Πώς να προσαρμόσετε τη γραμμή εργαλείων εφαρμογής μουσικής σε ένα iPhone

Βελτιστοποιήστε τη διασύνδεση εφαρμογών μουσικής εμφανίζοντας τις επιλογές που χρησιμοποιείτε πραγματικά

Η ενσωματωμένη εφαρμογή μουσικής του iPhone

Η εφαρμογή μουσικής που συνοδεύει το iPhone είναι η προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής την οποία χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες κατά την αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής στη συσκευή iOS. Σας δίνει πρόσβαση σε όλα σας τα τραγούδια, τα άλμπουμ και τις λίστες αναπαραγωγής μέσω μιας βολικής καρτέλας μενού στο κάτω μέρος της οθόνης.

Ωστόσο, συχνά βρίσκεστε να χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί Περισσότερα για να δείτε τις επιλογές που χρειάζεστε πραγματικά;

Όπως πιθανώς έχετε δει στην εφαρμογή μουσικής, υπάρχουν τέσσερις επιλογές που εκτελούνται από αριστερά προς τα δεξιά. Από προεπιλογή, αυτά είναι: playlist, καλλιτέχνες, τραγούδια και άλμπουμ. Ωστόσο, αν θέλετε να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη σας με άλλο τρόπο (κατά είδος, για παράδειγμα), τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Περισσότερα για να φτάσετε σε αυτήν. Ομοίως, εάν χρησιμοποιείτε το iTunes Radio αρκετά συχνά, τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτό το επιπλέον υπομενού.

Για να ξεκινήσετε την προσαρμογή της γραμμής εργαλείων της εφαρμογής μουσικής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Προσαρμογή καρτελών στη διεπαφή της εφαρμογής μουσικής

  1. Εάν η εφαρμογή Μουσική δεν εκτελείται ήδη, ξεκινήστε την από την αρχική οθόνη του iPhone.
  2. Για να μεταβείτε στο μενού προσαρμογής θα χρειαστεί να πατήσετε στην καρτέλα Περισσότερα . Αυτό βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
  3. Για να ξεκινήσετε την προσαρμογή, πατήστε στο κουμπί Επεξεργασία που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  4. Τώρα θα δείτε στο επάνω μέρος της οθόνης όλες τις διαθέσιμες επιλογές που μπορούν να προστεθούν στη γραμμή εργαλείων της εφαρμογής Μουσική. Μερικά από αυτά θα βρίσκονται ήδη στη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος της οθόνης, οπότε διαλέγετε λίγα λεπτά για να αποφασίσετε ποια θέλετε να εμφανίζονται.
  5. Εάν, για παράδειγμα, θέλετε να προσθέσετε την επιλογή Genre, κρατήστε το δάχτυλό σας πάνω στο εικονίδιο (εικόνα κιθάρας) και σύρετε το κάτω στην καρτέλα του μενού - θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε σε αυτό το σημείο ποιες καρτέλες θα το αντικαταστήσετε καθώς μόνο τέσσερις καρτέλες μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή.
  6. Για να προσθέσετε περισσότερες επιλογές στην καρτέλα μενού, επαναλάβετε το βήμα 5.
  7. Ενώ βρίσκεστε στη λειτουργία επεξεργασίας, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε εκ νέου τις καρτέλες στη γραμμή εργαλείων. Ίσως, για παράδειγμα, να σκεφτείτε ότι η καρτέλα τραγουδιού θα ήταν πολύ καλύτερα να κάθεται δίπλα στην επιλογή playlists. Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, μπορείτε να μετακινήσετε καρτέλες γύρω από τη γραμμή εργαλείων, μεταφέροντάς τα απλά και να τα ρίξετε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με τη ρύθμιση.
  1. Όταν ολοκληρώσετε την προσαρμογή του μενού καρτελών της εφαρμογής μουσικής, πατήστε το κουμπί " Τέλος ".