Οι 10 καλύτεροι ασύρματες δρομολογητές να αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τους καλύτερους δρομολογητές για gamers, streamers, μεγάλα σπίτια, διαμερίσματα και πολλά άλλα

Εάν ψωνίζετε για ένα νέο ασύρματο δρομολογητή, μην φοβηθείτε από όλη την τεχνική φρασεολογία. Για τον μέσο άνθρωπο, οι περισσότερες από αυτές τις προδιαγραφές δεν θα είναι όλες σχετικές. Πιθανότατα, θέλετε απλώς να μάθετε ποιος δρομολογητής είναι σωστός για το συγκεκριμένο σύνολο των wifi περιστάσεων σας. Είσαι gamer; Είστε μια ταινία; Ζείτε σε ένα μεγάλο σπίτι ή ένα στενό διαμέρισμα; Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας;

Πώς απαντάτε σε αυτές τις ερωτήσεις προσφέρει μια καλύτερη εικόνα για το τι πρέπει να αναζητήσετε από μια λίστα ακατανόητων τεχνοβλαστών. Αν είστε πραγματικά στο specs, τότε μπορείτε πιθανώς να διαμορφώσετε τη δική σας ιδέα για το τι λειτουργεί καλύτερα για την κατάστασή σας. Ωστόσο, αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, ίσως χρειαστεί λίγη βοήθεια. Για να καταστήσετε τα πράγματα εύκολα για εσάς, έχουμε συντάξει μια λίστα με τους δρομολογητές που πιστεύουμε ότι είναι οι καλύτεροι για τις πιο συνηθισμένες καταστάσεις.

Εάν ζείτε σε ένα μεγάλο, πολυώροφο σπίτι, πιθανότατα έχετε πολλούς ανθρώπους - και ακόμη περισσότερες συσκευές - που αγωνίζονται για τη σύνδεση WiFi. Ο ασύρματος δρομολογητής Linksys AC1900 Dual Band είναι ιδανικός για τα νοικοκυριά με υψηλή κυκλοφορία WiFi, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε 12 ή περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, των tablet, των έξυπνων τηλεοράσεων, των κονσολών παιχνιδιών και των εικονικών βοηθών (σας κοιτάμε, Alexa!). Και η τεχνολογία Beamforming του δρομολογητή σημαίνει ότι εστιάζει το σήμα του σε αυτές τις συσκευές, αντί να στέλνει απλώς ένα σήμα κουβέρτα, με αποτέλεσμα μια ισχυρότερη σύνδεση για όλους.

Η τεχνολογία MIMO πολλαπλών χρηστών επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους να πραγματοποιούν ταυτόχρονη ροή με μεγαλύτερες ταχύτητες. Το Linksys AC1900 διαθέτει θύρες USB 3.0 και USB 2.0, καθώς και τέσσερις θύρες Ethernet Ethernet, οι οποίες σας επιτρέπουν να μεταφέρετε δεδομένα 10 φορές ταχύτερα από το Fast Ethernet. Η ζώνη των 2,4 GHz παρέχει ταχύτητες έως και 600 Mbps ενώ η μπάντα των 5 GHz χτυπά μέχρι 1300 Mbps για πιο συνεχή streaming και gaming. Ο δρομολογητής είναι αρκετά κανονικό μέγεθος (7,25 x 10,03 x 2,19 ίντσες) και αν το τοποθετήσετε κάπου στο κέντρο του σπιτιού σας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να αποκτήσετε ένα ισχυρό σήμα ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γωνίες.

Η εγκατάσταση της συσκευής μπορεί να γίνει σε 10 απλά βήματα, χάρη στον Οδηγό Smart Setup του Linksys και οι αναθεωρητές του Amazon ανέφεραν ότι διαρκεί λιγότερο από 20 λεπτά. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να ρυθμίσετε έναν δωρεάν λογαριασμό Smart WiFi για να ελέγξετε τον δρομολογητή και το οικιακό σας δίκτυο από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους δρομολογητές Linksys .

Καταλαβαίνουμε. Σας αρέσουν οι εμφανίσεις σας. Αλλά τίποτα δεν καταστρέφει το μαραθώνιο Walking Dead σαν ένα ρεύμα που δεν θα σταματήσει την απομόνωση. Ο δρομολογητής Smart WiFi του NETGEAR AC1750 έχει έρθει στη διάθεσή σας. Διαθέτει ταχύτητες 450 + 1300 Mbps και εξωτερικές κεραίες υψηλής ισχύος για βελτιωμένη κάλυψη. Έχει μία θύρα USB 3.0 και μία θύρα USB 2.0 και έχει την καλύτερη ασύρματη ασφάλεια με WPA / WPA2. Έχει ακόμη και ξεχωριστή και ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο επισκεπτών.

Αλλά η μαγεία αυτής της συσκευής έγκειται στην ιδιόκτητη τεχνολογία Beamforming + της NETGEAR. Η εταιρεία λέει να σκεφτεί τη μορφοποίηση δέσμης ως "ραδιοφωνική μετάδοση από τον πομπό προς τον δέκτη, προσαρμοσμένη ανάλογα με τις σχετικές θέσεις". Βασικά, εστιάζει τα σήματα WiFi από τον ασύρματο δρομολογητή σε συσκευές WiFi. Για εσάς ως streamer, αυτό σημαίνει εκτεταμένη κάλυψη WiFi, μειωμένα νεκρά σημεία, καλύτερη απόδοση και πιο σταθερή σύνδεση για φωνή και βίντεο HD.

Η εφαρμογή NETGEAR genie σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε το οικιακό σας δίκτυο εξ αποστάσεως. Όσο για τα παιδάκια που δεν είναι αρκετά μεγάλα ώστε να ρέουν στην επιθυμία τους καρδιάς; Τα γονικά στοιχεία ελέγχου διασφαλίζουν το φιλτράρισμα ιστού για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τους καλύτερους δρομολογητές Netgear .

Είναι ένα σημείο πόνου οι ιδιοκτήτες σπιτιού σε όλο τον κόσμο είναι πάρα πολύ εξοικειωμένοι με: Πώς γεμίζετε κάθε ίντσα του σπιτιού σας με ένα στερεό σήμα WiFi; Ευτυχώς, έχει έρθει η ώρα να ξεκουραστεί αυτό το πρόβλημα χάρη στην εισαγωγή του Orbi του Netgear. Είναι ακριβό, ξεκινώντας από $ 399, αλλά το κόστος υποβαθμίζει την ικανοποίηση που θα λάβετε περπατώντας σε όλο το σπίτι σας με ένα ισχυρό σήμα. Η τιμή περιλαμβάνει δύο συσκευές, έναν δρομολογητή που είναι συνδεδεμένος στο μόντεμ Internet σας και μια όμοια δορυφορική συσκευή εγκατάστασης σε άλλο μέρος του σπιτιού για να επεκτείνει το σήμα σε όλο το σπίτι σας. Αν ηχεί η εξοικείωση, η Netgear δεν ήταν η πρώτη που προσπάθησε να δικτυώσει δίκτυο, αλλά έχουν ένα μυστικό όπλο: ένα σύστημα τριών ζωνών που όχι μόνο επεκτείνει το σήμα, αλλά διατηρεί την απόδοσή του βελτιστοποιώντας το σήμα με τον οικιακό ISP σας.

Η εγκατάσταση είναι ένα γρήγορο πρόγραμμα - η Netgear υπόσχεται ότι θα είστε έτοιμοι σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Η μονάδα Orbi 8,9 x 6,7 x 3,1 ιντσών είναι αρκετά μικρή ώστε να χωράει σχεδόν οπουδήποτε ή να είναι τοποθετημένη κοντά στο μόντεμ σας. Ο δορυφόρος Orbi βρίσκεται σε καλύτερη θέση σε κεντρικό σημείο, ώστε να μπορεί να καλύψει την αναμενόμενη γκάμα του Orbi με σπίτι 4.000 τετραγωνικών ποδιών. Όσο για το ίδιο το υλικό, θα βρείτε τόσο ραδιοφωνικές συνδέσεις 2,4GHz όσο και 5GHz, υποστήριξη 802.11ac έως και 3 Gbps, τρεις θύρες Ethernet και θύρα USB 2.0 για τη σύνδεση ενσύρματων συσκευών. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε μια επιπλέον δορυφορική συσκευή για να επεκτείνετε το σήμα σύνδεσής σας άλλα 2.000 πόδια για $ 249. Ενώ η τιμή μπορεί να ακούγεται ακριβή, το Orbi μπορεί να είναι η ιδανική λύση ακόμα και για τα πιο απαιτητικά και βαριά νοικοκυριά.

Σκεφτείτε το TP-Link AC1200 ως τον αδελφό του Archer C7. Προσφέρει παρόμοια λίστα χαρακτηριστικών και προδιαγραφών σε ελαφρώς αργή μορφή. Η TP-Link υποστηρίζει ότι η Τεχνολογία Σήμανσης Σήμανσης (SST) μπορεί να βοηθήσει στην παροχή ισχυρότερου σήματος WiFi κατά τη διαχείριση πολλαπλών εφαρμογών μεγάλου εύρους ζώνης. Και μπορεί εύκολα να βρεθεί για λιγότερο από $ 50.

Ενώ το Archer C7 προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση 1.75Gbps (1750Mbps), το TL-WR1043ND περιορίζεται σε μόλις 867Mbps στα 5GHz (και στα 300Mbps στα 2.4GHz). Αλλά μην αφήσετε αυτό να σας αποτρέψει. Αν ψάχνετε για έναν δρομολογητή προϋπολογισμού, το 867Mbps είναι περισσότερο από αρκετό για τις περισσότερες ανάγκες - και περισσότερο από ότι θα βρείτε ποτέ στο εύρος τιμών των $ 50. Και το σύστημα είναι ανθεκτικό στο μέλλον με την τεχνολογία WiFi 802.11ac. Είναι υπέροχο αν πρόκειται να χρησιμοποιείτε κυρίως το δρομολογητή για απλά surfing στο διαδίκτυο. Έτσι, περιηγηθείτε στα μνήματά σας, μεταφέρετε το Netflix σας και ελέγξτε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας - αν το Internet σας αρχίσει να ανιχνεύει, δεν θα είναι λάθος του δρομολογητή.

Το TL-WR1043ND διαθέτει επίσης τέσσερις θύρες Gigabit Ethernet, μία θύρα USB (2.0), αποσπώμενες κεραίες και έλεγχο εύρους ζώνης που βασίζεται στην IP, γεγονός που περιορίζει τους μεμονωμένους χρήστες να φράξουν το WiFi με εντατικές εφαρμογές. Έρχεται σε μια κάπως βαρετή συσκευασία, αλλά τι; Το κόστος κοστίζει περίπου $ 49 και έρχεται με μια εγγύηση δύο ετών.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους δρομολογητές κάτω των $ 50 .

Όταν ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα και όχι σε ένα μεγάλο σπίτι, δεν χρειάζεται να απολαύσετε ένα μεγάλο δρομολογητή που καλύπτει ένα τεράστιο χώρο. Το ASUS RT-ACRH13 ταιριάζει απόλυτα στο νομοσχέδιο, επειδή έρχεται κάτω από τα $ 100 και έχει ακόμη και κάποιο στυλ, με ασπρόμαυρη καρότσα στο πρόσωπό του που το κάνει να μοιάζει με αξεσουάρ στο σπίτι.

Έχει τέσσερις εξωτερικές κεραίες 5dBi που εξασφαλίζουν ότι έχετε καλή εμβέλεια σε όλο το διαμέρισμά σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα πολλαπλές συσκευές (smartphones, υπολογιστές κ.λπ.). Το RT-ACRH13 μπορεί να χειριστεί συνδυασμένες ταχύτητες μέχρι 1267 Mbps, οπότε δεν έχει σημασία τι είδους λήψεις ή μεταφορτώσεις που πετάτε σε αυτό, μπορεί πιθανώς να το διαχειριστείτε.

Τέλος, η συσκευή λειτουργεί με την εφαρμογή δρομολόγησης ASUS, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε και να παρακολουθήσετε το οικιακό σας δίκτυο σε iOS ή Android. Οι αναθεωρητές του Amazon έχουν πολλά καλά πράγματα να πουν σχετικά με αυτό το δρομολογητή, με πολλούς από αυτούς, που είναι ένας από τους καλύτερους διαθέσιμους δρομολογητές σε αυτή την τιμή.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο δρομολογητή ASUS .

Το σύστημα WiFi της Google αποτελείται από τρεις δορυφόρους, που ονομάζονται "σημεία WiFi", έκαστος εκ των οποίων καλύπτει 1.500 τετραγωνικά πόδια, για ένα εντυπωσιακό συνολικό κάλυμμα ύψους 4.500 τετραγωνικών ποδιών. (Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα μόνο σημείο). Τα σημεία μοιάζουν με στοιβάζονται λευκά πάλες χόκεϊ, που είναι ότι είναι πολύ καλύτερα από το παραδοσιακό σύστημα router.

Κάθε σημείο περιλαμβάνει επεξεργαστή βραχίονα τετραπλού πυρήνα, 512MB μνήμης RAM και 4GB μνήμης flash eMMC, καθώς και κυκλώματα AC200 (2X2) 802.11ac και 802.11s (mesh) και ραδιόφωνο Bluetooth. Η Google συνδυάζει τις ζώνες των 2,4GHz και 5GHz σε μία ζώνη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ορίσετε μια συσκευή σε μία ζώνη, αλλά στην ανοδική της κατεύθυνση, χρησιμοποιεί την τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων, η οποία κατευθύνει αυτόματα τις συσκευές στο ισχυρότερο σήμα. Η συνοδευτική εφαρμογή (για το Android και το ναι, για το iOS) είναι διαισθητική και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση των σημείων σας, να δημιουργήσετε δίκτυα επισκεπτών, να δοκιμάσετε τις ταχύτητες, να δείτε ποιες συσκευές έχουν το μεγαλύτερο εύρος ζώνης και πολλά άλλα. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολυάσχολα σπίτια που διαθέτουν πολλές ανταγωνιστικές συσκευές.

Όταν πρόκειται για δικτύωση, τα τυχερά παιχνίδια είναι ένα ολόκληρο άλλο παιχνίδι με μπάλα. Οι υποψήφιοι πρέπει πραγματικά να αυξήσουν τις προδιαγραφές, τους λιμένες και το υλικό τους για να υποστηρίξουν τις ανάγκες σε απευθείας σύνδεση τυχερών παιχνιδιών και streaming σε μεγάλες ποσότητες, υψηλού εύρους ζώνης και χαμηλής καθυστέρησης. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα χρειαστεί να ξοδέψετε λίγο περισσότερο για να πάρετε αυτό που χρειάζεστε.

Το ASUS T-AC88U είναι ο καλύτερος περιμετρικός δρομολογητής για σκοπούς παιχνιδιών. Είναι λίγο ακριβό, αλλά αν είστε σοβαροί για τα τυχερά παιχνίδια θα πρέπει να είστε σοβαροί για την ταχύτητα και τα ποσοστά μεταφοράς - και αυτό το μηχάνημα είναι ειδικά σχεδιασμένο για gamers. Περιλαμβάνει οκτώ θύρες LAN, οι οποίες είναι αρκετές για τη φιλοξενία διακομιστών και τις τοπικές δραστηριότητες co-op. καθώς και άλλες οκτώ θύρες Gigabit Ethernet, οι οποίες είναι σχεδόν ( σχεδόν ) υπερβολικές. και θύρες και για τα πρότυπα USB 2.0 και 3.0. Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε ως παίκτη; Τι συμβαίνει με έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1,4 GHz με μνήμη 512 MB; Τι συμβαίνει με την (διαφημίζεταισα) περιοχή κάλυψης μέχρι 5.000 τετραγωνικά πόδια; Αυτό το πράγμα είναι ένα workhorse που είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει κάθε σοβαρό gamer.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας για τους καλύτερους δρομολογητές τυχερών παιχνιδιών που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Το TP-Link Archer C9 AC1900 έρχεται ακριβώς έξω από το κιβώτιο με υποστήριξη 802.11ac και 1.9Gbps ​​συνολικού διαθέσιμου εύρους ζώνης. Εσωτερικά, ο AC1900 διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1 GHz που βοηθά στην αντιμετώπιση ταυτόχρονων ενσύρματων και ασύρματων συνδέσεων χωρίς διακοπές. Στην κορυφή του δρομολογητή υπάρχουν τρεις κεραίες διπλής ζώνης με ενισχυτές υψηλής ισχύος για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό σήμα WiFi σε ολόκληρο το σπίτι, είτε θέλετε να ρεύσετε στο κρεβάτι, στον καναπέ ή στην πίσω αυλή. Και η ρύθμιση είναι ένα γρήγορο. Απλά συνδέστε τα πάντα και κατευθυνθείτε προς την ενσωματωμένη ιστοσελίδα της TP-Link, εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή και το όνομα / κωδικό πρόσβασης WiFi και είστε έτοιμοι να κάνετε έξοδο από το Netflix.

Το πίσω μέρος της συσκευής διαθέτει θύρα USB 2.0, ενώ η πλευρά της συσκευής διαθέτει θύρα USB 3,0, υποδοχή σύνδεσης Ethernet στο μόντεμ σας και τέσσερις θύρες Ethernet για περισσότερα gigabit. Όταν πρόκειται για ταχύτητες ροής, είστε σε καλά χέρια γιατί το AC1900 είναι ικανό να μεταφέρει 600Mbit / s πάνω από 2,4GHz και 1.300Mbit / s πάνω από 5GHz. Και το όμορφα λεία και καμπύλη άσπρη σχεδίαση θυμίζει τα προϊόντα της Apple, γεγονός που καθιστά πολύ λιγότερη ματιά από ό, τι μοιάζουν οι τυπικοί μαύροι δρομολογητές.

Υπάρχει πρόσφατα μια τάση για συστήματα Wi-Fi με πλήρη οικιακό εξοπλισμό που περιλαμβάνουν κάποιο είδος τεχνολογίας πολλαπλών συσκευών, τεχνολογίας μεταφοράς. Λειτουργεί έτσι: ρυθμίζετε τον κεντρικό δρομολογητή και στη συνέχεια ρυθμίζετε ένα ή περισσότερα "extenders" που συνεργάζονται άψογα σε ένα δίκτυο. Αυτό ισχύει για το σύστημα Wi-Fi της Google, και το Netgear έχει έρθει ακόμη και με ένα ανταγωνιστικό σύστημα Orbi. Αυτά είναι και τα δύο καλά, αλλά στερούνται έμφυτης εμβέλειας στην κεντρική συσκευή. Αυτό το σύστημα σας προσφέρει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους: το Netgear Nighthawk AC1900, το οποίο είναι ένας εξαιρετικός δρομολογητής ευρείας γκάμας, καθώς και το extender της σειράς X4S Mesh.

Το ίδιο το AC1900 είναι ένας δρομολογητής gigabit 802.11ac διπλής ζώνης με επεξεργαστή πυρήνα 1GHz για να σας προσφέρει αρκετά υψηλού επιπέδου απόδοση, ακόμα κι αν αυτό ήταν ο μόνος δρομολογητής που χρησιμοποιούσατε. Αλλά, με την επέκταση Mesh, μπορείτε να κολλήσετε στην αυξανόμενη εμβέλεια και τη συνδεσιμότητα αυτής της ξεχωριστής μονάδας για να σας δώσω βαθύτερη, πιο απρόσκοπτη κάλυψη στο σπίτι σας. Είναι όλα στρογγυλεμένα από το φιλικό προς το χρήστη σύνολο λογισμικού της Netgear που κάνει εύκολη τη σύνδεση και την κοινή χρήση - όπως η εφαρμογή απομακρυσμένης πρόσβασης NETGEAR Genie, οι δυνατότητες ReadyCLOUD, OpenVPN και ακόμη και η εφαρμογή Kwilt app για τη διαχείριση του δικτύου σας με βαθύτερους τρόπους.

Αν ψάχνετε για ένα δρομολογητή διπλής ζώνης που μπορεί να πάει toe-to-toe με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα σε αυτή τη λίστα, αλλά χωρίς την ανάγκη για εμφυσημένα χαρακτηριστικά και τα επίπεδα εξωτερικού χώρου της ταχύτητας, τότε το Linksys N600 μπορεί να είναι το μηχάνημα για εσάς. Αυτή η κομψή συσκευή παρέχει έως και 300 mbps τόσο στις ταχύτητες λήψης όσο και στις λήψεις (εξ ου και το όνομα N600) και σας προσφέρει συνδεσιμότητα τόσο στις ζώνες των 2,4 GHz όσο και στα 5 GHz. Αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι κοινό με πολλούς δρομολογητές και αυτό είναι για καλό λόγο - εξασφαλίζει σταθερή συνδεσιμότητα για μια ποικιλία συσκευών και χρηστών.

Αν προτιμάτε ταχύτερη σύνδεση, υπάρχουν ενσωματωμένες θύρες Gigabit Ethernet για ταχύτητες μεταφοράς έως 10 φορές πιο γρήγορες από τις μέσες ενσύρματες συνδέσεις. Υπάρχουν τεχνικές κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των WPA και WPA2, και υπάρχει ακόμη και ένα τείχος προστασίας SPI. Όλα ελέγχονται κεντρικά και εύκολα με την εφαρμογή Linksys Smart Wi-Fi (δυνατότητα λήψης σε iOS ή Android), η οποία αποφεύγει τη συνηθισμένη κεφαλαλγία να χρειάζεται να μεταβείτε σε πύλες ελέγχου που βασίζονται σε προγράμματα περιήγησης για να ρυθμίσετε τα πάντα. Linksys έχει ρίξει ακόμη και σε μερικά εύκολο στη χρήση γονικά στοιχεία ελέγχου για επιπλέον έλεγχο και προσαρμογή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .