Σταματήστε τα Windows 10 Ενημέρωση Ειδοποιήσεις

Εάν δεν θέλετε προτροπές ενημέρωσης των Windows 10, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε

Ο άνθρωπος, ο άνθρωπος, είναι η Microsoft επιθετική με την καμπάνια της να αναβαθμίσει τους ανθρώπους στα Windows 10. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτές τις προτροπές του συστήματος για όλη την ώρα, δοκιμάστε ένα μικρό πρόγραμμα που ονομάζεται GWX Control Panel.

Η αναβάθμιση στα Windows 10 είναι μια μεγάλη ιδέα για τους περισσότερους ανθρώπους. Το λειτουργικό σύστημα είναι φανταστικό και πολύ πιο φυσικό για πλοήγηση σε έναν υπολογιστή από τα Windows 8. Είναι επίσης πιο προηγμένο από τα Windows 7 από πολλές απόψεις.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης του GWX Control Panel από το UltimateOutsider.com. Το πρόγραμμα πρέπει να ξεκινήσει αυτόματα μετά την εγκατάσταση. Εάν όχι, θα το βρείτε στην οθόνη "Όλες οι εφαρμογές" στα Windows 8 και στο " Όλα τα προγράμματα" στο μενού Έναρξη των Windows 7.

Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία σας, θα δείτε μια σειρά ερωτήσεων με απαντήσεις ναι / όχι. Θα θελήσετε να δώσετε προσοχή σε αυτές τις ερωτήσεις, καθώς θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν εκτελείται η εφαρμογή αναβάθμισης των Windows 10, αν επιτρέπονται αναβαθμίσεις και αν υπάρχουν αρχεία λήψης των Windows 10.

Μετά την επισκόπηση της κατάστασής σας, απλά πρέπει να κάνετε κλικ σε μερικά κουμπιά στο κάτω μέρος του παραθύρου για να αποτρέψετε την αναβάθμιση. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί με το κουμπί Κάντε κλικ για να απενεργοποιήσετε την επιλογή "Λήψη των Windows 10" . Μόλις γίνει αυτό, δεν θα πρέπει πλέον να βλέπετε το αναδυόμενο παράθυρο που συνεχώς γκρινιάζει να εγκαταστήσετε τα Windows 10.

Αυτό όμως δεν αρκεί. Το μόνο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι να σταματήσουμε τις οπτικές προτροπές για αναβάθμιση στα Windows 10, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που συμβαίνουν πίσω από τα σκηνικά.

Στη συνέχεια, θα συνδέσουμε τυχόν τρύπες στις ρυθμίσεις του συστήματός σας, τις οποίες η Microsoft μπορεί να χρησιμοποιήσει για την αποστολή αναβαθμίσεων των Windows 10 στον υπολογιστή σας. Αυτό γίνεται απλά επιλέγοντας Κάντε κλικ για να αποτρέψετε τις αναβαθμίσεις των Windows 10 . Το Ultimate Outsider λέει επίσης ότι αυτή η δυνατότητα "αποκαθιστά τον πίνακα ελέγχου του Windows Update στην κανονική του συμπεριφορά" αν οι διαφημίσεις ή οι εγκαταστάτες των Windows 10 προσπαθούν να την πειρατεία.

Τέλος, θέλουμε να απαλλαγούμε από κάθε φάκελο των Windows 10 στον υπολογιστή σας. Η Microsoft συχνά κατεβάζει αυτόματα τα αρχεία εγκατάστασης των Windows στον υπολογιστή σας. Με αυτόν τον τρόπο, όταν έρχεται χρόνος για την εγκατάσταση της αναβάθμισης, η διαδικασία μπορεί να πάει πολύ πιο γρήγορα. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, δεν μας νοιάζει πόσο καλά θα πάει μια εγκατάσταση επειδή δεν θέλουμε καθόλου εγκατάσταση. Για να απαλλαγείτε από αυτά τα αρχεία επιλέξτε Κάντε κλικ για να διαγράψετε τα Windows 10 Φάκελοι λήψης ....

Για τους περισσότερους ανθρώπους που θα πρέπει να είναι αρκετό για να κρατήσει τα Windows 10 σε απόσταση. Εάν θέλετε πραγματικά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το στοιχείο Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία παρακολούθησης . Όταν η λειτουργία αυτή είναι ενεργή, ο Πίνακας Ελέγχου GWX εκτελείται στο παρασκήνιο του υπολογιστή σας και αναζητά τυχόν αλλαγές συστήματος που σχετίζονται με το νέο λειτουργικό σύστημα. Εάν εντοπίσει κάτι, θα σας ειδοποιήσει για το γεγονός ότι υπάρχουν νέες ρυθμίσεις ή αρχεία των Windows 10.

Μια άλλη ρύθμιση που συνιστά η Ultimate Outsider είναι η επιλογή Κάντε κλικ για να απενεργοποιήσετε τις μη κρίσιμες ρυθμίσεις των Windows 10 . Αυτό μπορεί να αποτρέψει κάποια ενοχλητική συμπεριφορά που σχετίζεται με τις ενημερώσεις των Windows 10, αλλά όπως η λειτουργία παρακολούθησης δεν είναι απαραίτητη.

Αν ανησυχείτε αν ο Πίνακας Ελέγχου GWX παρεμβαίνει στις ενημερώσεις ασφαλείας που δεν πρέπει να είναι πρόβλημα. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην απαγορεύει τις τακτικές ενημερώσεις και διορθώσεις.

Παρόλο που είναι πολύ αποτελεσματικό, ο Πίνακας Ελέγχου GWX δεν θα ενημερωθεί αυτόματα όπως τα περισσότερα προγράμματα επιφάνειας εργασίας των Windows που χρησιμοποιείτε. Αντ 'αυτού, πρέπει να ενημερώσετε κατεβάζοντας το πρόγραμμα εγκατάστασης από την τοποθεσία Ultimate Outsider. Ίσως δεν είναι απαραίτητο αυτό συχνά, αλλά εάν η ενημέρωση των Windows 10 ζητά πάντα να επιστρέψετε το GWX μπορεί να χρειαστεί μια ενημέρωση για να αντιμετωπίσει τις τελευταίες τακτικές της Microsoft.