Οι ελάχιστες απαιτήσεις για την εκτέλεση MacOS Sierra σε Mac

Ο Mac σας έχει αρκετή μνήμη RAM και χώρο στο δίσκο για MacOS Sierra;

Το macOS Sierra κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ως δημόσιο βήτα τον Ιούλιο του 2016. Το λειτουργικό σύστημα έγινε χρυσό και είχε πλήρη αποδέσμευση στις 20 Σεπτεμβρίου 2016. Μαζί με το νέο όνομα του λειτουργικού συστήματος, η Apple πρόσθεσε πολλά νέα χαρακτηριστικά στη MacOS Sierra . Αυτό δεν είναι απλώς μια απλή ενημέρωση ή μια δέσμη των διορθώσεων ασφαλείας και σφαλμάτων.

Αντίθετα, το MacOS Sierra προσθέτει ολοκαίνουριες λειτουργίες στο λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης του Siri , της επέκτασης των λειτουργιών σύνδεσης Bluetooth και Wi-Fi και ενός εντελώς νέου συστήματος αρχείων που θα αντικαταστήσει το σέβεται αλλά αρκετά ξεπερασμένο σύστημα HFS + τα τελευταία 30 χρόνια.

Το μειονέκτημα

Όταν ένα λειτουργικό σύστημα συμπεριλαμβάνει ένα τόσο ευρύ φάσμα νέων δυνατοτήτων και δυνατοτήτων, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν μερικοί gotcha's. σε αυτή την περίπτωση, η λίστα των Mac που θα υποστηρίξει MacOS Sierra θα περικοπεί πίσω αρκετά. Αυτή είναι η πρώτη φορά σε πέντε χρόνια που η Apple έχει αφαιρέσει μοντέλα Mac από τη λίστα υποστηριζόμενων συσκευών για Mac OS.

Την τελευταία φορά που η Apple έριξε μοντέλα Mac από την υποστηριζόμενη λίστα ήταν όταν εισήχθη το OS X Lion . Απαιτεί Macs να έχουν έναν επεξεργαστή 64-bit, η οποία άφησε τα αρχικά Intel Macs από τη λίστα.

Λίστα υποστήριξης Mac

Οι ακόλουθοι Mac είναι σε θέση να εκτελούν MacOS Sierra:

Mac Συμβατό με MacOS Sierra
Μοντέλα Mac Ετος Αναγνωριστικό μοντέλου
MacBook Αργά το 2009 και αργότερα MacBook6,1 και αργότερα
MacBook air 2010 και αργότερα MacBookAir3,1 και αργότερα
Macbook Pro 2010 και αργότερα MacBookPro 6,1 και αργότερα
iMac Αργά το 2009 και αργότερα iMac10,1 και αργότερα
Mac mini 2010 και αργότερα Macmini και αργότερα
Mac Pro 2010 και αργότερα MacPro5,1 και αργότερα

Εκτός από τα δύο μοντέλα Mac MacBook και iMac που κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2009, όλοι οι υπολογιστές Mac που είναι παλαιότεροι από το 2010 δεν είναι σε θέση να εκτελούν MacOS Sierra. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι γιατί ορισμένα μοντέλα έκαναν την περικοπή και άλλοι όχι. Για παράδειγμα, το 2009 Mac Pro (δεν υποστηρίζεται) έχει πολύ καλύτερες προδιαγραφές από το Mac Mac 2009 που υποστηρίζεται.

Μερικοί έχουν υποθέσει ότι το cut-off βασίζεται στη GPU που χρησιμοποιήθηκε, αλλά στα τέλη του 2009 το Mac mini και το MacBook είχαν μόνο μια GPU NVIDIA GeForce 9400M που ήταν αρκετά βασική, ακόμα και για το 2009, οπότε δεν νομίζω ότι ο περιορισμός είναι η GPU .

Ομοίως, οι επεξεργαστές στα δύο μοντέλα των Mac Macintosh (Intel Core 2 Duo) είναι αρκετά βασικά σε σύγκριση με τους επεξεργαστές σειράς Xeon 3500 ή 5500 της Mac Pro.

Έτσι, ενώ οι άνθρωποι υποθέτουν ότι το ζήτημα είναι με CPU ή GPU, είμαστε πιο διατεθειμένοι να πιστεύουμε ότι είναι η παρουσία ενός περιφερειακού ελέγχου στις μητρικές πλατφόρμες Mac που χρησιμοποιείται από την MacOS Sierra για κάποια βασική λειτουργία. Ίσως χρειαστεί να υποστηρίξει το νέο σύστημα αρχείων ή ένα από τα άλλα νέα χαρακτηριστικά της Sierra ότι η Apple δεν ήθελε να πάει χωρίς. Η Apple δεν λέει γιατί οι παλαιότεροι Macs δεν έκαναν τον κατάλογο υποστήριξης.

Ενημέρωση : Όπως αναμενόταν, έχει δημιουργηθεί ένα macOS Sierra Patch Tool που θα επιτρέψει σε μερικούς μη υποστηριζόμενους Mac να λειτουργούν με MacOS Sierra. Η διαδικασία είναι λίγο παρατεταμένη, και ειλικρινά δεν είναι κάτι που θα ασχοληθώ με οποιονδήποτε από τους παλιούς μου Macs. Αλλά αν πρέπει να έχετε MacOS Sierra σε μη υποστηριζόμενο Mac, ακολουθήστε τις οδηγίες: MacOS Sierra Patcher Tool για μη υποστηριζόμενους Macs.

Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας πριν προχωρήσετε στην ενημερωμένη έκδοση κώδικα και εγκαταστήστε τη διαδικασία που περιγράφεται στον παραπάνω σύνδεσμο.

Πέρα από τα βασικά

Η Apple δεν έχει ακόμη εκδώσει συγκεκριμένες ελάχιστες απαιτήσεις πέρα ​​από τη λίστα των υποστηριζόμενων Mac. Περνώντας μέσω της λίστας υποστήριξης και κοιτάζοντας τι χρειάζεται η προεπισκόπηση βάσης της MacOS Sierra, έχουμε καταλήξει σε αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις MacOS Sierra καθώς και μια λίστα προτιμώμενων απαιτήσεων.

Απαιτήσεις μνήμης
Είδος Ελάχιστο Συνιστάται Πολύ καλύτερα
ΕΜΒΟΛΟ 4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ 8 GB 16 GB
Χώρος κίνησης * 16 GB 32 GB 64 GB

* Το μέγεθος του χώρου του δίσκου είναι μια ένδειξη του μεγέθους του ελεύθερου χώρου που απαιτείται μόνο για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και δεν αντιπροσωπεύει το συνολικό ποσό ελεύθερου χώρου που πρέπει να υπάρχει για την αποτελεσματική λειτουργία του Mac σας.

Εάν ο υπολογιστής σας Mac πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση του MacOS Sierra και είστε έτοιμοι να αναλάβετε τη διαδικασία εγκατάστασης, ανατρέξτε στις οδηγίες βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση της macOS Sierra .