Πώς να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις Push στο iPad

Η Ειδοποίηση Push επιτρέπει σε μια εφαρμογή να σας ειδοποιεί για ένα συμβάν χωρίς την ανάγκη να ανοίξει η εφαρμογή, όπως το μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη σας όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα στο Facebook ή το δονούμενο buzz και τον ήχο που αναπαράγεται όταν λαμβάνετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή είναι μια εξαιρετική λειτουργία που σας επιτρέπει να γνωρίζετε τα συμβάντα χωρίς να αφιερώσετε χρόνο για να ανοίξετε πολλές εφαρμογές, αλλά μπορεί επίσης να αποβάλει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας . Και αν λάβετε πολλές ειδοποιήσεις από πολλές εφαρμογές, μπορεί να είναι ενοχλητικό. Αλλά μην ανησυχείτε, είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις push. Και αν τα απενεργοποιήσετε τυχαία, είναι αρκετά εύκολο να τα γυρίσετε ξανά.

Πώς να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις Push

Οι ειδοποιήσεις push διαχειρίζονται με βάση την εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μιας συγκεκριμένης εφαρμογής, αλλά δεν υπάρχει πλέον μια σφαιρική ρύθμιση για την απενεργοποίηση όλων των ειδοποιήσεων. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τον τρόπο με τον οποίο ειδοποιείστε.

  1. Αρχικά, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPad σας ξεκινώντας την εφαρμογή "Ρυθμίσεις". Αυτή είναι η εικόνα που μοιάζει με εργαλεία. ( Μάθετε πώς .. )
  2. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια οθόνη με μια λίστα κατηγοριών στην αριστερή πλευρά. Οι ειδοποιήσεις βρίσκονται κοντά στην κορυφή, ακριβώς κάτω από τις ρυθμίσεις Wi-Fi.
  3. Αφού επιλέξετε τη ρύθμιση Ειδοποιήσεις, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα των εφαρμογών. Οι εφαρμογές με ενεργοποιημένες ειδοποιήσεις παρατίθενται πρώτα, ακολουθούμενες από εκείνες που δεν θα σας ειδοποιήσουν καθόλου.
  4. Αγγίξτε την εφαρμογή που θέλετε να διαχειριστείτε. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια οθόνη που σας επιτρέπει να συντονίζετε τις ειδοποιήσεις σας. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα σε αυτήν την οθόνη. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς τις ειδοποιήσεις, γυρίστε απλά το διακόπτη "Allow Notifications". Μπορείτε επίσης να καταργήσετε την εφαρμογή από το Κέντρο ειδοποιήσεων, το οποίο θα κρατήσει τα μηνύματα να εμφανίζονται στην οθόνη σας, να απενεργοποιήσετε ή να προσαρμόσετε τον ήχο ειδοποίησης, να επιλέξετε αν θα εμφανιστεί ή όχι το εικονίδιο με το σήμα (ο κόκκινος κύκλος που εμφανίζει τον αριθμό ειδοποιήσεων ή ειδοποιήσεων) και αν η ειδοποίηση εμφανίζεται ή όχι στην οθόνη κλειδώματος.

Συνήθως είναι καλή ιδέα να κρατάτε ειδοποιήσεις για συμβάντα όπως Mail, Μηνύματα, Υπενθυμίσεις και το Ημερολόγιο. Σε τελική ανάλυση, δεν θα σας άρεσε να ορίσετε μια υπενθύμιση εάν το iPad σας δεν θα μπορούσε να σας στείλει μια ειδοποίηση σχετικά με αυτήν την υπενθύμιση.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το κέντρο ειδοποιήσεων ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας τις λειτουργίες της οθόνης Σήμερα.