Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να στείλετε μια διεύθυνση URL του ιστοτόπου μέσω του πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Απλά βήματα για την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας διεύθυνσης URL ιστοσελίδας

Η κοινή χρήση μιας διεύθυνσης URL είναι ο ευκολότερος τρόπος να τοποθετήσετε κάποιον σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω οποιουδήποτε προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Microsoft Outlook, το Gmail, το Windows Live Mail, το Thunderbird, το Outlook Express κ.λπ.

Είναι πολύ εύκολο να στείλετε συνδέσμους ιστοσελίδων: απλά αντιγράψτε τη διεύθυνση URL και επικολλήστε την απευθείας στο μήνυμα προτού την στείλετε.

Πώς να αντιγράψετε μια διεύθυνση URL

Μπορείτε να αντιγράψετε έναν σύνδεσμο ιστότοπου στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού και σε άλλα προγράμματα κάνοντας δεξί κλικ ή πατώντας και κρατώντας το σύνδεσμο και επιλέγοντας την επιλογή αντιγραφής. Εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, η διεύθυνση URL βρίσκεται στην κορυφή του προγράμματος, πιθανώς πάνω ή κάτω από τις ανοιχτές καρτέλες ή τη γραμμή σελιδοδεικτών.

Ο σύνδεσμος θα πρέπει να φαίνεται κάτι τέτοιο, με http: // ή https: // από την αρχή:

https: // www. / αποστολή-web-σελίδα-σύνδεσμος-hotmail-1174274

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το κείμενο της διεύθυνσης URL και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + C (Windows) ή Command + C (macOS) για να την αντιγράψετε στο πρόχειρο.

Πώς να στείλετε ηλεκτρονικά μια σύνδεση σε μια ιστοσελίδα

Τώρα που έχει αντιγραφεί ο σύνδεσμος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απλώς επικολλήστε το απευθείας στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Τα βήματα είναι ίδια ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε:

  1. Κάντε δεξί κλικ ή πατήστε και κρατήστε πατημένο το σώμα του μηνύματος.
  2. Επιλέξτε την επιλογή Επικόλληση για να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Στείλτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνήθως.

Σημείωση: Τα παραπάνω βήματα θα εισαγάγουν τον σύνδεσμο ως κείμενο, όπως ακριβώς βλέπετε στο παραπάνω παράδειγμα που συνδέει με αυτή τη σελίδα. Για να δημιουργήσετε μια υπερσύνδεση που θα συνδέει την διεύθυνση URL με συγκεκριμένο κείμενο μέσα στο μήνυμα (όπως αυτή), είναι διαφορετική για κάθε πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θα χρησιμοποιήσουμε το Gmail ως παράδειγμα:

  1. Επιλέξτε το κείμενο που θα πρέπει να έχει αγκυρωμένο σύνδεσμο σε αυτό.
  2. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Εισαγωγή συνδέσμου από το κάτω μενού μέσα στο μήνυμα (μοιάζει με αλυσίδα).
  3. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL στην ενότητα "Διεύθυνση Web".
  4. Κάντε κλικ ή πατήστε OK για να συνδέσετε τη διεύθυνση URL στο κείμενο.
  5. Στείλτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνήθως.

Τα περισσότερα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε συνδέσμους μέσω μιας παρόμοιας επιλογής που ονομάζεται Link ή Insert Link . Το Microsoft Outlook, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την καρτέλα Εισαγωγή , μέσω της επιλογής Σύνδεση στην ενότητα Σύνδεσμοι .