Μπορείτε να στείλετε αλληλογραφία από μια σειρά διευθύνσεων μία φορά στο macOS Mail

Αποστολή μηνυμάτων από περισσότερες από μία διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αν έχετε πολλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε για αποστολή μηνυμάτων στο Mac σας, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της αλληλογραφίας ώστε να τις χρησιμοποιούν κατά τρόπο ώστε να μπορείτε να στέλνετε αλληλογραφία από διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ένα σενάριο όπου αυτό χρησιμοποιείται καλύτερα είναι όταν έχετε πολλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν λαμβάνετε μηνύματα σε κάποια από αυτά. Ίσως έχετε ένα που χρησιμοποιείται μόνο για την προώθηση μηνυμάτων σε άλλους λογαριασμούς και δεν χρειάζεστε πραγματικά πλήρη πρόσβαση σε αυτό, αλλά θέλετε να στείλετε αλληλογραφία από αυτό.

Πώς να στείλετε από διαφορετικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πρέπει να διαμορφώσετε το MacOS Mail για να χρησιμοποιήσετε πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Μεταβείτε στο μενού Mail> Προτιμήσεις ... στο Mail.
  2. Μεταβείτε στην κατηγορία Λογαριασμοί .
  3. Επιλέξτε τον λογαριασμό που θέλετε να έχει πολλές διευθύνσεις "Από:" που σχετίζονται με αυτό.
  4. Στο πεδίο Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: εισάγετε όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον λογαριασμό.
    1. Συμβουλή: Διαχωρίστε τις διευθύνσεις με κόμματα όπως me@example.com, anotherme@example.com , κλπ.
  5. Κλείστε όλα τα ανοικτά παράθυρα διαλόγου και άλλα σχετικά παράθυρα. Τώρα μπορείτε να στείλετε αλληλογραφία από όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ορίσατε στο Βήμα 4.

Για να επιλέξετε τη διεύθυνση που θα χρησιμοποιηθεί μετά την προσθήκη αυτών των άλλων διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο πεδίο Από . Εάν δεν βλέπετε την επιλογή Από :

  1. Ανοίξτε το εικονίδιο μικρών επιλογών που αντιπροσωπεύεται από ένα προς τα κάτω τρίγωνο.
  2. Επιλέξτε Προσαρμογή .
  3. Επιλέξτε Από: από αυτό το μενού.
  4. Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την οποία θα αποσταλεί.

Πώς να διορθώσετε προβλήματα που σχετίζονται με πολλαπλές διευθύνσεις

Εάν αυτές οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξαφανίζονται όταν κλείνετε και ανοίγετε ξανά το Mail, συνειδητοποιήστε ότι, δυστυχώς, δεν μπορείτε να προσθέσετε εναλλακτικές διευθύνσεις στους λογαριασμούς email του .mac στο Mail.

Μπορείτε, ωστόσο, να ορίσετε το λογαριασμό σας .mac ως λογαριασμό IMAP χρησιμοποιώντας το mail.mac.com ως διακομιστή IMAP και smtp.mac.com για τον διακομιστή SMTP. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο .mac και, στη συνέχεια, προσθέστε πολλές διευθύνσεις σε αυτόν τον λογαριασμό.