Οι δέκτες AV της Pioneer Elite VSX-LX101, LX301, SC-LX501

Η ισχύς και η ευελιξία καθιστούν αυτό το trio home theater της Pioneer αξιοπρεπές

Η Pioneer (της οποίας η εγχώρια επιχείρηση ηλεκτρονικών ειδών ελέγχεται τώρα από τον Onkyo) είναι γνωστή για τη γραμμή δέκτη Elite home theater. Τα VSX-LX101, VSX-LX301 και SC-LX501 είναι τρεις δέκτες σε αυτή τη σειρά που αξίζει να εξεταστεί. Με ένα παραδοσιακό σχεδιασμό κιβωτίων, κάθε δέκτης διαθέτει μια μεγάλη οθόνη μπροστινού πίνακα που περιβάλλεται από πρακτικά χειριστήρια. Τα πίσω πλαίσια διαθέτουν ένα καλό συμπλήρωμα συνδέσεων ήχου και βίντεο που είναι καλά σχεδιασμένα.

Ωστόσο, αν και όλοι έχουν πολλά κοινά, υπάρχουν διαφορές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αυτές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Ας δούμε τι προσφέρει και πώς μπορεί να ταιριάζει στη ρύθμιση του home theatre.

Το VSX-LX101

Για να ξεκινήσει η λειτουργία, το VSX-LX101 θέτει τα θεμέλια για τη γραμμή Elite, με συμπαγή χαρακτηριστικά και έρχεται σε μια αρχική προτεινόμενη τιμή των $ 500. Εδώ είναι μερικά από αυτά που προσφέρει:

Το Elite VSX-LX301

Το Elite VSX-LX301, που έρχεται σε μια αρχική προτεινόμενη τιμή των $ 700, ενσωματώνει όλα όσα προσφέρει το LX-VSX101, αλλά προσφέρει και τις ακόλουθες προσθήκες που μπορείτε να εξετάσετε.

Η Elite SC-LX501

Το Elite SC-LX501, που εισέρχεται σε μια αρχική προτεινόμενη τιμή των $ 1.000, συσσωρεύεται και από τα LX101 και 301 με μερικά προνόμια υψηλότερης κατηγορίας, αλλά εξακολουθεί να τιμολογείται κάτω από τους περισσότερους δέκτες υψηλής απόδοσης:

Τι δεν έχουν τα VSX-LX101, 301 και SC-LX501

Τα VSX-LX101, 301 και SC-LX501 προσφέρουν αρκετά χρήματα για τα χρήματα, καθιστώντας σίγουρα το ενδιαφέρον τους τόσο για εφαρμογές οικιακού κινηματογράφου όσο και για streaming audio, αλλά είναι επίσης σημαντικό να σημειώσετε ότι αν έχετε παλαιότερα συστατικά στοιχεία πηγής, Τα VSX-LX301 και SC-LX501 παρέχουν είσοδο βίντεο συνιστωσών (αλλά δεν υπάρχει έξοδος - μετατρέπονται σε HDMI) και κανένας από τους δέκτες δεν παρέχει συνδέσεις S-Video ή συνδέσεις εισόδου / εξόδου 5.1 / 7.1 καναλιών και το LX101 δεν παρέχει αποκλειστική είσοδο phono.

Η κατώτατη γραμμή

Η σειρά λήψεων Elite home theater της Pioneer προσφέρει αρκετά μοντέλα που είναι κατάλληλα για τα συστήματα midrange και high-end. Με τον συνδυασμό των βασικών και βολικών χαρακτηριστικών τους, των ευέλικτων επιλογών συνδεσιμότητας και ελέγχου και ενός άριστου συστήματος αυτόματης ρύθμισης των ηχείων, αξίζει να εξεταστούν τα τρία μοντέλα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.

VSX-LX101 - Αγορά από την Amazon

VSX-LX301 - Αγορά από την Amazon

SC-LX501 - Αγορά από την Amazon.

Αποκάλυψη: Οι σύνδεσμοι ηλεκτρονικού εμπορίου που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο είναι ανεξάρτητοι από το συντακτικό περιεχόμενο. Μπορεί να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων σας μέσω συνδέσμων σε αυτή τη σελίδα.