Οι 9 καλύτερες τηλεοράσεις 4K που αγοράζουν το 2017 για κάτω από 1.000 δολάρια

Παρακολουθήστε τηλεόραση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο

Όταν η τηλεόραση 4K κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012, υπήρχαν μόνο δύο μοντέλα στην αγορά που ξεπέρασαν τα 84 εκατοστά σε μέγεθος και ήταν και τα δύο πάνω από 20.000 δολάρια σε τιμή. Η εισαγωγή του τετραπλάσιου αριθμού των εικονοστοιχείων HD TV (3840 x 2160 έναντι 1920 x 1080) βοήθησε στην παραγωγή μιας εικόνας που ήταν σαφέστερη και πιο όμορφη από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην αγορά των καταναλωτών. Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι το 2017 και τώρα κάθε μεγάλος κατασκευαστής τηλεόρασης παράγει 4Κ τηλεόραση σε όλα τα σχήματα, τα μεγέθη και τις ετικέτες τιμών. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να σπάσετε την τράπεζα για να πάρετε μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας. Εδώ είναι οι επιλογές μας για τις καλύτερες τηλεοράσεις 4K κάτω από $ 1.000.

Αναβαθμίζοντας από το μοντέλο 2016, το Sony X800E είναι μια συμπαγής 4Κ έξυπνη τηλεόραση με αστρική ποιότητα εικόνας. Τα χρώματα είναι τραγανή και ζωντανή, χάρη στην οθόνη Triluminos, η οποία παράγει τεράστιες αποχρώσεις κόκκινων, πράσινων και μπλε. Διαθέτει επίσης Dynamic Contrast Enhancer, το οποίο ισχυρίζεται η Sony ότι παράγει "φωτεινότερα χαρακτηριστικά, βαθύτερα μαύρα χρώματα και πιο φυσική διαβάθμιση τόνων". Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Δεν θα μπορείτε να ξεφλουδίσετε τα μάτια σας από την εικόνα.

Ενώ ορισμένοι τηλεοπτικοί φίλοι δεν θα εγκατασταθούν για την οθόνη 49 ιντσών, κάνει μια μεγάλη αγορά για κάποιον που δεν δίνει προτεραιότητα στο μέγεθος. Έχει ευρεία γωνία θέασης και εμφανίζει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με εξαιρετικά ομαλές κλίσεις. Έχει επίσης ένα 60Hz φυσικό ρυθμό ανανέωσης, καθώς και Motionflow XR, γι 'αυτό είναι μια καλή επιλογή για gamers. Η έξυπνη λειτουργικότητα μέσω του Android TV σάς παρέχει πρόσβαση σε άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως η αναζήτηση φωνής σε 42 γλώσσες και το Google Cast, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως απομακρυσμένο.

Ελέγξτε τις άλλες αξιολογήσεις μας για τις καλύτερες τηλεοράσεις Sony που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας της Samsung, η UN49MU8000 είναι μια υπέροχη τηλεόραση LED 4K Ultra HD με οθόνη 4 καναλιών που είναι ιδανική τόσο για μεγάλα όσο και για μικρά δωμάτια. Με το Color Drive Extreme της Samsung, το βήμα από τα κανονικά 4K έως 4K UHD κάνει μεγάλη διαφορά με κάθε σκηνή να δείχνει πιο ζωντανά χρώματα από ποτέ. Οι μαύροι, ειδικότερα, είναι πιο ενισχυμένοι και έχουν περισσότερες λεπτομέρειες ακόμη και στις σκιές των ιδιαίτερα σκοτεινών σκηνών που διαφορετικά θα χάνονταν σε οθόνη τηλεόρασης. Ακόμα και το περίπτερο είναι ένα highlight με την UN49MU8000 δεδομένου ότι τα κορδόνια τρέχουν άμεσα μέσα από το περίπτερο για την εξάλειψη κάθε περιττής ακαταστασία.

Το OneRemote της Samsung μειώνει την ανάγκη για δεκάδες κουμπιά και έχει τη δυνατότητα να ελέγχει και να ανιχνεύει τυχόν συνδεδεμένες συσκευές χωρίς κανένα χειροκίνητο προγραμματισμό. Τέσσερις θύρες HDMI στο πίσω μέρος της Samsung επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση εξωτερικών εξαρτημάτων όπως τα συστήματα βιντεοπαιχνιδιών, ραβδίων συνεχούς ροής ή συσκευές αναπαραγωγής DVD. Ο ρυθμός ανανέωσης 120MHz βοηθά τα πλάνα δράσης ή τα σπορ να είναι ομαλά και καθαρά. Αυτή η τηλεόραση Samsung είναι βελτιστοποιημένη για streaming Netflix, Hulu και Amazon Prime Video.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο της Samsung για τις τηλεοράσεις μας .

Το 43-ιντσών MU6300 της Samsung επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ τιμής και απόδοσης. Για περίπου 550 δολάρια, παίρνετε μια έξυπνη τηλεόραση 4K LED, η οποία δεν είναι απολύτως κομψή, αλλά μια αξιοπρεπή συσκευή με καλή ποιότητα εικόνας παρ 'όλα αυτά. Με ζωντανά χρώματα, εξαιρετική αναλογία αντίθεσης και χαμηλή υστέρηση εισόδου, είναι ιδανικό τόσο για να παρακολουθείτε ταινίες όσο και για παιχνίδια αναψυχής. Υπάρχει επίσης μια ρύθμιση Eco, η οποία προσαρμόζει τη φωτεινότητα της τηλεόρασης βάσει φωτισμού περιβάλλοντος.

Οι κριτές του Amazon εκτιμούν την ποιότητα των ενσωματωμένων ηχείων και απλοποιούν το τηλεχειριστήριο με ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο για φωνητικές εντολές. Το τηλεχειριστήριο είναι σίγουρα μια απόκλιση από τα τυποποιημένα σχέδια, τα οποία μπορεί να πάρουν συνηθίσει, αλλά μόλις το κάνετε, θα σας εξοικονομήσει κάποιες παρενοχλήσεις. Στο μειονέκτημα, η ποιότητα εικόνας του MU6300 υποβαθμίζεται αρκετά γρήγορα υπό γωνία, αλλά αυτό δεν αποτελεί τρομερό εμπόδιο για όλα τα άλλα πλεονεκτήματα.

Το 55P607 της TCL προσθέτει ακόμα μια εξαιρετική τηλεόραση στη σύνθεση της εταιρείας για μοντέλα φιλικά προς τον προϋπολογισμό και υψηλής απόδοσης με απόδοση 4K Ultra HD στην οθόνη 55 ιντσών. Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα TCL, η ένταξη του ενσωματωμένου Roku κυριαρχεί στο μενού και τις επιλογές με περισσότερα από 4.000 κανάλια συνεχούς ροής και 450.000 ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια στην τηλεόραση Roku. Η παρακολούθηση αυτών των προγραμμάτων είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα, καθώς το TCL προσφέρει μια εξαιρετική εικόνα 4K Ultra HD με ζωντανή καθαρότητα και λεπτομέρειες, χάρη στο HDR Dolby (υψηλή δυναμική εμβέλεια).

Η πλήρης σειρά οπίσθιου φωτισμού επιτρέπει βαθύτερους μαύρους από ποτέ, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz προσθέτει σχεδόν μηδενική θαμπάδα κινήσεων πολύ γρήγορα σε σκηνές σπορ ή κινηματογράφου. Συμβατό με τις κινητές εφαρμογές της Roku, είναι εύκολο να ελέγχετε ολόκληρη την τηλεόραση απευθείας από το smartphone ή το tablet σας (μπορείτε να συνδέσετε ακουστικά απευθείας σε συμβατή συσκευή για προσωπική ακρόαση ή αναζήτηση μέσω φωνής ή πληκτρολογίου).

Με την έξυπνη λειτουργικότητα του webOS 3.5, η έξυπνη LED LED 60 ιντσών LG 60UJ7700 4K Ultra HD των 60 ιντσών είναι πολύ περισσότερο από μια απλή τηλεόραση 4Κ. Με τη χρήση του webOS, η LG προσθέτει μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές συνεχούς ροής, όπως το Netflix, το YouTube, το Amazon Prime και περισσότερα από 70 premium κανάλια μέσω της κινητής τηλεφωνίας LG Channel Plus. Τα πρόσθετα όπως το Sports Illustrated, το Time and People ενσωματώνονται απευθείας στην τηλεόραση για μια έξυπνη έξυπνη εμπειρία σε όλα τα σπορ, τον τρόπο ζωής και τις ειδήσεις που είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Παρακολουθώντας όλο αυτό το έξυπνο προγραμματισμό απαιτεί μεγάλη εικόνα και, ευτυχώς, η LG δεν απογοητεύει. Η τηλεόραση UHD προσφέρει υψηλή δυναμική εμβέλεια και το Dolby Vision, το οποίο βελτιστοποιεί τις σκηνές ανά σκηνή για εξαιρετική απόδοση, καθώς και το συμβατό προς το παρελθόν πρότυπο HLG HDR που αναβαθμίζει το τυποποιημένο περιεχόμενο για υψηλότερη ποιότητα. Επιπλέον, η LG περιλαμβάνει True Color Accuracy για μια ζωντανή και ζωντανή εμπειρία χρώματος που είναι από τις καλύτερες στη βιομηχανία παράλληλα με την εναλλαγή σε επίπεδο για την απόδοση των πλουσιότερων χρωμάτων.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τις καλύτερες έξυπνες τηλεοράσεις μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Η έξυπνη λυχνία LED έξυπνης λυχνίας LED Ultra 43 HD 43UJ6300 4K της LG Electronics αποτελεί ιδανική επιλογή για αγοραστές με προϋπολογισμό που δεν θέλουν να θυσιάσουν την απόδοση ή τη λειτουργικότητα. Όλες οι καλύτερες τηλεοπτικές δυνατότητες της LG είναι ενσωματωμένες, συμπεριλαμβανομένης της Web OS 3.5 Smart TV, ενεργής υψηλής δυναμικής εμβέλειας και True Color Accuracy για μια ζωντανή εμπειρία χρώματος. Όπως και με τις περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις LG, η έξυπνη λειτουργικότητα του webOS 3.5 είναι μια εμπειρία φιλική προς την πλοήγηση που σας βοηθάει να ανακαλύψετε γρήγορα εφαρμογές βίντεο συνεχούς ροής, όπως το Netflix και το YouTube. Η πρόσβαση σε περισσότερα από 70 κανάλια premium συμπεριλαμβάνεται και μπορεί να ανακαλυφθεί μέσω της εφαρμογής LG Channel Plus που διατίθεται σε κινητές πλατφόρμες.

Η διαθεσιμότητα του HDR βοηθά στη βελτιστοποίηση κάθε σκηνής, έτσι τα φωτεινά χρώματα φαίνονται ακόμη πιο φωτεινά και τα σκούρα χρώματα φαίνονται ακόμη πιο σκούρα για αυθεντικότητα σε πραγματικό κόσμο. Το επίπεδη οθόνη IPS που υποστηρίζεται από την LG χρησιμοποιεί τεχνολογία μεταγωγής σε επίπεδο αεροσκάφους, παρέχοντας πλούσια χρώματα και ευρύτερες γωνίες θέασης, έτσι ώστε κάθε θέση στο σπίτι είναι η καλύτερη θέση στο σπίτι.

Εάν περιορίζεστε σε ένα μικρότερο δωμάτιο, μην τρελαίνετε, όπως οι τηλεοράσεις όπως το Samsung Electronics UN40MU7000, προσθέστε μια ζωντανή εικόνα σε ποιότητα 4K Ultra HD όλα σε μια οθόνη 40 ιντσών. Βελτιστοποιημένη για streaming Netflix, Hulu και Amazon Prime, το MU7000 προσθέτει το 4K Color Drive Pro για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο ζωντανή και αυθεντική εμπειρία χρώματος με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αντιθέσεων. Η εξομάλυνση της γρήγορης δράσης ή του αθλητικού περιεχομένου είναι ένα ρυθμό κίνησης 120MHz που βοηθά στην ελαχιστοποίηση των παραμορφώσεων, γεγονός που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή εικόνα και δεν λείπει ένα μόνο touchdown.

Όπως και τα περισσότερα μοντέλα της Samsung, το MU7000 προσθέτει το απίστευτο OneRemote της μάρκας, το οποίο μειώνει την ανάγκη για εξοικονόμηση κουμπιών ενώ ελέγχει όλες τις συμβατές συσκευές σας χωρίς την ανάγκη χειροκίνητου προγραμματισμού. Το SmartHub της Samsung είναι ένα μάθημα απλοποίησης, καθώς είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και να πλοηγηθείτε και να σας φέρουμε σε απευθείας σύνδεση με υπηρεσίες ροής σε λιγότερο από λίγα λεπτά. Η συμπερίληψη 3 θυρών HDMI προσθέτει εύκολη συμβατότητα με συστήματα παιχνιδιών βίντεο όπως το Xbox One, το Sony PlayStation 4, το DVD player ή τα ραβδία συνεχούς ροής (σκεφτείτε το Chromecast της Google ή την τηλεόραση Fire Stick της Google) για πρόσθετες επιλογές ροής.

Η τηλεόραση X850E 55 ιντσών 4Κ Ultra HD Smart TV της Sony προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, φιλική προς το χρήστη λειτουργικότητα και μοντέρνο σχεδιασμό. Εκτός από αυτό, θα έχετε μερικές από τις καλύτερες οπτικές γωνίες, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, η οποία δεν μπορεί να ειπωθεί για όλες τις άλλες τηλεοράσεις στον κατάλογο. Παράγοντα υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR) και οθόνη Triluminos με ακριβή αναπαραγωγή χρώματος και θα ξαφνικά είστε οι άνθρωποι του σπιτιού που καλούνται να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι.

Όπως και άλλες τηλεοράσεις της Sony, η τεχνολογία της Motionflow εξομαλύνει τις σκηνές δράσης και τα έντονα αθλητικά παιχνίδια. Εν τω μεταξύ, ο δυναμικός ενισχυτής αντίθεσης ενισχύει τα σημεία και βαθύνει τα μαύρα. Και χάρη στην ενσωμάτωση του Android TV, θα έχετε εφαρμογές από το Play Store της Google (YouTube, Netflix, Pandora και Hulu), το Google Voice και το Google Cast.

Ενώ οι καμπύλες οθόνες δεν πέτυχαν ποτέ το ίδιο επίπεδο υιοθέτησης με τις επίπεδες οθόνες, η λειτουργικότητα τους και οι γωνίες θέασης δεν μπορούν να αγνοηθούν. Και το UN49MU7600 της Samsung δεν αποτελεί εξαίρεση. Η οθόνη 4K Ultra HD Smart LED των 49 ιντσών προσθέτει σχεδόν όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά χρωμάτων της Samsung, όπως το Color Drive Pro, το οποίο βοηθάει στη δημιουργία πιο ζωντανής έγχρωμης εμπειρίας. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται και το ευρέως επιδοκιμασμένο OneRemote της Samsung.

Όσο για την καμπύλη πλευρά, η προσθήκη χαρακτηριστικών όπως το Auto Depth Enhancer βοηθά στη βελτίωση της αντίθεσης και σας προσελκύει άμεσα στη δράση με τέτοιο τρόπο ώστε ένα ομαλό πάνελ να μπορεί μόνο να ονειρεύεται. Με ένα εκτεταμένο οπτικό πεδίο (χάρη στον καμπύλο χαρακτήρα της οθόνης), υπάρχει ένα νέο επίπεδο εμβάπτισης στην εικόνα που υποβοηθείται από τη μειωμένη παραμόρφωση της εικόνας. Η καμπυλότητα του υλικού είναι τόσο όμορφη όσο και φυσική. Πέρα από την εμφάνιση και τις καμπύλες, η λειτουργία Smart της Samsung είναι ενσωματωμένη και προσφέρει πρόσβαση σε δεκάδες κανάλια premium και υπηρεσίες streaming.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τις καλύτερες καμπύλες τηλεοράσεις μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .