Πώς να ρυθμίσετε ένα φίλτρο στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Αν έχετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι πιθανότητες είναι καλές που είναι συντριπτική στα εισερχόμενά σας. Ο τεράστιος όγκος των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των λογαριασμών, των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, των συνδρομών και των ειδοποιήσεων μπορεί να παραλύσει - και αυτό δεν μετράει ακόμη και αυτά τα αστεία που έστειλε η θεία Θέλμα.

Ευτυχώς, το Yahoo! Το Mail μπορεί να ομαδοποιεί αυτόματα τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εσάς με βάση τα κριτήρια που έχετε ορίσει, να τα μετακινήσετε σε φακέλους που δημιουργείτε, στα αρχεία σας ή ακόμα και στα σκουπίδια. Δείτε πώς μπορείτε να ταξινομήσετε όλα τα εισερχόμενα μηνύματά σας αυτόματα, προτού τα δείτε ακόμη και αυτά.

Δημιουργία κανόνα εισερχόμενης αλληλογραφίας στο Yahoo! Ταχυδρομείο

  1. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων, κοντά στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου. (Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι.)
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερες ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Φίλτρα στην αριστερή πλαϊνή μπάρα
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη νέων φίλτρων στα φίλτρα σας .
  6. Συμπληρώστε τη φόρμα που εμφανίζεται στα δεξιά. (Δείτε τα παρακάτω παραδείγματα.)

Για να επεξεργαστείτε ένα υπάρχον φίλτρο, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, αλλά αντί να επιλέξετε Προσθήκη νέων φίλτρων , κάντε κλικ στο φίλτρο που θέλετε να αλλάξετε τα φίλτρα σας . Στη συνέχεια, απλά αλλάξτε τα κριτήρια όπως θέλετε.

Yahoo! Τα παραδείγματα κανόνων φίλτρων αλληλογ

Μπορείτε να ταξινομήσετε το email σας με έναν άπειρο αριθμό τρόπων. Ακολουθούν μερικά κοινά φίλτρα δειγμάτων για αλληλογραφία που είναι:

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, καθορίζετε στη συνέχεια τον φάκελο στον οποίο θέλετε το Yahoo! για να μετακινήσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιώντας το Yahoo! Κλασικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο;

Η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια. Θα βρείτε τις ρυθμίσεις κάτω από το εικονίδιο με το γρανάζι ( Ρυθμίσεις> Φίλτρα ).