Πώς να βρείτε και να διαγράψετε το ιστορικό μηνυμάτων σας στο Facebook

Βρείτε, διαγράψτε και κατεβάστε μηνύματα Facebook

Η συνομιλία στο Facebook έχει περάσει από αλλαγές με την πάροδο των ετών. Αναφέρεται τώρα ως Facebook Messenger στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και υπάρχει μια εφαρμογή που ονομάζεται Facebook Messenger για κινητές συσκευές που συγχρονίζονται με ηλεκτρονικά μηνύματα. Το Facebook Messenger περιλαμβάνει γραπτή και συνομιλία μέσω βίντεο και αυτόματη καταγραφή όλων των συνομιλιών συνομιλίας σας.

Πώς να βρείτε το ιστορικό συνομιλιών μου στο Facebook

Για να βρείτε ένα νήμα μηνυμάτων στο παρελθόν στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο μηνύματος στην επάνω μπάρα οποιασδήποτε σελίδας Facebook για να δείτε μια λίστα με τις πιο πρόσφατες συνομιλίες μηνυμάτων σας. Αν δεν βλέπετε τη συνομιλία που αναζητάτε, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα ή να κάνετε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση όλων στο Messenger στο κάτω μέρος της θυρίδας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο Messenger στον αριστερό πίνακα της ειδησεογραφικής σας ροής ειδήσεων για μια πλήρη λίστα συνομιλιών Messenger. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά για να δείτε ολόκληρη τη συνομιλία.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό του Messenger του Facebook

Στο Facebook Messenger , μπορείτε να διαγράψετε μεμονωμένα μηνύματα Facebook από το ιστορικό σας ή μπορείτε να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό συνομιλιών με άλλο χρήστη στο Facebook. Παρόλο που μπορείτε να διαγράψετε ένα μήνυμα ή μια ολόκληρη συνομιλία από το ιστορικό του Facebook Messenger, αυτό δεν διαγράφει τη συνομιλία από τα ιστορικά των άλλων χρηστών που ήταν μέρος της συνομιλίας και των ληφθέντων μηνυμάτων που διαγράψατε. Αφού στείλετε ένα μήνυμα, δεν μπορείτε να το διαγράψετε από το Messenger του παραλήπτη.

Πώς να διαγράψετε ένα μεμονωμένο μήνυμα

Μπορείτε να διαγράψετε μεμονωμένα μηνύματα σε οποιαδήποτε συνομιλία, ανεξάρτητα από το αν τα έχετε στείλει ή τα έχετε λάβει κάποιον άλλο.

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Messenger στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση όλων στο Messenger στο κάτω μέρος του κουτιού Messenger που ανοίγει.
  3. Κάντε κλικ σε μια συνομιλία στον αριστερό πίνακα. Οι συνομιλίες παρατίθενται με χρονολογική σειρά με την πιο πρόσφατη συνομιλία στην κορυφή. Εάν δεν βλέπετε τη συζήτηση που θέλετε, χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος του πλαισίου του Messenger για να το εντοπίσετε.
  4. Κάντε κλικ στην ατομική καταχώρηση της συνομιλίας που θέλετε να διαγράψετε για να ανοίξετε ένα εικονίδιο τριών κουμπιών δίπλα στην καταχώρηση.
  5. Κάντε κλικ στο εικονίδιο τριών σημείων για να εμφανιστεί η επιλογή Διαγραφή φυσαλίδας και κάντε κλικ για να καταργήσετε την καταχώρηση.
  6. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή όταν σας ζητηθεί να το κάνετε.

Πώς να διαγράψετε μια ολόκληρη συνομιλία Messenger

Εάν δεν προγραμματίζετε πλέον να επικοινωνείτε με ένα άτομο ή απλά θέλετε να καθαρίσετε τη λίστα του Messenger, είναι πιο γρήγορο να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία από το να περάσετε μία θέση τη φορά:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Messenger στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση όλων στο Messenger στο κάτω μέρος του κουτιού Messenger που ανοίγει.
  3. Κάντε κλικ σε μια συνομιλία στον αριστερό πίνακα. Όταν επιλέγετε μια συνομιλία, το Facebook εμφανίζει ένα εικονίδιο του οδοντωτού τροχού δίπλα του. Οι συνομιλίες παρατίθενται με χρονολογική σειρά με την πιο πρόσφατη συνομιλία στην κορυφή. Εάν δεν βλέπετε τη συζήτηση που θέλετε, χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος του πλαισίου του Messenger για να το εντοπίσετε.
  4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του οδοντωτού τροχού δίπλα στη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή στο μενού που ανοίγει.
  6. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή και η συνομιλία εξαφανίζεται.

Λήψη μηνυμάτων και δεδομένων Facebook

Το Facebook προσφέρει έναν τρόπο να κατεβάσετε τα μηνύματά σας στο Facebook, μαζί με όλα τα δεδομένα σας στο Facebook, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων και των αναρτήσεων, ως αρχείο.

Για να κατεβάσετε τα δεδομένα σας στο Facebook:

  1. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης στο Facebook.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Στην περιοχή Γενικές ρυθμίσεις λογαριασμού , κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη αντιγράφου των δεδομένων σας στο Facebook στο κάτω μέρος της οθόνης.
  4. Προμηθεύστε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν σας ζητηθεί να ξεκινήσετε τη διαδικασία συλλογής και λήψης.