Καλύτερα προγράμματα για επεξεργασία βίντεο σε Mac

Μια επισκόπηση των εφαρμογών επεξεργασίας βίντεο για επαγγελματίες και αρχάριους

Ισχυρές εμπορικές και δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο είναι διαθέσιμες τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες. Η επεξεργασία βίντεο Mac είναι διασκεδαστική και εύκολη αν έχετε το σωστό λογισμικό και γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Οι περισσότεροι από αυτούς τους τίτλους λογισμικού προσφέρουν σε απευθείας σύνδεση μαθήματα και δωρεάν δοκιμές για χρήστες, οπότε επιλέξτε ένα πρόγραμμα και πηδήξτε δεξιά μέσα.

Apple iMovie

Το Apple iMovie είναι εύκολο στη χρήση - απλά επιλέγετε τα κλιπ σας και στη συνέχεια προσθέτετε μουσική, εφέ και τίτλους. Τα χαρακτηριστικά λογισμικού για αρχάριους:

Οι χρήστες με προηγμένη εμπειρία επεξεργασίας βίντεο μπορεί να θέλουν να εκμεταλλευτούν τις λειτουργίες που επιτρέπουν:

Το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο της Apple iMovie είναι δωρεάν για όλους τους υπολογιστές Mac πρόσφατου μοντέλου και με χαμηλό κόστος για τους παλαιότερους Mac. Βρείτε το στο Mac App Store.

Μια εφαρμογή iMovie είναι διαθέσιμη για τις κινητές συσκευές της Apple, ώστε να μοιραστείτε την ταινία που κάνετε στο Mac με το iPad, το iPhone και την Apple TV . Περισσότερο "

Apple Final Cut Pro X

Το Final Cut Pro Pro της Apple είναι ένα επαγγελματικό βήμα από το iMovie και ένα must-have για συντάκτες που εργάζονται σε 3D εικονική πραγματικότητα. Πρόκειται για προηγμένο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για Mac. Το χαρακτηριστικό Μαγνητικό χρονικό πλαίσιο 2 του λογισμικού εξαλείφει τα ανεπιθύμητα κενά στη χρονολογική σειρά και τυχόν προβλήματα συγχρονισμού. Οι επαγγελματίες και οι προηγμένοι χρήστες εκτιμούν τις δυνατότητες της οργάνωσης πολυμέσων που χρησιμοποιούν αυτόματα μεταδεδομένα και λέξεις-κλειδιά για τον εντοπισμό κλιπ.

Τα πολυκαναλικά χειριστήρια επεξεργασίας ήχου είναι εκτεταμένα στο Final Cut Pro και περιλαμβάνουν καταστολή πλήρων καναλιών και προσαρμογές του χρόνου και του όγκου.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Το Final Cut Pro είναι εμπορικό λογισμικό με ένα οικοσύστημα διαθέσιμων προϊόντων τρίτων κατασκευαστών. Μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για το Final Cut Pro διατίθεται από την ιστοσελίδα της Apple. Περισσότερο "

Adobe Premiere Pro CC

Το λογισμικό Adobe Premiere Pro προσφέρει μια λύση παραγωγής βίντεο από την αρχή έως το τέλος για υπολογιστές Mac και υπολογιστές. Χρησιμοποιήστε το Adobe Premiere Pro με σχεδόν οποιαδήποτε μορφή βίντεο. Με αυτόν τον γρήγορο και αποδοτικό επεξεργαστή βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, μπορείτε να εργαστείτε με σχεδόν οτιδήποτε σε μητρική μορφή. Κάντε γρήγορες και προηγμένες προσαρμογές χρώματος στο βίντεό σας από τον πίνακα "Χρώμα". Άλλα χαρακτηριστικά ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν:

Το Premiere Pro διατίθεται μέσω συνδρομής ως μέρος του Adobe Creative Cloud. Μια επταήμερη δωρεάν δοκιμή του Adobe Premiere Pro CC είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα Adobe Premiere Pro. Περισσότερο "

Adobe Premiere Elements

Το Adobe Premiere Elements είναι λογισμικό επεξεργασίας βίντεο χαμηλού κόστους για χρήστες που θέλουν μια εύκολη εμπειρία επεξεργασίας χωρίς τις προηγμένες δυνατότητες του επαγγελματικού λογισμικού επεξεργασίας, όπως το Premiere Pro CC της Adobe. Ιδανικό για τη δημιουργία βίντεο για κοινωνικά μέσα και κοινές οικογενειακές μνήμες, το Premiere Elements διαθέτει μια χαμηλή καμπύλη μάθησης σε συνδυασμό με έξυπνη επεξεργασία. Το λογισμικό περιλαμβάνει:

Μια δωρεάν δοκιμή των στοιχείων Premiere Elements είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα Adobe Premiere Elements. Περισσότερο "

Avid Media Composer

Το Avid Media Composer είναι ένα προσιτό εργαλείο επαγγελματικού επιπέδου για δημιουργικές εργασίες σύνταξης σε υπολογιστές Mac και υπολογιστές. Οι επεξεργασίες HD και υψηλής ανάλυσης είναι γρήγορες και παραγωγικές. Η ανεξαρτησία της ανάλυσης του Avid σάς επιτρέπει να εργάζεστε με βίντεο από μια κάμερα 4K, ένα iPhone και ένα παλιό αρχείο SD - όλα στο ίδιο έργο. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

Μια δωρεάν δοκιμή του Avid Media Composer είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Avid. Περισσότερο "

Σχεδιασμός Blackmagic DaVinci Resolve Studio

Το DaVinci Resolve Studio είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο postproduction που τρέχει σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών Mac, Windows και Linux. Το DaVinci Resolve Studio είναι επαγγελματικό λογισμικό. Η έκδοση του Studio:

Η DaVinci Resolve προσφέρει μια δωρεάν έκδοση που έχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά με την έκδοση του Studio στον ιστότοπο DaVinci Resolve. Περισσότερο "

Wondershare Filmora

Εάν δεν έχετε επεξεργαστεί ποτέ βίντεο πριν, το Wondershare Filmora είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Η εταιρεία είναι υπερήφανη για το γεγονός ότι είναι εύκολο για όλους να μάθουν - ακόμα και άτομα που δεν έχουν επεξεργαστεί ποτέ βίντεο. Το λογισμικό Filmora υποστηρίζει:

Οι χρήστες με εμπειρία επεξεργασίας βίντεο μπορούν να εκτιμήσουν ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως:

Μια δωρεάν δοκιμή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Filmora. Περισσότερο "

OpenShot Video Editor

Το OpenShot Video Editor είναι ένα απλό και ελεύθερο λογισμικό ανοιχτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση και να μαθαίνει γρήγορα. Αυτό το εκπληκτικά ισχυρό cross-platform λογισμικό τρέχει σε υπολογιστές Mac, Windows και Linux. Οι λειτουργίες του OpenShot Video Editor περιλαμβάνουν:

Ένας πλήρης οδηγός χρήσης είναι διαθέσιμος στην καρτέλα Support ( Υποστήριξη ) της ιστοσελίδας του OpenShot Video Editor. Περισσότερο "

Αποκοπή βίντεο

Αν ψάχνετε για ένα επεξεργαστή βίντεο χωρίς επεξεργασία, το Shred Video μπορεί να είναι για εσάς. Απλώς ρίχνετε βίντεο και μουσική, επιλέγετε τα κυριώτερα στιγμιότυπα και η εφαρμογή παραδίδει την ταινία σας σε δευτερόλεπτα, Τραβήξτε τη όσο θέλετε, έως ότου την έχετε σωστή.

Λογισμικό Shred Video:

Η εφαρμογή είναι δωρεάν στο Mac App Store, αλλά αν θέλετε να κάνετε HD ή θέλετε να κάνετε λήψη ενός βίντεο χωρίς υδατογράφημα, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε Shred Video Pro, η οποία είναι μια μηνιαία υπηρεσία συνδρομής. Περισσότερο "

Μίξερ

Το Blender είναι δωρεάν λογισμικό δημιουργίας 3D βίντεο ανοιχτού κώδικα που ικανοποιεί εύκολα τις επεξεργασίες βίντεο και τις ανάγκες δημιουργίας παιχνιδιών. Αυτό δεν είναι το μέσο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Παρόλο που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε βίντεο, είναι σχεδιασμένο να είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα δημιουργίας 3D, η οποία περιλαμβάνει επίσης:

Το Blender προωθεί συνδρομές στο Blender Cloud του στον ιστότοπο του Blender. Για χαμηλό μηνιαίο τέλος, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης και σεμινάρια. Με τη συνδρομή μπορείτε:

Περισσότερο "