Οι 8 Best Handheld GPS trackers να αγοράσουν το 2018

Μην ξεκινήσετε την περιπέτεια σας χωρίς ένα

Είτε κάνετε πεζοπορία στο δάσος, geocaching με την οικογένεια, ή ψάρεμα με βαθιά νερά, γνωρίζοντας πού είστε σε οποιαδήποτε στιγμή είναι απαραίτητη. Στον σημερινό κόσμο, ένα φορητό GPS είναι το τεχνολογικό ισοδύναμο ενός χάρτη και μιας πυξίδας που όλα έλασης σε ένα.

Η προσθήκη νέων χαρακτηριστικών τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών κινδύνων, του βάθους του νερού και του θερμομέτρου, έχουν αυξήσει τις περιπτώσεις χρήσης του GPS πέρα ​​από την πλοήγηση προς την κατεύθυνση. Όταν κατευθυνθείτε σε άγνωστο έδαφος, μια φορητή μονάδα GPS δεν είναι μόνο μια καλή πρόταση, είναι ένα βασικό στοιχείο για να μπορείτε να βρείτε την κατεύθυνση σας, όποτε και οπουδήποτε.

Ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες επιλογές μας παρακάτω, οι οποίες είναι κυρίως από την Garmin, οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας όταν πρόκειται για φορητές GPS trackers.

Το Garmin 64s είναι ένα κορυφαίο, ανθεκτικό και πλήρες handheld GPS που ξεχωρίζει σε όλα τα σωστά σημεία. Η έγχρωμη οθόνη των 2,6 ιντσών είναι πολύ ρευστό όταν πρόκειται για μεγέθυνση και σμίκρυνση, γεγονός που κάνει την κατεύθυνση πλοήγησης εύκολη και ανώδυνη. Η αξιόλογη κεραία έλικας διαθέτει τεχνολογία GPS και GLONASS και επιτρέπει επιπλέον ενίσχυση σήματος σε δύσκολα περιβάλλοντα. Ο 64ος μπορεί να βρει τη θέση σας γρήγορα και μπορεί να διατηρήσει το σήμα σας ακόμη και σε βαριά κάλυψη ή βαθιά φαράγγια. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας 16 ωρών, υπάρχει αρκετός χυμός για να τροφοδοτηθεί μέσω μιας ημέρας που αξίζει να ταξιδέψει, με χώρο για δωρεάν.

Όσον αφορά την πλοήγηση, το 64ο διαθέτει 250.000 προεγκατεστημένες κρυφές μνήμες και 100.000 τοπογραφικούς χάρτες, συν μία ετήσια συνδρομή σε δορυφορικές εικόνες BirdsEye. Η προσθήκη πρόσθετων χαρτών είναι εύκολη, χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη 8GB που επιτρέπει ακόμα πιο τοπογραφικές και λεπτομερείς πληροφορίες πλοήγησης. Επιπλέον, το Garmin διαθέτει ηλεκτρονική πυξίδα με αντιστάθμιση κλίσης τριών αξόνων.

Αν ψάχνετε για ένα φορητό GPS που είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά, το Garmin Oregon 650t καλεί το όνομά σας. Σε μόλις 7,4 ουγκιές, το 650t διαθέτει οθόνη αφής τριών ιντσών 400 x 240 pixel με δυνατότητα πολλαπλών αφής και οπίσθιο φωτισμό LED. Η οθόνη αφής είναι ιδανική για πολλαπλά περιβάλλοντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και με γάντια σε παγωμένα ή υγρά στοιχεία που δεν είναι κατάλληλα για άμεση επαφή με τα δάχτυλα. Επιπλέον, η ίδια η οθόνη προσαρμόζεται τόσο για το έντονο ηλιακό φως όσο και για τη σκιά, έτσι ώστε να επιτρέπει την ίδια ακρίβεια και στους δύο τύπους φωτεινών συνθηκών. Η τροφοδοσία της οθόνης και του υπόλοιπου αδιάβροχου σώματος IPX7 είναι δύο ξεχωριστά αγορασμένες μπαταρίες AA ή μια μπαταρία NiMH που προσφέρει 16 ώρες ζωής σε μία φόρτιση.

Τα 650t ξεχωρίζουν για τον εντοπισμό της ακριβούς θέσης σας χρησιμοποιώντας τη δορυφορική τοποθέτηση GPS και GLONASS μαζί με μια πυξίδα τριών αξόνων, επιταχυνσιόμετρο και βαρομετρικό ύψος για πρόσθετες πληροφορίες αισθητήρων. Η συμπερίληψη 100.000 προ-φορτωμένων τοπογραφικών χαρτών με σκιασμένα ανάγλυφα ζευγάρια με την ικανότητα αλληλεπίδρασης πολλαπλής αφής. Παράλληλα με τους προ-φορτωμένους χάρτες, υπάρχει 3.7GB μνήμης, καθώς και επεκτάσιμη μνήμη μέσω κάρτας microSD για πλήθος πρόσθετων χαρτών, συμπεριλαμβανομένων των τοπογραφικών πληροφοριών ή της δρομολόγησης στροφής ανά δρόμο. Προσθέστε μια φωτογραφική μηχανή οκτώ-megapixel για τη λήψη της άγριας φύσης και Bluetooth για να μοιραστείτε τους χάρτες με φίλους και το Oregon 650t αξίζει πολύ την τιμή εισόδου.

Εάν είναι καμπάνες και σφυρίχτρες που θέλετε, το Garmin Montana 680 είναι ο καλύτερος τρόπος να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε ένα φορητό GPS που είναι κατασκευασμένο για κάθε είδους δραστηριότητα. Δυνατότητα να πάρει τόσο GPS και GLONASS δίκτυα, το Montana προσφέρει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες υποδοχές στις σημερινές συσκευές χειρός GPS. Στα 10,2 ουγκιές, είναι ελαφρώς βαρύτερο από το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού, αλλά με μια μεγάλη οθόνη αφής διπλής όψης και γάντι, φιλική προς τα γάντια, προσφέρει μεγάλη θέα στον κόσμο γύρω σας. Υπάρχει μόνο ένα κουμπί στο πλάι για την τροφοδοσία, ενώ το υπόλοιπο της λειτουργικότητας χειρίζεται όλα στην ίδια την οθόνη (αν και δεν διαθέτει multi-touch, πράγμα που σημαίνει ότι η λειτουργία της οθόνης απαιτεί μόνο ένα δάκτυλο).

Εκτός από μια φωτογραφική μηχανή οκτώ megapixel, η Garmin προ-φορτώνει πάνω από 100.000 τοπογραφικούς χάρτες, 250.000 παγκόσμιους geocaches, καθώς και μία ετήσια συνδρομή σε δορυφορικές εικόνες Birdseye. Προσθέστε μια πυξίδα τριών αξόνων, ένα βαρομετρικό ύψος και την αυτόματη γεωγραφική σήμανση των φωτογραφιών και έχετε πολλές επιλογές εκτός από την τυπική παρακολούθηση GPS. Επιπλέον, η Garmin προσθέτει πρόσθετα όπως τον προγραμματισμό του ταξιδιού με το λογισμικό basecamp, έτσι ώστε να μπορείτε να το μοιραστείτε με φίλους ή οικογένεια. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 16 ώρες.

Ενώ η Garmin κυριαρχεί συνήθως στη φορητή βιομηχανία GPS, το InReach Explorer της DeLorme και οι 100 ώρες της ζωής της μπαταρίας αποτελούν μια εξαιρετική μονάδα. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μονάδες GPS της Garmin, η DeLorme προσφέρει πλήθος χαρακτηριστικών πέρα ​​από την τυπική πλοήγηση GPS, συμπεριλαμβανομένων των δορυφορικών μηνυμάτων αμφίδρομης επικοινωνίας και των δυνατοτήτων παρακολούθησης SOS που συνδέονται με ένα κέντρο αναζήτησης και διάσωσης. Επιπλέον, το DeLorme λειτουργεί ως GPS tracker και προσφέρει διαλείμματα 10 λεπτών έως τεσσάρων ωρών για τη μετάδοση θέσης. Εάν υπάρχει ένας περιοριστικός παράγοντας για το DeLorme, είναι η οθόνη, η οποία στα 1,8 ιντσών, είναι σχετικά μικρή για το σημερινό GPS. Αλλά, αξίζει να αγνοήσετε τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυτής της λίστας.

Σε μόλις επτά ουγγιές, το DeLorme δεν προσθέτει ή αφαιρεί τίποτα που θα σήμανε ένα φορητό GPS αγοραστή. Πέρα από την μπαταρία, το βασικό κόμιστρο της πλοήγησης GPS είναι εδώ, όπως η δημιουργία και προβολή διαδρομών, η απομάκρυνση σημείων και η πλοήγηση με έναν χάρτη στην οθόνη. Επιπλέον, θα βρείτε λεπτομέρειες διαδρομής, όπως απόσταση και φέρουσα θέση. Η DeLorme προσφέρει επίσης συνδυασμό Bluetooth με το smartphone σας για την εφαρμογή Earthmate για κινητά, η οποία παρέχει πρόσθετα στατιστικά στοιχεία, καθώς και απεριόριστα τοπογραφικά και US NOAA downloads στο smartphone σας. Το DeLorme περιλαμβάνει επίσης ψηφιακή πυξίδα, βαρομετρικό ύψος και επιταχυνσιόμετρο για πρόσθετη υποστήριξη πλοήγησης.

Η σειρά 310 Summit Summers έπεσε στο μάτι μας επειδή φέρνει στο τραπέζι μια ποικιλία από εκτεταμένους χάρτες και λειτουργικότητα που δεν πρέπει να αγνοήσετε όταν βρίσκεστε στην αγορά για ένα αποκλειστικό GPS πεζοπορίας. Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά; Λοιπόν, η εμβληματική ένταξη σε αυτό το πακέτο είναι το συνδυασμένο τοπογραφικό σύνολο χαρτών που ο Magellan αποκαλεί τους χάρτες Summit Series. Αυτό σας δίνει ένα λεπτομερές σύνολο τοπογραφίας σε μια ποικιλία από δημοφιλή βουνά πεζοπορίας σε όλο τον κόσμο, κάτι που είναι καλύτερο από μια περιποιημένη, ενιαία τοπογραφική προσέγγιση.

Επιπλέον, θα πάρετε λεπτομερείς εργασίες οδοποιίας, χαρακτηριστικά νερού και ακόμη και παράλογα απομακρυσμένη αγροτική χαρτογράφηση. Η λαμπρή οθόνη 2,2 ιντσών που διαβάζεται από το ηλιακό φως είναι συμβατή με πολλές από τις Garmin και υπάρχει ακόμη και μια επιλογή Geocaching χωρίς χαρτί που σας επιτρέπει να τραβάτε τους χάρτες για χρήση και αναφορά όταν δεν είναι συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο. Η φιλικότητα προς το χρήστη δεν είναι τόσο δοκιμασμένη και αληθινή όσο η Garmin, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Είναι οι πακέτα τοπογραφικών χαρτών που έθεσαν αυτό το GPS εκτός από την υπόλοιπη γραμμή Magellan.

Το Garmin eTrex 30x είναι μια αξιόπιστη καταχώρηση GPS με οθόνη 2,2 ιντσών, 240 x 320 pixel (σίγουρα, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά διατίθεται πολύ καλά σε άμεσο ηλιακό φως). Συμπεριλαμβάνεται με το eTrex 30x είναι ένας ενσωματωμένος βασικός πυρήνας με σκιασμένη ανακούφιση, επιπλέον 3,7GB μνήμης και μια υποδοχή microSD για επεκτάσιμη μνήμη για πρόσθετους χάρτες. Για να διευκολύνει την πλοήγηση και την αναγνώριση θέσης, το eTrex 30x υποστηρίζει μια ενσωματωμένη κλίση τριών αξόνων, η οποία λειτουργεί ως ηλεκτρονική πυξίδα και βαρομετρικό ύψος για την παρακολούθηση αλλαγών πίεσης και ακριβούς ακριβούς υψομέτρου. Μιλώντας για την αναγνώριση της θέσης σας, ο δέκτης GPS και η πρόβλεψη δορυφόρων του HotFix βοηθούν στη διατήρηση ενός σήματος, ακόμη και αν βρίσκεστε σε βαριά κάλυψη ή σε βαθιά φαράγγια.

Ως ένας από τους πρώτους χειροκίνητους GPS trackers που λειτουργούν τόσο σε δορυφόρους GPS όσο και GLONASS, το eTrex 30x εντοπίζει ή "κλειδώνει" στη θέση σας περίπου 20% ταχύτερα απ 'ό, τι το απλό GPS. Και ο προγραμματισμός του επόμενου ταξιδιού σας είναι ένα αεράκι, χάρη στο δωρεάν λογισμικό προγραμματισμού ταξιδιού που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλους φίλους ή οικογένειες που χρησιμοποιούν συσκευές GPS Garmin για να μοιραστούν τα σχέδιά σας και το δρομολόγιο με το Garmin Adventures. Πέρα από τον προγραμματισμό του ταξιδιού, το eTrex μπορεί να αποθηκεύσει έως και 200 ​​διαδρομές και 2.000 διαδρομές για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο το επόμενο ταξίδι σας πριν βγείτε έξω από το μονοπάτι ή από το νερό. Λειτουργώντας σε δύο μπαταρίες AA, το eTrex διαρκεί έως και 25 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Με μια βαθμολογία IPX7, η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό και μπορεί να βυθιστεί μέχρι ένα μέτρο για περίπου 30 λεπτά.

Το ανθεκτικό GPS Garmin eTrex 10 Worldwide Handheld GPS πληροί τα πρότυπα στεγάνωσης IPX7 και μπορεί να βυθιστεί σε ένα μέτρο νερού για 30 λεπτά. Γνωρίζετε λοιπόν ότι δεν θα βλάπτεται ούτε από βροχοπτώσεις ούτε από βαρύ πιτσίλισμα που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, ενώ θα το βάλατε στο μεγάλο ύπαιθρο.

Το Garmin eTrex 10 Worldwide Handheled GPS ζυγίζει 9,1 ουγκιές και μετρά 1,4 x 1,7 x 2,2 ίντσες με ένα μονόχρωμο πρόσωπο οθόνης 2,2 ιντσών. Διαθέτει 50 διαδρομές (200 με έκδοση eTrex 30x) και έχει διάρκεια μπαταρίας 20 ωρών με δύο μπαταρίες AA. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν πάνω από 10.000 σημεία και 200 ​​αποθηκευμένα κομμάτια στο σύστημα καταγραφής, επιτρέποντάς τους να ξαναεπισκεφτούν παλιούς ιστότοπους. Ο δέκτης GPS είναι ενεργοποιημένος με WAAS με υποστήριξη HotFix και GLONASS, έτσι ώστε να έχετε πάντα γρήγορη τοποθέτηση και αξιόπιστο σήμα στη μέση του πουθενά. Έρχεται με μια ετησίως περιορισμένη εγγύηση από τον καταναλωτή.

Η γραμμή του Όρεγκον είναι κάπως γνωστή για την ποιότητα της οθόνης, δεδομένου ότι όλα διαθέτουν πλήρεις, υπερβολικά φωτεινές (όπως είναι πλήρως ευανάγνωστες στο ηλιακό φως) οθόνες που είναι και οι τρεις ίντσες. Και το Garmin Oregon 600t δεν διαφέρει. Είναι επίσης ενεργοποιημένη η λειτουργία πολλαπλής αφής, ώστε να μπορείτε να πιέζετε και να σύρετε για να βρείτε την ακριβή τοποθεσία που αναζητάτε. Τα 600t διαθέτουν λειτουργίες ANT και Bluetooth για κάποια πρόσθετη συνδεσιμότητα και υπάρχουν τοπογραφικοί χάρτες για να προχωρήσετε με την ανίχνευση βάσει τοποθεσίας σας, για να διασφαλίσετε ότι οι αναρριχητικές σας εργασίες θα προγραμματιστούν.

Τώρα, υπάρχει 650t, αλλά όσο καλύτερα μπορούμε να πούμε, η μόνη μεγάλη διαφορά εδώ ήταν η συμπερίληψη μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής 8MP στα 650t. Εάν είστε πεζοπορία, πιθανότατα φέρετε το τηλέφωνό σας μαζί σας, το οποίο σχεδόν σίγουρα έχει μια καλύτερη κάμερα, έτσι θέλετε το GPS για πεζοπορία να εστιάσετε στο να κάνετε αυτό που κάνει καλύτερα: τοποθετώντας σας σε ένα χάρτη. Έτσι, πηγαίνετε με τα 600t, γιατί θα μπείτε στην πανέμορφη σειρά του Garmin Oregon για χαμηλότερη τιμή από τα 650t χωρίς την αναμφισβήτητα περιττή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .