Προβολέας οικιακού κινηματογράφου Epson PowerLite 710HD 3LCD

Εισαγωγή

Ο Epson PowerLite Home Cinema 710HD είναι ένας συμπαγής βιντεοπροβολέας, με ενσωματωμένο φακό που διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία 3LCD με ανάλυση οθόνης 720p και είναι συμβατή με τις διαστάσεις 16x9, 4x3 και 2,35: 1 .

Έξοδος Φωτός

Η Epson βαθμολογεί το 710HD με μέγιστη απόδοση φωτισμού 2,800 Lumens (τόσο για χρώμα όσο και για ασπρόμαυρες εκδόσεις) και μέχρι 3,000: 1 λόγο αντίθεσης . Αυτό υποστηρίζεται από μια λάμπα 200 watt με διάρκεια ζωής 4.000 ώρες σε κανονική λειτουργία και 5.000 ώρες σε λειτουργία ECO.

Χαρακτηριστικά φακού

Το συγκρότημα φακού διαθέτει χειροκίνητο ζουμ 1,00-1,2 φακού, με εύρος μεγέθους εικόνας από 29 έως 320 ίντσες. Ο Home Cinema 710HD μπορεί να προβάλει εικόνα 16 ιντσών 80 ιντσών από 8,5 πόδια ή εικόνα 120 ιντσών από περίπου 13 πόδια. Ο προβολέας μπορεί να τοποθετηθεί από 3 ½ έως 35 ½ πόδια από την οθόνη. Τα χειροκίνητα εστιακά χαρακτηριστικά του φακού είναι: F 1,58 - 1,72, f 16,9 - 20,28 mm. Η μετατόπιση φακού δεν παρέχεται, αλλά το 710HD διαθέτει χειροκίνητες ρυθμίσεις διόρθωσης Keystone: Οριζόντια / Κάθετη +/- 30 μοίρες.

Ανάλυση και Συμβατότητα σήματος εισόδου

Συμβατότητα εισόδου NTSC / PAL / 480p / 720p / 1080i / 1080p60 / 1080p24 . Οι ενσωματωμένες επεξεργαστές βίντεο αναβαθμίζουν ή μειώνουν όλα τα εισερχόμενα σήματα σε 720p για την οθόνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Home Cinema 710HD δεν είναι συμβατό με 3D.

Συνδέσεις εισόδου

Οι είσοδοι που παρέχονται στο 710HD περιλαμβάνουν ένα από τα παρακάτω: HDMI , VGA , Component (μέσω παρεχόμενου καλωδίου προσαρμογέα Component-to-VGA), S-Video και Composite Video . Οι πηγές που είναι εξοπλισμένες με DVI - HDCP μπορούν επίσης να συνδεθούν στο Home Cinema 710HD μέσω καλωδίου προσαρμογέα DVI-HDMI ή βύσματος σύνδεσης. Ενσωματωμένη σύνδεση εισόδου ήχου 3.5 mm με σύστημα ηχείων Mono που παρέχεται επίσης.

Περιλαμβάνονται επίσης 2 είσοδοι USB: Θύρα USB τύπου A για πρόσβαση σε εξωτερικές συσκευές USB και θύρα USB τύπου Β για άμεση σύνδεση με υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή.

Λειτουργίες και ρυθμίσεις εικόνων

Παρέχονται τέσσερις προρυθμισμένες λειτουργίες εικόνας: Δυναμική (βελτιωμένη φωτεινότητα και ευκρίνεια - όπως για προβολή ζωντανών ή ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων τηλεόρασης), Καθιστικό (Συνθήκες προβολής κανονικού σαλόνι - καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται κουρτίνες που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του φωτός χώρου) (το καλύτερο κατά την αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών σε δωμάτιο με φωτισμό περιβάλλοντος), το Θέατρο (βελτιστοποιημένη ρύθμιση για το σκοτεινό δωμάτιο κατά την παρακολούθηση ταινιών).

Εκτός από τις προκαθορισμένες λειτουργίες εικόνας, το 710HD διαθέτει επίσης χειροκίνητα χειριστήρια ρύθμισης που επιτρέπουν την περαιτέρω αποτύπωση του χρώματος, της αντίθεσης, της ευκρίνειας, της θερμοκρασίας χρώματος κλπ ...

Έλεγχοι

Έγχρωμο Onsreen Μενού που είναι προσβάσιμο μέσω των χειριστηρίων που βρίσκονται στο επάνω μέρος του προβολέα, καθώς και μέσω του ενσωματωμένου ασύρματου τηλεχειριστηρίου. Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματο ποντίκι ή δείκτης παρουσίασης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το τηλεχειριστήριο μπορεί να διακοπεί από λαμπρά φθορισμού ή από το άμεσο ηλιακό φως.

Άλλα χαρακτηριστικά

Ενσωματωμένος ηχείο: Μονοφωνική έξοδος 2 Watt. Αυτό είναι αρκετά δυνατό για να ακούσετε ήχο σε ένα μικρό δωμάτιο - αλλά ένα εξωτερικό σύστημα ήχου προτιμάται σίγουρα για μια καλή εμπειρία home theater.

Ανεμιστήρας θορύβου: 29 db (λειτουργία Eco) - 37 dB (κανονική λειτουργία). Με βάση αυτές τις προδιαγραφές, ο θόρυβος του ανεμιστήρα θα είναι σίγουρα πιο ακουστός σε κανονική λειτουργία από ότι στην λειτουργία ECO, αλλά είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, η ρύθμιση ECO mode πρέπει να προβάλλει περισσότερο από αρκετό φως για μια καλή εικόνα που βλέπει - γεγονός που σίγουρα επεκτείνει τη ζωή του λαμπτήρα και εξοικονομεί τον ηλεκτρικό λογαριασμό.

Διαστάσεις μονάδων: 11,6 ίντσες (W) × 9,0 ίντσες (H) × 3,1 ίντσες (D)

Βάρος: 5.1 lbs

Πάρε στο σπίτι του Epson PowerLite Home Cinema 710HD

Ο Home Cinema 710HD της Powerline Home Cinema της Epson συνεχίζει την παράδοση του προηγούμενου PowerLite Home Cinema 705HD (δείτε ανασκόπηση) . Το 710HD είναι συμπαγές, εύκολο στη ρύθμιση και εύκολο στη χρήση. Για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η ρύθμιση και η χρήση, το 710HD διαθέτει λειτουργίες γρήγορης έναρξης και απενεργοποίησης. Επίσης, παρέχονται συνδέσεις για πλήθος συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, των δισκίων και των κονσολών παιχνιδιών, εκτός από τους δίσκους Blu-ray Disc και DVD.

Ο Home Cinema 710HD παρέχει αρκετές επιλογές ρύθμισης μέσω της ρύθμισης της λειτουργίας προβολής. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τοποθέτηση σε τραπέζι ή ράφι ή τοποθέτηση σε οροφή είτε μπροστά είτε πίσω από την οθόνη.

Ο Home Cinema 710HD χρησιμοποιεί σύστημα LCD 3-Chip ( 3LCD ), το οποίο χρησιμοποιεί ξεχωριστούς πίνακες LCD και έγχρωμα φίλτρα για κόκκινο, πράσινο και μπλε χρώμα. Τα τσιπ που χρησιμοποιούνται στο Home Cinema 710HD έχουν εγγενή ανάλυση 720p . Η Epson υποστηρίζει την τεχνολογία LCD με μια λάμπα E-TORL υψηλής ισχύος που μεγιστοποιεί την έξοδο φωτός, έτσι ώστε ο προβολέας να μπορεί να προβληθεί ακόμη και σε χώρους που δεν είναι εντελώς σκοτεινιασμένοι. Χορηγείται, καθώς το περισσότερο φωτισμό εμφανίζεται στο δωμάτιο, το αντιληπτό επίπεδο αντίθεσης και ο κορεσμός χρώματος μειώνονται, αλλά παρέχει μια εικόνα που μπορεί να προβληθεί όπου πολλοί προβολείς δεν θα μπορούσαν.

Από την άλλη πλευρά, ένα πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι το φαινόμενο Door Door που είναι ένα κοινό τεχνούργημα LCD. Ωστόσο, δεδομένου ότι το 710HD είναι ένας προβολέας LCD, δεν υποφέρει από το Rainbow Effect , το οποίο είναι ένα τεχνούργημα που μπορεί να είναι ορατό σε πολλούς βιντεοπροβολείς DLP .

Το 710HD είναι μια μεγάλη επιλογή για χρήση για οικιακή ψυχαγωγία, παιχνίδι, σχολική τάξη ή επαγγελματικές παρουσιάσεις. Στην πραγματικότητα, αυτός ο βιντεοπροβολέας είναι ένας καλός υποψήφιος για υπαίθρια χρήση σε αυτές τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες για την παρακολούθηση ταινιών ή φωτογραφικών διαφανειών Αν ψάχνετε για ένα νέο προβολέα οικιακού κινηματογράφου που είναι πολύ λογικές τιμές, που παρέχει όλη τη συνδεσιμότητα που χρειάζεστε, μπορεί να αποδίδει καλά σε δωμάτια με κάποιο φως περιβάλλοντος και δεν ενδιαφέρεστε για 3D δυνατότητες, φροντίστε να ελέγξετε το Home Cinema της Epson PowerLite 710HD.

Συγκρίνετε Τιμές