Η προπόνηση του ήρωα κιθάρας

Πόσες θερμίδες καίτε να παίζετε ήρωας κιθάρας ή ροκ μπάντα;

Μετά από να παίξω τον ήρωα της κιθάρας: Metallica σαν τρελός και εξαντλημένος στο τέλος της ημέρας, άρχισα να αναρωτιέμαι για το πόσο καλό ήταν το Guitar Hero ή το Rock Band . Αφού διαπίστωσε μόνο snarky απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα από πριν από χρόνια σε απευθείας σύνδεση από ανθρώπους που σαφώς δεν ήξεραν τίποτα (par για το μάθημα, ε;?), Έκανα μια μικρή έρευνα μόνη της. Μάθετε πόσο καλό είναι το Guitar Hero workout εδώ. Με τη ροκ μπάντα 4 και τον ήρωα κιθάρων που παίζει ζωντανά το Xbox One το φθινόπωρο του 2015, είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς πάλι τη χρήση του Guitar Hero Workout.

Καύση θερμίδων

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να καταλάβετε ότι βασικά ό, τι κάνετε καίει θερμίδες. Είναι εύκολο να πούμε "Ω, είναι απλώς ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, οπότε δεν κάνει τίποτα για σένα", αλλά τότε, φυσικά, θα ήταν λάθος. Ό, τι κάνετε από το περπάτημα στο γραμματοκιβώτιο ή το πλύσιμο ή τη μετακίνηση των παιδιών σας μέσα / έξω από το αυτοκίνητο καίει κάποια ποσότητα θερμίδων.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε προοπτική, μια λίβρα λίπους είναι ίση με 3500 θερμίδες. Εάν τρώτε 3500 περισσότερο από ό, τι καίτε, κερδίζετε λίρες. Εάν καίτε 3500 περισσότερα από όσα τρώτε, χάνετε λίβρα. Ανάλογα με το βάρος σας και τον τύπο σώματος, το σώμα σας καίει οπουδήποτε από το 1500-2500 + μόνο και μόνο για να σας κρατήσει λειτουργικό μέσα στην ημέρα, και άλλες δραστηριότητες καύσης θερμίδων που κάνετε, προστίθεται πάνω από αυτό.

Λοιπόν, πόσα θερμίδες μπορεί να κάψετε με ήρωα κιθάρας ή ροκ μπάντα;

Ξέρω, ξέρω, παίζοντας κιθάρα ή μπάσο ή τύμπανα στο Guitar Hero / Rock Band δεν είναι ρεαλιστική. Μπορείτε snobs μουσική μπορεί να σταματήσει να υπενθυμίζει σε όλους. Ενώ τεχνικά δεν είναι τα ίδια, από μια καθαρά φυσική προοπτική είναι αρκετά παρόμοια. Πρέπει να κτυπήσετε και πρέπει να μετακινήσετε τα χέρια σας και, εφ 'όσον παίζετε σε Hard ή Expert, πιθανότατα πρέπει να σηκωθείτε. (Ξέρω ότι δεν μπορώ να παίξω Hard / Expert κάθονται, ούτως ή άλλως.) Και αν παίζετε τύμπανα στο Hard ή Expert, παίρνετε μια αναμφισβήτητη προπόνηση στο σώμα. Έτσι, αν κοιτάξουμε ξανά το Calorie Count, ξαναβλέπουμε παίζοντας κιθάρα rock-style, στέκεται επάνω, καίει 204 θερμίδες ανά ώρα. Και παίζοντας τύμπανα καίει 272 θερμίδες ανά ώρα. (Ελέγξτε τον Περιηγητή δραστηριότητας μέτρησης θερμίδων για να δείτε πόσες θερμίδες καίγονται όλες οι καθημερινές δραστηριότητες.)

Ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας που παίζετε στο GH / RB, αυτοί οι αριθμοί μπορούν προφανώς να μειωθούν αρκετά. Αλλά αν παίζετε σε σκληρή ή Expert κιθάρα και πρέπει να χτυπήσετε 1500 ή 3000 σημειώσεις μέσω ενός τραγουδιού, παίρνετε ένα heck μιας προπόνησης και θα έλεγα ότι είναι πιθανώς αρκετά κοντά σε αυτούς τους αριθμούς. Τα τύμπανα, προφανώς, θα είναι επίσης πολύ κοντά. Και μπορώ να πω από την προσωπική εμπειρία ότι είναι εύκολο να περάσετε μια ώρα ή δύο κάθε φορά παίζοντας GH / RB έτσι σίγουρα προσθέτει επάνω.

Συμπέρασμα

Δεν μπορώ να πω αν αυτοί οι αριθμοί ευθυγραμμίζονται 1 προς 1 με την αναπαραγωγή πραγματικών οργάνων, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι πολύ μακριά. Δεν είναι σαν να μπορούσατε να δημιουργήσετε μια ρουτίνα απώλειας βάρους μόνο γύρω από αυτό, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να πείτε ότι ολοκληρώνετε κάτι που παίζετε Rock Band και Guitar Hero και αυτό είναι καλύτερο από το να καθίσετε να μην κάνετε τίποτα.