Συζήτηση με το Facebook στο Meebo

01 από 05

Αποκτήστε πρόσβαση στον πίνακα λογαριασμών IM

Ευγενική προσφορά, Meebo.com

Ενώ οι χρήστες του Facebook Chat μπορούν να στέλνουν μηνύματα συνομιλίας μεταξύ τους, μερικές φορές παραμένουν συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας, δεν είναι πάντα πρακτικοί. Αλλά, ξέρατε ότι θα μπορούσατε επίσης να συνδεθείτε στο Facebook στο Meebo και να συνομιλήσετε με τους φίλους σας εκεί χωρίς να έχετε συνδεθεί στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας;

Η σύνδεση με Facebook στους λογαριασμούς Meebo το καθιστά αυτό δυνατό και, ευτυχώς, είναι απλό να ξεκινήσετε.

Πώς να συνδέσετε το Facebook στο Meebo
Για να αρχίσετε να προσθέτετε τους φίλους σας στο Facebook στο λογαριασμό Meebo, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στον πίνακα λογαριασμών IM. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Σύνδεση σε περισσότερους λογαριασμούς ...", που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της σελίδας, όπως απεικονίζεται παραπάνω.

02 του 05

Προσθέστε Facebook στο λογαριασμό Meebo σας

Ευγενική προσφορά, Meebo.com

Στη συνέχεια, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν το Facebook ως τον επιθυμητό λογαριασμό άμεσων μηνυμάτων στο προηγούμενο παράθυρο.

Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε "Facebook" για να συνεχίσετε τη σύνδεση στο Facebook στο Meebo.

03 του 05

Συνδεθείτε στο Facebook στο Meebo

Ευγενική προσφορά, Meebo.com

Στη συνέχεια, οι χρήστες πρέπει να συνδέσουν το Facebook στο Meebo. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "συνδεθείτε στο Facebook" στο προηγούμενο παράθυρο, όπως απεικονίζεται παραπάνω.

Οι χρήστες που δεν έχουν συνδεθεί προηγουμένως στο Facebook θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής τους που είναι συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης τους.

04 του 05

Επιβεβαιώστε τη σύνδεση λογαριασμού σας στο Facebook

Ευγενική προσφορά, Meebo.com

Στη συνέχεια, οι χρήστες θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι το Facebook συνδέθηκε με επιτυχία στο Meebo.

Εάν η σύνδεση ήταν επιτυχής, οι χρήστες του Facebook θα δουν το όνομά τους να εμφανίζεται στο παράθυρο, όπως απεικονίζεται παραπάνω, στο Meebo. Εάν το όνομα που εμφανίζεται δεν είναι το όνομά σας, κάντε κλικ στο κουμπί "όχι εσείς;" στο παράθυρο για να αντιμετωπίσετε τη σύνδεση Facebook και Meebo.

Εάν το όνομα συμφωνεί με τον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στην επιλογή "Σύνδεση" για να αποθηκεύσετε το Facebook στο Meebo.

05 του 05

Οι λογαριασμοί σας στο Facebook και στο Meebo είναι συνδεδεμένοι

Ευγενική προσφορά, Meebo.com

Οι φίλοι σας στο Facebook Chat θα εμφανιστούν στη λίστα φίλων Meebo. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να στέλνετε και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μηνυμάτων Facebook στο Meebo.