Προσθήκη στοιχείων έξυπνης αναζήτησης στην πλευρική γραμμή Finder

01 του 06

Προσθήκη της έξυπνης αναζήτησης "Σήμερα" στην πλευρική γραμμή του Finder

Τα κριτήρια για τη δημιουργία μιας έξυπνης αναζήτησης Τα στοιχεία που χρησιμοποιήσατε στις τελευταίες 24 ώρες Χρησιμοποιήστε την επιλογή Έξυπνο φάκελο για να δημιουργήσετε μια αναζήτηση για αντικείμενα που έχετε εργαστεί σήμερα. Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Χρησιμοποιήστε τους έξυπνους φακέλους για να επαναφέρετε την αναζήτηση στοιχείων στην πλευρική γραμμή του Finder

Από το OS X Lion, στην πλευρική εργαλειοθήκη του Finder λείπει η ενότητα "Αναζήτηση για", η οποία περιελάμβανε προηγούμενες εκδόσεις του Finder. Εάν χάσετε τη δυνατότητα γρήγορης εύρεσης περιεχομένου που χρησιμοποιήσατε σήμερα, χθες ή αυτήν την εβδομάδα ή θέλετε γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις εικόνες, τις ταινίες και τα έγγραφά σας, τότε θα βρείτε αυτές τις εικόνες, οι οποίες απεικονίζουν τα απαραίτητα κριτήρια αναζήτησης για κάθε έξυπνη αναζήτηση, μια χρήσιμη βοήθεια στον οδηγό:

Επαναφορά έξυπνων αναζητήσεων στην πλευρική γραμμή του Finder

Κριτήρια έξυπνου φακέλου για τη δημιουργία της έξυπνης αναζήτησης «Σήμερα».

Αυτή η εικόνα δείχνει πώς θα πρέπει να μοιάζουν τα κριτήρια αναζήτησης έξυπνου φακέλου όταν δημιουργείτε την αναζήτηση "Σήμερα" για την πλευρική γραμμή του Finder . Η αναζήτηση "Σήμερα" θα εμφανίσει όλα τα έγγραφα, τις εφαρμογές και άλλα στοιχεία που έχετε χρησιμοποιήσει εντός των τελευταίων 24 ωρών.

Μπορείτε να βρείτε πλήρεις οδηγίες για τη δημιουργία της αναζήτησης 'Sidebar' σήμερα:

Επαναφορά έξυπνων αναζητήσεων στην πλευρική γραμμή του Finder

02 του 06

Προσθέτοντας την έξυπνη αναζήτηση «χθες» στην πλευρική γραμμή Finder

Τα κριτήρια για τη δημιουργία έξυπνης αναζήτησης για τα στοιχεία που χρησιμοποιήσατε τις τελευταίες 24 ώρες Προσθέτοντας την έξυπνη αναζήτηση «Χθες» στην πλευρική γραμμή Finder. Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Κριτήρια έξυπνου φακέλου για τη δημιουργία έξυπνης αναζήτησης "Χθες".

Κατά τη ρύθμιση έξυπνων φακέλων για την πλευρική γραμμή του Finder , μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε ένα που θα εμφανίζει όλα τα στοιχεία που δουλεύατε μια μέρα πριν.

Αυτή η εικόνα δείχνει πώς θα πρέπει να μοιάζουν τα κριτήρια αναζήτησης έξυπνου φακέλου όταν δημιουργείτε την αναζήτηση 'Χθες'.

Μπορείτε να βρείτε πλήρεις οδηγίες για τη δημιουργία της αναζήτησης "Χτες" χτες στο:

Επαναφορά έξυπνων αναζητήσεων στην πλευρική γραμμή του Finder

03 του 06

Προσθήκη της Έξυπνης αναζήτησης αυτής της εβδομάδας στην πλευρική γραμμή Finder

Τα κριτήρια για τη δημιουργία έξυπνης αναζήτησης για στοιχεία που χρησιμοποιήσατε την περασμένη εβδομάδα. Προσθήκη της Έξυπνης αναζήτησης αυτής της εβδομάδας στην πλευρική γραμμή Finder. Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Κριτήρια έξυπνου φακέλου για τη δημιουργία έξυπνης αναζήτησης "Αυτή την εβδομάδα".

Για να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στα έγγραφα και τις εφαρμογές με τις οποίες συνεργάζεστε την τελευταία εβδομάδα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν έξυπνο φάκελο και να τον προσθέσετε στην πλευρική γραμμή του Finder .

Αυτή η εικόνα δείχνει τι πρέπει να μοιάζουν τα κριτήρια αναζήτησης έξυπνου φακέλου όταν δημιουργείτε την αναζήτηση "Αυτή την εβδομάδα".

Μπορείτε να βρείτε πλήρεις οδηγίες για τη δημιουργία της αναζήτησης στην πλευρική στήλη 'Αυτή την εβδομάδα' στη διεύθυνση:

Επαναφορά έξυπνων αναζητήσεων στην πλευρική γραμμή του Finder

04 του 06

Προσθήκη της Έξυπνης Αναζήτησης "Όλα τα Έγγραφα" στην πλευρική γραμμή Finder Lion's OS X

Τα κριτήρια για τη δημιουργία έξυπνης αναζήτησης για όλα τα έγγραφα Ρύθμιση της έξυπνης αναζήτησης όλων των εγγράφων για την πλευρική γραμμή του Finder. Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Κριτήρια έξυπνου φακέλου για τη δημιουργία έξυπνης αναζήτησης "Όλα τα έγγραφα".

Ένας έξυπνος φάκελος για την προβολή όλων των εγγράφων, ανεξάρτητα από το πού φυλάσσονται φυσικά, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε χρήστη Mac.

Αυτή η εικόνα δείχνει πώς πρέπει να μοιάζουν τα κριτήρια αναζήτησης έξυπνου φακέλου όταν δημιουργείτε την αναζήτηση 'Όλα τα έγγραφα'. Η αναζήτηση 'Όλα τα έγγραφα' θα εμφανίσει όλα τα έγγραφα στον Mac σας, ανεξάρτητα από το πού αποθηκεύονται.

Μπορείτε να βρείτε πλήρεις οδηγίες για τη δημιουργία της αναζήτησης πλευρικής γραμμής 'Όλα τα έγγραφα' στη διεύθυνση:

Επαναφορά έξυπνων αναζητήσεων στην πλευρική γραμμή του Finder

05 του 06

Προσθήκη της έξυπνης αναζήτησης "Όλες οι εικόνες" στην πλευρική γραμμή Finder

Τα Κριτήρια για την Δημιουργία Έξυπνης Αναζήτησης για Όλα τα Κριτήρια Εικόνας για την έξυπνη αναζήτηση Όλων των Εικόνων. Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Κριτήρια έξυπνου φακέλου για τη δημιουργία της έξυπνης αναζήτησης Όλες οι εικόνες.

Ο ευφυής φάκελος "Όλες οι εικόνες" που δημιουργείτε θα βρει κάθε τύπο εικόνας που είναι αποθηκευμένη στο Mac σας και θα εμφανιστεί σε ένα μόνο παράθυρο Finder.

Αυτή η εικόνα δείχνει πώς πρέπει να εμφανίζονται τα κριτήρια αναζήτησης έξυπνου φακέλου όταν δημιουργείτε την αναζήτηση 'Όλες οι εικόνες'.

Μπορείτε να βρείτε πλήρεις οδηγίες για τη δημιουργία της αναζήτησης πλευρικής γραμμής 'Όλες οι εικόνες' στη διεύθυνση:

Επαναφορά έξυπνων αναζητήσεων στην πλευρική γραμμή του Finder

06 του 06

Προσθήκη της Έξυπνης αναζήτησης "Όλες οι Ταινίες" στην πλευρική γραμμή Finder Lion's OS X

Τα κριτήρια για τη δημιουργία μιας έξυπνης αναζήτησης για όλες τις ταινίες Έξυπνες ρυθμίσεις αναζήτησης ταινιών για την πλευρική γραμμή του Finder. γυρισμένη οθόνη από την Coyote Moon, Inc.

Κριτήρια έξυπνου φακέλου για τη δημιουργία έξυπνης αναζήτησης όλων των Ταινιών.

Η δημιουργία του έξυπνου φακέλου Όλα τα φιλμ για την πλευρική γραμμή του Finder θα πρέπει να είναι λίγο πιο εύκολη με αυτήν την εικόνα που εμφανίζει τα κριτήρια αναζήτησης.

Η αναζήτηση 'Όλες οι Ταινίες' θα εμφανίσει όλα τα αρχεία ταινιών στο Mac σας .

Μπορείτε να βρείτε πλήρεις οδηγίες για τη δημιουργία της αναζήτησης στην πλευρική μπάρα 'Όλες οι ταινίες' στη διεύθυνση:

Επαναφορά έξυπνων αναζητήσεων στην πλευρική γραμμή του Finder