερα από ένα κομμάτι κάθε μέρα και αυτό συμβαίνει συχνά γιατί οι οπαδοί τους τους κρατούν γύρω.

Εάν δεν έχετε χρόνο για να δημοσιεύσετε καθημερινά κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής του Tumblr όταν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ενεργοί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ουρά σας για να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας αργά μεταξύ δύο συγκεκριμένων ωρών της ημέρας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το χρονικό πλαίσιο μέσα από τις Ρυθμίσεις σας.

Δημοσίευση πρωτοτύπου, περιεχομένου εμπλουτισμένου με εικόνες

Το αρχικό περιεχόμενο σημαίνει ότι δεν ξαναμπλοκάρετε περιεχόμενο από άλλα άτομα και αντιθέτως δημιουργείτε τα δικά σας πράγματα. Ενώ μερικοί bloggers έχουν κατορθώσει να επιτύχουν κάποιο βαθμό φήμης του Tumblr απλά να ξαναμπλοκή άλλα πράγματα (και πολλά από αυτά), γίνεται όλο και πιο δύσκολο να γίνει αυτό τώρα που ο Tumblr έχει μεγαλώσει τόσο πολύ και τίποτα δεν κτυπά δημιουργώντας το δικό σας περιεχόμενο ούτως ή άλλως.

Οι εικόνες τείνουν να λαμβάνουν τις περισσότερες ενέργειες στο Tumblr, οπότε αν έχετε κάποια φωτογραφία, γραφιστική ή Photoshop δεξιότητες, φροντίστε να τις θέσετε στη δουλειά όταν προσπαθείτε να μεγαλώσετε το blog σας. Μερικοί άνθρωποι τοποθετούν ένα υδατογράφημα στην εικόνα ή γράφουν τη διεύθυνση URL του ιστολογίου τους στην κάτω γωνία ως τρόπο να ενισχύσουν την ιδιοκτησία τους ή να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επιστρέψουν στο αρχικό ιστολόγιο όπου δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά.

Να επισημαίνετε πάντα τις δημοσιεύσεις σας

Αν θέλετε κυκλοφορία και νέους οπαδούς, θα πρέπει να προσπαθήσετε να προσθέσετε ετικέτες στις θέσεις σας με όσες σχετικές λέξεις-κλειδιά ή φράσεις όπως μπορείτε να σκεφτείτε. Οι άνθρωποι αναζητούν συνεχώς τις ετικέτες και είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να ανακαλυφθεί.

Ανατρέξτε στη σελίδα Εξερεύνηση για να δείτε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ετικέτες. Και μην φοβάστε να γεμίζετε σε όσο το δυνατόν περισσότερες ετικέτες στις θέσεις σας. Απλά θυμηθείτε να τους κρατήσετε σχετικούς. Κανείς δεν αρέσει να βλέπει μια συνταγή για ένα κέικ στην ετικέτα #fashion.

Προωθήστε το ιστολόγιό σας, το δίκτυο με άλλους και μην παραιτείστε μετά από μία εβδομάδα

Να γίνει ένα από τα διάσημα Tumblr συνήθως χρειάζεται χρόνο. Δεν πρόκειται να μπείτε μέσα σε μια εβδομάδα και πιθανότατα δεν θα φτάσετε εκεί σε μερικούς μήνες.

Δοκιμάστε να ενημερώσετε τους φίλους σας για το ιστολόγιό σας, να μοιραστείτε τις αναρτήσεις σας στο Facebook ή το Twitter ή οπουδήποτε και να θυμάστε να ακολουθείτε άλλα σχετικά ιστολόγια στο θέμα σας. Μπορούν να σας ακολουθήσουν πίσω ή ακόμα και να μπλοκάρουν το περιεχόμενό σας. Το τέχνασμα είναι να παραμείνετε ενεργά και να αλληλεπιδράσετε με την κοινότητα Tumblr όσο μπορείτε.

Κρατήστε σε αυτό, και το σκληρό έργο σας Tumblr μπορεί να αποπληρώσει. Εάν όλα λειτουργούν έξω, μπορείτε τελικά να μπορέσετε να αποκαλείτε τον εαυτό σας ένα από τα "Tumblr διάσημα".