Το Twitter Bird Logo: Πράγματα που απαγορεύονται από το να κάνεις Larry

Χρησιμοποιείτε εσφαλμένα το πουλί Twitter; Πιθανώς

Αφού ερευνήσαμε αυτό το άρθρο, δεν είμαστε σίγουροι ότι επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε το λογότυπο του πουλιού Twitter, οπότε θα ξεκινήσουμε μερικά όμορφα, χρωματιστά, μη πτηνά Twitter. (Ψύχεται, Twitter;) Ή, χάλια. . . δεδομένου ότι είναι ένα άρθρο σχετικά με το πουλί Twitter, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε;

Τέλος πάντων, όπως και οι περισσότερες εταιρείες, υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα αφθονούν στο Twitter. Ορισμένες εταιρείες έχουν εσωτερικά φύλλα στυλ που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να μιλήσετε για την εταιρεία και τον τρόπο εμφάνισης των εικόνων, ακόμα και πώς μπορείτε να αναφέρετε μια άλλη επιχείρηση ή άνθρωπο. Το Twitter έχει δημόσιες. Κανόνες, κανόνες, κανόνες, σωστά;

Εντούτοις, είναι καλό - εάν βάζετε κάτι εκεί έξω δημοσίως, οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι να το κακοποιήσουν. Θα το χρησιμοποιήσουν επίσης σωστά, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς - θα γίνει κατάχρηση.

Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο το Twitter , μια αρκετά δημοφιλής δημόσια και εύκολα καταχρηστική εταιρεία, έχει μερικούς κανόνες δικό του. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να κεφαλαίσετε το T στο Tweet . Ξέρατε ότι? Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν!

Αλλά όταν πρόκειται για Larry το πουλί Twitter, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σοβαρά. Μετά από όλα, "το Twitter είναι το πουλί, και το πουλί είναι το Twitter", έγραψε το Twitter στο blog τους μετά την ανακατασκευή τους το 2012. Το Twitter τώρα περνάει από ένα σύμβολο, όπως ο Πρίγκιπας, και είναι προφέρεται "Twitter".

Εδώ είναι οι κανόνες, αν είστε αρκετά γενναίοι κάνετε κάτι με το λογότυπό τους, το οποίο μπορεί να μην είστε μετά από να περάσετε από αυτόν τον κατάλογο:

Μιλήστε για μικροδιαχείριση, ε; Απλά να γελάμε, παίρνουμε εντελώς τη γωνία τους. Αν οι άνθρωποι πάνε γύρω από την απόσπαση παλιών εκδόσεων του λογότυπου τους, το Διαδίκτυο θα μπερδευτεί. Αν οι χρήστες αρχίσουν να χρησιμοποιούν το λογότυπο του Twitter στο δικό τους λογότυπο, οι Εφαρμογές του Twitter θα αρχίσουν να λαμβάνουν περισσότερες λήψεις από την εγγενή εφαρμογή.

Προστατεύουν το εμπορικό σήμα τους. Δεν γνωρίζουμε αν πραγματικά παρακολουθούν και επιπλήττουν τους ανθρώπους (εκτός, ίσως, οι επιχειρήσεις που κάνουν Twitter apps ), αλλά οι κανόνες ισχύουν για κάποιο λόγο.

Από την πλευρά της προστιθέμενης αξίας, το Twitter θέλει να μπορείτε να τα προωθήσετε, έτσι ώστε να έχουν κάποια "ναι αυτό είναι εντελώς δροσερό μαζί μας" κατευθυντήριες γραμμές:

Αλλά ναι, ένα ακόμα πράγμα:

Και αυτό είναι περισσότερο ή λιγότερο αυτό. Θέλετε να μάθετε αν βιδώνετε κάτι, σύμφωνα με το Twitter; Η απάντηση είναι ίσως ναι. Συγνώμη.