Οδηγός χρήσης του Mac σας ως HTPC (PC Home Theater)

Χρησιμοποιώντας το Mac σας στο σπίτι σας

Ο Mac σας μπορεί να είναι το κέντρο του home theatre σας, μετατρέποντας το Mac σας σε ένα HTPC (Home Theatre PC). Αφού έχετε συνδέσει το Mac, την τηλεόραση και τον πολυκαναλικό δέκτη σας, είστε έτοιμοι να μοιραστείτε όλο το περιεχόμενο πολυμέσων που είναι αποθηκευμένο στο Mac σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ταινίες στο σπίτι σας, να δείτε τη συλλογή βίντεο του iTunes ή απλά να περιηγηθείτε στον ιστό σε μια πραγματικά μεγάλη οθόνη. Και μην ξεχνάτε ότι τα παιχνίδια μπορούν να είναι μια εντελώς νέα εμπειρία αναπαραγωγής σε μια τεράστια τηλεόραση.

Θέλετε να συνδεθείτε και να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα το Mac και HDTV σας; Απλά ακολουθήστε τον κατάλογο οδηγών μας παρακάτω!

Mac και Home Theatre: Συνδέστε το Mac σας στην HDTV σας

Αυτή είναι η νεότερη έκδοση του οδηγού μας για τη σύνδεση του Mac σας στην τηλεόρασή σας. Περιλαμβάνει πληροφορίες για τη σύνδεση Mac με Mini DisplayPorts, καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων μιας φωτογραφίας που αρνείται να εμφανιστεί στην τηλεόρασή σας. Περισσότερο "

Elgato EyeTV 250 Plus για Mac

Το EyeTV 250 Plus της Elgato είναι ένας μικρός δέκτης τηλεόρασης με βάση USB και ψηφιακός βιντεοπροβολέας DVR για Mac. Το EyeTV 250 Plus σάς επιτρέπει να μετατρέπετε το Mac σας σε ισοδύναμο καταγραφέα TiVo χωρίς τις ετήσιες χρεώσεις συνδρομής.

Το EyeTV 250 Plus μπορεί να λαμβάνει ελεύθερα σήματα HDTV over-the-air καθώς και να λειτουργεί με αναλογικό καλώδιο και μη κρυπτογραφημένα ψηφιακά καλωδιακά σήματα (Clear QAM). Το EyeTV 250 Plus διαθέτει επίσης εισόδους S-Video και Composite Video και μπορεί να σας βοηθήσει να ψηφιοποιήσετε τη συλλογή ταινιών VHS. Περισσότερο "

Λήψη του ήχου Surround από το Mac σας στον δέκτη AV χρησιμοποιώντας το VLC

Η χρήση του Mac ως HTPC ( Home Theater PC ) είναι αρκετά εύκολη, ακριβώς έξω από το κουτί. Συνδέστε το Mac σας στην τηλεόρασή σας και εγκαταστήστε το για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Υπάρχει, ωστόσο, μια μικρή ιδιορρυθμία που μερικές φορές οδηγεί τους ανθρώπους να σκέφτονται ότι ο Mac τους δεν μπορεί να χειριστεί ταινίες με ήχο surround 5.1.

Ας αρχίσουμε με τη διευθέτηση αυτής της ερώτησης αμέσως. Μπορεί ο Mac να χρησιμοποιήσει ήχο surround σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές; Η απάντηση είναι: σίγουρα μπορεί! Περισσότερο "

Πώς να αντιγράψετε DVD στο Mac σας χρησιμοποιώντας το HandBrake

Η αντιγραφή DVD στο Mac σας χρησιμοποιώντας το HandBrake μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα για πολλούς λόγους. Κατ 'αρχάς, τα DVD μπορούν να καταστραφούν εύκολα, ειδικά εάν ένα DVD είναι ένα παιδί που σας αρέσει να παρακολουθείτε ξανά και ξανά. Δημιουργώντας ένα αντίγραφο που μπορεί να φορτωθεί στη βιβλιοθήκη του iTunes, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Mac σας για να παρακολουθήσετε ένα DVD χωρίς καμία φθορά στο ίδιο το DVD.

Ο άλλος μεγάλος λόγος για την αντιγραφή ενός DVD είναι να το μετατρέψετε σε άλλη μορφή βίντεο, για παράδειγμα να παρακολουθήσετε στο iPod, στο iPhone, στην Apple TV ή ακόμα και στο iPad. Η αντιγραφή ενός DVD είναι σχετικά εύκολη, αλλά θα χρειαστείτε κάποιο λογισμικό για να κάνετε τη διαδικασία δυνατή. Περισσότερο "

Χρησιμοποιώντας ένα iMac ως εξωτερική οθόνη

Το iMac 27 ιντσών διαθέτει ένα αμφίδρομο Mini DisplayPort που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οδηγήσει μια δεύτερη οθόνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο Mini DisplayPort ως είσοδο βίντεο που επιτρέπει στο iMac να λειτουργεί ως οθόνη για μια εξωτερική πηγή βίντεο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο κατάλληλος προσαρμογέας. Περισσότερο "

Apple TV 3 Επανεξέταση

Η τρέχουσα έκδοση του Apple TV είναι μια λύση συνεχούς ροής για την παρακολούθηση βίντεο στην τηλεόρασή σας. Οι τηλεοπτικές εκπομπές και οι ταινίες είναι διαθέσιμες από πολλές πηγές: iTunes, Netflix, Hulu και μεγάλο αριθμό καλωδιακών και ραδιοφωνικών καναλιών. Το iTunes προσφέρει περιεχόμενο για ενοικίαση ή αγορά, ενώ η Netflix και η Hulu είναι μόνο μίσθωση.

Μπορείτε επίσης να κάνετε stream στο Apple TV από το Mac ή άλλες συσκευές σας, μετατρέποντας την Apple TV στο κέντρο του home cinema. Περισσότερο "

Elgato EyeConnect UPnP Streaming Media Server για Mac

Το EyeConnect από το Elgato είναι ένας εύκολος στη χρήση διακομιστής πολυμέσων συνεχούς ροής που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο, να ακούτε μουσική ή να προβάλλετε εικόνες στην τηλεόρασή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα Mac, ένα τοπικό δίκτυο και μια συσκευή πολυμέσων UPnP AV συνδεδεμένη στην τηλεόρασή σας. Περισσότερο "

Πώς να συνδέσετε το iPad στην τηλεόρασή σας

Ευγενική προσφορά της Apple

Είτε έχετε μια παλιά τηλεόραση από τις σκοτεινές ηλικίες ή την πιο πρόσφατη τηλεόραση HDTV στην αγορά, είναι πραγματικά πολύ απλό να φέρετε το iPad σας συνδεδεμένο στην τηλεόρασή σας. Περισσότερο "