Μάθετε τον ευκολότερο τρόπο για να κατεβάσετε το Yahoo! Αποστολή σε υπολογιστή

Χρησιμοποιήστε τις Ρυθμίσεις POP για να κάνετε λήψη των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από το Yahoo! Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπολογιστή σας

Μπορείτε να κατεβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Yahoo! Στείλτε μήνυμα στον υπολογιστή σας, αποθηκεύοντάς τις τοπικά, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις ρυθμίσεις πρωτοκόλλων Post Office (POP) για το Yahoo! Mail.

Θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποστηρίζει την αποστολή αλληλογραφίας POP, όπως το Thunderbird του Mozilla ή το Microsoft Outlook . Ορισμένες δημοφιλείς εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν υποστηρίζουν POP, όπως Spark και Apple Mail.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Apple Mail σε παλαιότερες εκδόσεις του macOS μπορεί να ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί μηνύματα POP, αλλά το macOS El Capitan (10.11) και αργότερα δεν υποστηρίζουν τις ρυθμίσεις αλληλογραφίας POP, μόνο IMAP.

POP versus IMAP

Καθώς ρυθμίζετε λογαριασμούς email, πιθανότατα έχετε συναντήσει αυτά τα δύο πρωτόκολλα αλληλογραφίας στο παρελθόν. Η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι απλή:

Το IMAP είναι ένα νεότερο πρωτόκολλο από το POP. Το POP λειτουργεί καλύτερα όταν αποκτάτε πρόσβαση στο email σας μόνο με έναν υπολογιστή. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό δεν είναι πιθανό, έτσι, συνήθως, το IMAP είναι η καλύτερη επιλογή για το πρωτόκολλο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς εξυπηρετεί καλύτερα την πρόσβαση από πολλούς υπολογιστές. Με το IMAP , οι αλλαγές που κάνετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο λογαριασμό σας, όπως η επισήμανση ή η διαγραφή τους, αποστέλλονται και εκτελούνται στον διακομιστή, όπως και στο σημείο όπου ανακτάται το email σας.

Ωστόσο, για σκοπούς λήψης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αποθήκευση σε τοπικό επίπεδο στον υπολογιστή σας, το POP είναι αυτό που χρειάζεστε.

Γενικά, όταν το POP χρησιμοποιείται για την ανάκτηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματα αυτά διαγράφονται από το διακομιστή από τον οποίο έχουν ανακτηθεί, παρόλο που τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας επιτρέπουν να αλλάξετε αυτή τη λειτουργία έτσι ώστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μην διαγράφονται από το διακομιστή κατά τη λήψη τους.

Αποθήκευση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω POP

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τα μηνύματά σας τοπικά στον υπολογιστή σας, τότε το POP είναι η ρύθμιση πρωτοκόλλου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το ολοκληρώσετε.

Όταν ρυθμίζετε το Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα πρέπει να καθορίσετε το POP ως το πρωτόκολλο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε καθώς και το Yahoo! Αποστολή ρυθμίσεων διακομιστή POP. Ελέγξτε τις τρέχουσες ρυθμίσεις POP για το Yahoo! Mail.

Yahoo! Αποστολή ρυθμίσεων POP:

Διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας (POP)

Διακομιστής - pop.mail.yahoo.com
Port - 995
Απαιτεί SSL - Ναι

Έξοδος διακομιστή αλληλογραφίας (SMTP)

Διακομιστή - smtp.mail.yahoo.com
Λιμάνι - 465 ή 587
Απαιτεί SSL - Ναι
Απαιτεί TLS - Ναι (αν υπάρχει)
Απαιτείται έλεγχος ταυτότητας - Ναι

Κάθε πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα έχει τη δική του διαδικασία ρύθμισης λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με πολλές από αυτές απλοποιώντας τη διαδικασία, γεμίζοντας αυτόματα τις ρυθμίσεις του διακομιστή για εσάς όταν επιλέγετε Yahoo! Αποστέλλετε ως λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, οι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πιθανό να ρυθμίσουν αυτόματα το Yahoo! Πρόσβαση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο IMAP. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις διακομιστή του λογαριασμού σας.

Ρυθμίσεις POP στο Thunderbird σε Mac

Στο Thunderbird μπορείτε να ορίσετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού email σας για να χρησιμοποιήσετε το POP:

  1. Κάντε κλικ στο Εργαλεία στο επάνω μενού.
  2. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού .
  3. Στο παράθυρο Ρυθμίσεις λογαριασμού κάτω από το Yahoo! , Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις διακομιστή (Server Settings) .
  4. Στο πεδίο Όνομα διακομιστή , πληκτρολογήστε pop.mail.yahoo.com
  5. Στο πεδίο Θύρα , πληκτρολογήστε 995.
  6. Στην περιοχή Ρυθμίσεις ασφαλείας, βεβαιωθείτε ότι το αναπτυσσόμενο μενού Ασφάλεια σύνδεσης έχει οριστεί σε SSL / TLS.

Ρυθμίσεις POP στο Outlook σε Mac

Μπορείτε να ρυθμίσετε το Outlook να χρησιμοποιεί POP για το Yahoo! , Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμοί.
  2. Στο παράθυρο Λογαριασμοί, επιλέξτε το Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας στο αριστερό μενού.
  3. Στη δεξιά πλευρά, στην περιοχή Πληροφορίες διακομιστή, στο πεδίο Εισερχόμενα διακομιστή , πληκτρολογήστε pop.mail.yahoo.com
  4. Στο παράπλευρο πεδίο που ακολουθεί τον διακομιστή Εισερχόμενου, εισάγετε τη θύρα ως 995.

Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows, η αλλαγή αυτών των ρυθμίσεων σε αυτούς τους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετική, αλλά γενικά θα βρίσκονται σε παρόμοιες θέσεις μενού και θα φέρουν την ίδια ετικέτα.