Εφαρμογή για κινητά του Microsoft Office για συσκευές Apple

Το Office Mobile για iPhone, iPod Touch , iPad και iPad Mini έχει φθάσει και περιλαμβάνει Word, Excel και PowerPoint. Είναι επίσης ελεύθερο να κατεβάσετε!

Λάβετε υπόψη ότι οι εκδόσεις του Microsoft Office ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, αν και μπορείτε να συντονίζετε και να συγχρονίζετε με έναν μόνο λογαριασμό Microsoft.

Συσκευές συμβατότητας-Apple / iOS

Ενώ αυτές οι εφαρμογές σχεδιάστηκαν ειδικά για το iPhone 5, το Office Mobile θα λειτουργεί στο λειτουργικό σύστημα iOS 6.1 ή αργότερα, συμπεριλαμβανομένων των iPod Touch (5η γενιά), iPad και iPad Mini. Τούτου λεχθέντος, για το iPad, πρέπει να ελέγξετε το Microsoft Office για το iPad. Οι πλήρεις λειτουργίες του δεν είναι διαθέσιμες δωρεάν (πρέπει να αγοράσετε ένα πρόγραμμα εγγραφής στο Office 365 ), αλλά θα σας προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

Γρήγορη επισκόπηση: Διεπαφή χρήστη και εμπειρία

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Microsoft Office για Windows Phone, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε μια παρόμοια αίσθηση στο περιβάλλον χρήστη και τα εργαλεία του Mobile Office για iOS, αν και δεν θα προσφέρεται κάθε δυνατότητα διαθέσιμη για Windows Phone μέσω αυτής της εφαρμογής. Πρόκειται για μια πιο εξορθολογισμένη έκδοση από την εμπειρία γραφείου του γραφείου σας.

Πού να βρείτε το Office Mobile για iOS

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Η σουίτα Office Mobile για iOS είναι δωρεάν από το κατάστημα της Apple. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να πάρετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες με ένα πρόγραμμα εγγραφής, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Δοκιμάστε το κινητό γραφείο για το iPhone Με το Office 365 δωρεάν

Οι χρήστες του Office 365 έχουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες λειτουργίες στο κινητό τους εκδόσεις του Office.

Ίσως αναρωτιέστε πώς να δοκιμάσετε το Mobile Office για iOS μαζί με το Office 365 χωρίς να δεσμευτείτε για ένα σχέδιο. Ευτυχώς, μια δωρεάν δοκιμή Office 365 των 30 ημερών θα σας επιτρέψει επίσης να ελέγξετε την εφαρμογή Mobile Office.

Όρια Συσκευών και Συνδρομές του Office 365
Οι συνδρομητές του Office 365 έχουν εξοικειωθεί με τα όρια των συσκευών που επιβάλλονται στα πλαίσια αυτών των νέων μηνιαίων ή ετήσιων σχεδίων, που είναι πέντε συσκευές για τα περισσότερα σχέδια.

Τα καλά νέα είναι ότι οι εφαρμογές του Office Mobile για εφαρμογές iOS δεν μπορούν να καταμετρηθούν ενάντια στο όριο των πέντε συσκευών για μη κινητές εκδόσεις της σουίτας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε, για παράδειγμα, να έχετε στη διάθεσή σας πέντε iPhones ή iPads με το Office Mobile καθώς και πέντε εγκαταστάσεις του Office σε μη κινητούς υπολογιστές ή Mac.

Σχεδόν όλα τα προγράμματα εγγραφής του Office 365 θα σας επιτρέψουν να προσθέσετε το Office Mobile για iOS, αλλά φροντίστε να διαβάσετε όλα τα στοιχεία του σχεδίου πριν καθορίσετε τι είναι κατάλληλο για εσάς, το νοικοκυριό σας ή τον οργανισμό σας.