Οι 6 καλύτερες κάμερες που αγοράζουν το 2018 για κάτω από $ 250

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα για να πάρετε μια ποιοτική φωτογραφική μηχανή

Όταν πρόκειται για ψηφιακή φωτογραφία, το εύρος τιμών των 250 δολαρίων είναι το γλυκό σημείο για τα mid-level point-and-shoots και τα είδη φωτογραφικών μηχανών που θα εξετάζατε εάν προσπαθείτε να πάρετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο. Αν απλά μαθαίνετε το σκάφος και προσπαθείτε να πάρετε μια αίσθηση για το πώς λειτουργεί η ψηφιακή φωτογραφία, αυτό είναι το σημείο για να ξεκινήσετε. Κανείς από αυτούς τους σκοπευτές δεν θα σας συντρίψει, ούτε θα σας στείλει στο χρέος. Εδώ είναι ο οδηγός μας για τις καλύτερες κάμερες για κάτω από $ 250.

Όταν προσπαθείτε να βρείτε την πιο ευέλικτη επιλογή κάμερας για περίπου 250 δολάρια, θα πρέπει να ελέγξετε πολλά κουτιά. Πρώτον, πρέπει να έχει αξιοπρεπή οπτικό ζουμ, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες από κοντά και από μακριά. Δεύτερον, θα πρέπει να είναι σχετικά συμπαγές, καθώς πολλοί αγοραστές φωτογραφικών μηχανών θα προτιμούσαν μια φωτογραφική μηχανή που δεν χρειάζεται να μεταφερθεί σε μια τσάντα με κάμερα. Το Canon PowerShot SX620 HS ελέγχει αυτά τα κουτιά και άλλα.

Το Canon PowerShot SX620 HS διαθέτει εντυπωσιακό οπτικό ζουμ 25x με έξυπνη σταθεροποίηση εικόνας και μπορεί να χειριστεί φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού με τον αισθητήρα CMOS 20,2 megapixel. Μετρούσε 2,3 x 5,7 x 6,3 ίντσες και ζυγίζει μόλις 0,38 κιλά, οπότε είναι εύκολο να μεταφερθεί κανείς ανεξάρτητα από το αν είστε στο δρόμο για εργασία ή στην παραλία. Για βίντεο, καταγράφει λήψεις 1080p HD σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και τα βίντεο και οι φωτογραφίες μπορούν να προβληθούν άμεσα στην οθόνη LCD τριών ιντσών της συσκευής.

Οι αναθεωρητές του Amazon έχουν ικανοποιηθεί με τη συσκευή και έχουν σημειώσει ότι λειτουργεί καλά για "γάμους, μουσεία, γκαλερί, πάρτι, ασφαλιστικές αξιώσεις" και πολλά άλλα. Μου άρεσε επίσης η δυνατότητα της φωτογραφικής μηχανής να στέλνει φωτογραφίες απευθείας στο smartphone σας μέσω WiFi ή NFC.

Το Nikon L340 είναι ένα άλλο κλέψιμο για το εύρος τιμών των $ 250, ένας σταθερός φακός Super Zoom που ανταγωνίζεται απευθείας με το Canon SX410. Διαθέτει αισθητήρα CCD 20,2 megapixel ιδανικό για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο φακός 28x οπτικού ζουμ (56x δυναμικός ζουμ) επιτρέπει μια εντυπωσιακή τηλεφακό και διαθέτει ένα από τα μικρότερα όργανα της κατηγορίας του. Είναι συμπαγές καθώς και ευέλικτο. Όταν βγαίνουν μαζί, αυτές οι προδιαγραφές δεν κάνουν για το πιο εντυπωσιακό point-and-shoot μπορείτε να βρείτε, αλλά όταν μπορεί να βρεθεί σε ένα τόσο μεγάλο σημείο τιμής, κάνει για μια μεγάλη αξία. Η έλλειψη μιας επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ιόντων λιθίου αισθάνεται λίγο παλιομοδίτικη, όπως και η έλλειψη βίντεο Full HD (1080p), αλλά τι μπορείτε να περιμένετε; Πρόκειται για μια συμπαγή, αξιόπιστη κάμερα από ένα από τα καλύτερα ονόματα στη φωτογραφία, κάτι που κάθε αρχάριος shooter θα εκτιμούσε πριν από την αναβάθμιση σε μια πιο σοβαρή συσκευή εναλλάξιμων φακών.

Οι συμπαγείς κάμερες προτιμούν τις μεγάλες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές σε πολλούς ανθρώπους επειδή είναι απίστευτα φορητές και δεν χρειάζεστε μια τσάντα κάμερας για να τις μεταφέρετε. Εάν αυτό σας περιγράφει, τότε ήρθε η ώρα να δείτε το Nikon Coolpix S7000, ένα λεπτό shooter με πολλά καλά χαρακτηριστικά.

Το Coolpix S7000 μετρά μόλις 3,9 x 1,1 x 2,4 ίντσες και ζυγίζει 5,8 ουγκιές, οπότε αυτό το πράγμα θα ταιριάζει όπου κι αν το βάλετε. Έχει αισθητήρα 16 megapixel και προσφέρει οπτικό ζουμ 20x και δυναμικό ζουμ 40x, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες από μακριά. Επιπλέον, διαθέτει εγγραφή βίντεο 1080p HD και δυνατότητα σύνδεσης WiFi και NFC για να στείλει τις φωτογραφίες σας άμεσα στο smartphone σας.

Με εκατοντάδες κριτικές, οι πελάτες της Amazon έδωσαν στη μηχανή 4,1 από 5 αξιολογήσεις. Έχουν σχολιάσει ότι το Coolpix S7000 είναι μια εξαιρετική ταξιδιωτική κάμερα λόγω του μικρού μεγέθους και της ευελιξίας των χαρακτηριστικών του.

Το ζουμ μπορεί να διαδραματίσει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για τους φωτογράφους, ανάλογα με το τι φωτογραφίζετε. Για παράδειγμα, εάν είστε φωτογράφος φύσης, χρειάζεστε καλό ζουμ για να πάρετε ένα κοντινό πλάνο ενός πουλιού χωρίς να το τρομάξετε. Ή αν τραβάτε φωτογραφίες σπορ, χρειάζεστε ζουμ για να τραβήξετε στιγμιότυπα δράσης επειδή δεν μπορείτε να πάτε στο πεδίο.

Για ισχυρό ζουμ σε έναν προϋπολογισμό, το Canon PowerShot SX420 IS είναι η μηχανή για εσάς. Έχει 42x οπτικό ζουμ (24-1008mm) με ευρυγώνιο φακό 24mm, επιτρέποντας υπέροχα τοπία, πορτραίτα ή οτιδήποτε άλλο. Ο αισθητήρας CCD των 20 megapixel της κάμερας σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε πολλές λεπτομέρειες και χρώμα και όλα αυτά μπορούν να προβληθούν εν πτήσει μέσω της οθόνης LCD τριών ιντσών της κάμερας. Ω, και μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες απευθείας στο smartphone ή το tablet σας μέσω WiFi και NFC, ώστε να μπορείτε να δημοσιεύσετε τη νέα σας οικογενειακή φωτογραφία αμέσως στο Facebook και το Instagram.

Οι αναθεωρητές της συσκευής έδωσαν στη φωτογραφική μηχανή ψηλά σημάδια για το εξαιρετικό ζουμ και την ευκολία χρήσης. Προτείνουν να αποφύγετε τη χρήση ψηφιακού ζουμ και να κολλήσετε στο οπτικό ζουμ για τις καλύτερες λήψεις.

Η αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή FinePix XP 120 της Fujifilm είναι ένας φανταστικός συνδυασμός φιλικών προς το πορτοφόλι τιμών και εξαιρετικού σχεδίου για τους περιπετειώδεις φωτογράφους. Διαθέτοντας αδιάβροχο υλικό που μπορεί να βυθιστεί μέχρι και 65 πόδια κάτω από την επιφάνεια, το XP 120 είναι επίσης παγωμένο μέχρι 14 βαθμούς Φαρενάιτ, με αντοχή σε κρούση μέχρι και σταγόνα 5,8 ποδιών και σκόνη. Διαθέτοντας αισθητήρα BSI CMOS 16,4 megapixel CMOS και εγγραφή ταινιών Full HD 1080p, το XP 120 προσθέτει οπτική σταθεροποίηση εικόνας για μείωση της πιθανής θόλωσης που μπορεί να προκύψει όταν μεγεθύνεται η κάμερα σε ένα θέμα.

Με ενσωματωμένο οπτικό ζουμ 5x και ψηφιακό ζουμ 10x, η οπτική σταθεροποίηση εικόνας είναι ένα καταπληκτικό χαρακτηριστικό που βοηθά στην εξουδετέρωση της πιθανότητας ότι μια εικόνα θα αναπτυχθεί άσχημα χάρη στο κούνημα της μηχανής. Η οθόνη LCD τριών ιντσών και 920.000 κουκκίδων στο πίσω μέρος της κάμερας προσφέρει αντιανακλαστική επίστρωση για εύκολη ορατότητα τόσο σε συνθήκες φωτός όσο και σε σκοτεινές συνθήκες. Και μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα το φως για να διατηρεί τη βέλτιστη προβολή χωρίς να θυσιάζεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τα πρόσθετα όπως η λήψη διαστημάτων για λήψη πολλών εικόνων μιας σκηνής σε καθορισμένα διαστήματα ή λειτουργία έκρηξης για φωτογράφηση υψηλής ταχύτητας ολοκληρώνουν το σύνολο χαρακτηριστικών του XP 120. Επιπλέον, είτε υποβρύχια είτε πάνω από την επιφάνεια, οι εικόνες μεταφέρονται γρήγορα από την κάμερα σε ένα smartphone, χάρη στη συμβατότητα Wi-Fi με ένα πάτημα ενός κουμπιού.

Ελέγξτε τις άλλες αξιολογήσεις μας για τις καλύτερες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Εάν θέλετε να πάρετε πολλά extras κατά την αγορά μιας νέας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, η δέσμη Canon PowerShot SX530 HS στο Amazon είναι για σας. Αυτή η δέσμη περιλαμβάνει μια τσάντα φωτογραφικής μηχανής, μια κάρτα μνήμης SDXC 32GB, θήκη για κάρτα μνήμης, επιπλέον μπαταρία, μίνι τρίποδα, καλώδιο A / V mini-HDMI to HDMI, προστατευτικά οθόνης LCD και πανί καθαρισμού μικροϊνών.

Αυτό ακούγεται σαν η συμφωνία, οπότε τώρα αρχίζετε να αναρωτιέστε αν η κάμερα είναι καλό. Ας σβήσουμε τους φόβους σας. Το Canon PowerShot SX530 HS είναι ένας αξιόπιστος, καλά άρεσε shooter με αισθητήρα CMOS 16 megapixel και οπτικό ζουμ 50x για την απόκτηση ποιοτικών φωτογραφιών από μακριά. Η κάμερα διαθέτει επίσης μια οθόνη LCD τριών ιντσών για την εμφάνιση φωτογραφιών σε κίνηση και ένα ενσωματωμένο φλας για το πότε η λήψη σας είναι πολύ σκοτεινή.

Οι αναθεωρητές του Amazon σημείωσαν ότι αυτή ήταν μια μεγάλη πρώτη φορά κάμερα και ότι τους άρεσε η κάμερα περισσότερο από οποιοδήποτε από τα αξεσουάρ. Μια άλλη σημαντική σημείωση από τους ιδιοκτήτες: βεβαιωθείτε ότι έχετε φορτίσει πάντα την κάμερα πριν τη χρησιμοποιήσετε ή ότι διατηρείτε πάντοτε τη φορτισμένη μπαταρία, καθώς η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί περίπου μία ώρα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .