Επεξεργασία με λογισμικό Adobe Video

Επεξεργασία με λογισμικό Adobe Video

Το λογισμικό βίντεο Adobe είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα και υπάρχει μια έκδοση για κάθε επίπεδο χρήστη και προϋπολογισμό. Από το δωρεάν Adobe Premiere Express έως το επαγγελματικό λογισμικό που περιλαμβάνεται στο Adobe Premiere Pro, υπάρχει λογισμικό βίντεο Adobe για όλους.

01 από 03

Adobe Premiere Express

Wikimedia Commons

Το Adobe Premiere Express είναι μια απογυμνωμένη έκδοση του Adobe Premiere, ειδικά σχεδιασμένη για online επεξεργασία βίντεο. Χρησιμοποιείται από μεγάλους ιστότοπους, η Premiere Express είναι ο ηγέτης στην online επεξεργασία βίντεο. Είναι εύκολο στη χρήση, δωρεάν για να ξεκινήσετε και σας προσφέρει την ευκολία να επεξεργαστείτε τα footage σας online από οποιαδήποτε σύνδεση Διαδικτύου στον κόσμο.

02 του 03

Adobe Premiere Elements

image copyright Amazon

Το Adobe Premiere Elements διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν αρχικοί ή ενδιάμεσοι συντάκτες χομπίστα σε ένα πρόγραμμα λογισμικού. Ακόμη και αν δεν έχετε επεξεργαστεί ποτέ βίντεο πριν, η λογική διεπαφή, τα ξεκάθαρα σεμινάρια και η ενότητα βοήθειας καθιστούν εύκολη την εκκίνηση. Το Premiere Elements επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εύκολα απλά DVD και οικιακές ταινίες ή να επεξεργάζονται περισσότερα εμπλεκόμενα έργα με πολλαπλά κομμάτια βίντεο και ήχου και προσαρμοσμένα εφέ. Και καθώς οι ικανότητες και οι φιλοδοξίες σας μεγαλώνουν, θα χαρούμε να δούμε ότι το Premiere Elements διαθέτει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε πιο σύνθετα έργα.

03 του 03

Adobe Premiere Pro

image copyright Amazon

Το Adobe Premiere Pro CS5 είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα τόσο εξαιτίας της επεξεργασίας βίντεο όσο και λόγω του άλλου λογισμικού που περιλαμβάνεται στη δέσμη. Το Premiere Pro CS5 συνοδεύεται από Photoshop, After Effects και άλλα προγράμματα Adobe που σε συνδυασμό με το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο Premiere Pro σας βοηθούν να επεξεργαστείτε υψηλής ποιότητας επαγγελματικά βίντεο. Το Premiere Pro είναι συμβατό με υπολογιστές Mac και υπολογιστές.