Ποια φωτογραφική μηχανή πρέπει να αγοράσω;

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον Οδηγό δώρων ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής για να βρείτε τις καλύτερες κάμερες

Ποια φωτογραφική μηχανή πρέπει να αγοράσω; Αν αναρωτιέστε αυτό το ερώτημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αναθεωρήσεις της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, τα νέα προϊόντα φωτογραφικών μηχανών, τις καλύτερες λίστες φωτογραφικών μηχανών και τις πληροφορίες της κάμερας σε αυτήν τη λίστα. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό δώρου ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής για να βρείτε το τέλειο δώρο που σχετίζεται με τη φωτογραφική μηχανή για τις διακοπές ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Αυτός ο οδηγός αγοράς ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών θα σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λύσετε την ερώτηση: Ποια φωτογραφική μηχανή πρέπει να αγοράσω;

Καλύτερες κάμερες φακού χωρίς αντικατοπτρισμού

Η ανακλινόμενη LCD οθόνη αφής είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Samsung

Οι "καυτές" κάμερες είναι πρόσφατα στην κατηγορία ILC ( εναλλάξιμων φακών ). Οι κάμερες Mirrorless είναι παρόμοιες με τις DSLR, δεδομένου ότι προσφέρουν ανταλλάξιμους φακούς, αλλά οι ILCs είναι μικρότερες από τις DSLR επειδή χρησιμοποιούν ένα σχέδιο χωρίς καθρέφτη. Θα βρείτε τις καλύτερες κάμερες χωρίς καθρέφτες στις σειρές τιμών $ 500 , $ 750 και $ 1.000 .

Περισσότερο "

Καλύτερες φωτογραφικές μηχανές DSLR

Κανόνας

Ακόμη και με την αύξηση των DILs, οι κάμερες DSLR παραμένουν πολύ δημοφιλείς, όπως φαίνεται σε αυτόν τον οδηγό αγοράς φωτογραφικής μηχανής DSLR . Οι κάμερες DSLR παρέχουν εκπληκτική απόδοση και εναλλάξιμους φακούς , όπως φακούς DSLR από τη Canon . Τα καλύτερα DSLR μπορούν να βρεθούν στις σειρές τιμών $ 750 , $ 1.000 και $ 2.000 .

Περισσότερο "

Οι καλύτερες μεγάλες κάμερες ζουμ

Άλυμπος

Αυτές οι κάμερες προσφέρουν ένα μεγάλο φακό οπτικού ζουμ , κάνοντάς τους καλές επιλογές για τη φύση και τη φωτογραφία της άγριας φύσης. Θα θελήσετε να αγοράσετε ένα τρίποδο για να αποφύγετε το κούνημα της κάμερας με αυτές τις κάμερες. Παρόλο που σκέφτηκα ότι οι κάμερες υπερύψωσης πριν από λίγα χρόνια είχαν αρκετά προβλήματα που μου έκαναν δύσκολο να τα προτείνω, οι εξελίξεις στη συνολική ποιότητα και ισχύ της φωτογραφικής μηχανής με τις νεότερες κάμερες ultra-zoom είναι πολύ εντυπωσιακές και αυτές οι κάμερες είναι καλά αξίζει να εξεταστεί.

Περισσότερο "

Καλύτερες προηγμένες σταθερές κάμερες φακού

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Canon PowerShot G3 X είναι μια ισχυρή εφαρμογή, προσφέροντας καλή ποιότητα εικόνας και μεγάλο φακό ζουμ. Κανόνας

Αν έχετε χώρο στον προϋπολογισμό σας για μια προηγμένη κάμερα σταθερού φακού , θα είστε ικανοποιημένοι. Οι προηγμένες κάμερες περιλαμβάνουν συνήθως μεγάλους αισθητήρες εικόνας , φακούς υψηλής ποιότητας υψηλής ποιότητας, βίντεο Full HD, οθόνες LCD υψηλής ανάλυσης και εξαιρετικούς χρόνους απόκρισης . Μερικές φορές ακόμη και προσφέρουν παρατηρητές . Οι καλύτερες προηγμένες κάμερες εμφανίζονται στις σειρές τιμών $ 300 , $ 400 , $ 500 και $ 750 .

Περισσότερο "

Καλύτερο σημείο προϋπολογισμού και φωτογραφικές μηχανές λήψης

Το Canon PowerShot SX710 διατίθεται σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα. Κανόνας

Οι κάμερες με προνομιακές τιμές δεν χρειάζεται να αισθάνονται σαν φθηνές, φτηνές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές . Φτιάξτε το κατάστημα και θα βρείτε μερικά επιθυμητά χαρακτηριστικά, όπως τα μοντέλα που παραθέτω εδώ. Οι καλύτερες κάμερες προϋπολογισμού εμφανίζονται στα εύρος τιμών $ 100 , $ 150 , $ 200 και $ 250 .

Περισσότερο "

Οι καλύτερες παιδικές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Samsung

Οι παιδικές φωτογραφικές μηχανές θα πρέπει να είναι εύχρηστες, ευχάριστες, φθηνές και ασφαλείς. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι, για το μεγαλύτερο μέρος, οι παιδικές φωτογραφικές μηχανές που θα βρείτε για λιγότερο από $ 100 είναι απλά παιχνίδια και συνήθως δεν φέρουν αρκετή ανάλυση για να επιτρέψουν μεγάλες εκτυπώσεις. Αυτές οι κάμερες προσφέρουν ένα τέλειο σημείο τιμής για ένα παιδί, παρόλο που είναι παλαιότερα μοντέλα.

Περισσότερο "

Οι καλύτερες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές

Άλυμπος

Οι δύσκολες κάμερες μπορούν να χειριστούν μια ποικιλία συνθηκών λήψης, από τις διακυμάνσεις των θερμοκρασιών έως τις σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες έως τα ρηχά νερά. Οι παρακάτω αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές θα σας δώσουν αρκετή ευελιξία.

Περισσότερο "

Καλύτερες κάμερες Wi-Fi

Nikon

Οι κάμερες που προσφέρουν ενσωματωμένες ασύρματες δυνατότητες - κυρίως Wi-Fi για τώρα, αν και το NFC αρχίζει να εμφανίζεται σε όλο και περισσότερα μοντέλα - γίνονται εξαιρετικά δημοφιλείς. Λάβετε υπόψη ότι κάποιες κάμερες Wi-Fi είναι δύσκολες για τη ρύθμιση και τη χρήση. Τα παρακάτω μοντέλα έχουν Wi-Fi που είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.

Περισσότερο "

Καλύτερες κάμερες με εύκολη χρήση

Sony

Οι περισσότερες κάμερες σημείου και βολής είναι αρκετά εύχρηστες, αλλά υπάρχουν μερικές που παίρνουν "ευκολία στη χρήση" σε ένα νέο επίπεδο.

Περισσότερο "

Καλύτερες κάμερες αφής

Κανόνας

Οι φωτογραφικές μηχανές αφής LCD μπορούν επίσης να είναι πολύ εύχρηστες, καθώς και πολύ διασκεδαστικές.

Περισσότερο "

Καλύτερα δώρα σχετιζόμενα με τη μηχανή

είδος φωτογραφικής μηχανής

Αν θέλετε ένα δώρο που σχετίζεται με την κάμερα, αλλά δεν θέλετε να αγοράσετε μια πραγματική κάμερα ή δεν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό , μπορείτε να εξετάσετε τα αξεσουάρ της φωτογραφικής μηχανής .

Για περισσότερες ιδέες, διαβάστε τον πρόσφατα ενημερωμένο οδηγό αγορών αξεσουάρ και τον οδηγό αγορών αξεσουάρ φωτογραφικής μηχανής DSLR . Περισσότερο "

Συμβουλές αγοράς και εγγύησης κάμερας

Άλυμπος

Πριν αγοράσετε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή , είναι σημαντικό να κάνετε την εργασία σας. Λαμβάνοντας λίγο χρόνο για να προετοιμαστείτε προτού να αγοράσετε, θα αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας σας.