Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν βίντεο μουσικής online με το Yahoo!

Yahoo! έχει μια ενότητα αφιερωμένη αποκλειστικά στη ροή μουσικών βίντεο

Yahoo! έχει ένα συγκεκριμένο τμήμα του Yahoo! Μουσική ιστοσελίδα που αφιερώνεται αποκλειστικά σε δωρεάν περιεχόμενο βίντεο μουσικής. Τι υπάρχει εκεί είναι όλο το περιεχόμενο που σχετίζεται με τη μουσική στο Yahoo! που έχει επισημανθεί ως βίντεο.

Παρόμοια με άλλα κοινά βίντεο και φιλοξενία ιστοσελίδων, το Yahoo! συγκεντρώνει μεγάλο μέρος του περιεχομένου της από άλλα μέρη, όπως το YouTube, το Vevo και τα sites ειδήσεων, έτσι σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε πραγματικά να φτάσετε σε αυτές τις άλλες ιστοσελίδες παρακολουθώντας τα βίντεο στο Yahoo !.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες όπως το YouTube, το Yahoo! Τα Βίντεο Μουσικής δεν είναι τόσο έξυπνα όσο ένας ιστότοπος βίντεο συνεχούς ροής. Δεν μπορείτε να βάλετε τραγούδια σε ουρά ή να αποθηκεύσετε λίστες αναπαραγωγής μουσικής, αλλά έχει πολλά βίντεο που είναι ελεύθερα να παρακολουθήσουν.

Επισκεφθείτε το Yahoo Music Videos

Πώς να αναζητήσετε μουσικά βίντεο στο Yahoo!

Από την κορυφή της ιστοσελίδας του Yahoo !, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης για να πληκτρολογήσετε τον όρο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε το βίντεο.

Εμφανίζεται μια λίστα αποτελεσμάτων, αλλά θέλετε να επιλέξετε Βίντεο από κάτω από το πλαίσιο, όχι Ιστός, Εικόνες ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή.

Τώρα που η αναζήτηση περιορίζεται μόνο στα βίντεο, μπορείτε να τα φιλτράρετε ανάλογα με το μήκος, την ημερομηνία, την ανάλυση και την πηγή. Για παράδειγμα, επιλέξτε Σύντομη (λιγότερο από 5 λεπτά) , Μέχρι τον προηγούμενο μήνα , 720p ή υψηλότερη και το YouTube για να βρείτε σύντομα βίντεο υψηλής ποιότητας και πρόσφατα προστιθέμενα στο YouTube.

Πού το Yahoo! Παίρνει τα βίντεό της

Yahoo! Τα Βίντεο Μουσικής συγκεντρώνουν βίντεο από διάφορες πηγές, όπως το YouTube, το Dailymotion, το Vimeo, το Metacafe, το Hulu, το Vevo, το Myspace, το MTV, το CBS, το Fox και το CNN.

Τι μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Yahoo! Μουσικά βίντεο

Χιλιάδες μουσικά βίντεο είναι διαθέσιμα από το Yahoo !. Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από αρκετά μεγάλους καλλιτέχνες, οπότε είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε τους top-top.

Υπάρχουν και κάποιες σκοτεινές καλλιτέχνες που έχουν πασπαλιστεί, αλλά και κάποιες ψάχνουν.

Τι Yahoo! Τα βίντεο μουσικής μοιάζουν

Μπορείτε να παρακολουθήσετε Yahoo! Μουσικό περιεχόμενο βίντεο σε τυπική μορφή ευρείας οθόνης. Εμφανίζονται στο επάνω μέρος της σελίδας και διαθέτουν κουμπιά πλοήγησης για να είναι εύκολο να μεταβείτε στο προηγούμενο ή το επόμενο βίντεο της σειράς.

Τα βίντεο φορτώνονται γρήγορα σε μια μέση σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά η ποιότητα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την ποιότητα του αρχικού βίντεο. Μερικά βίντεο στο Yahoo! Η μουσική φαίνεται ομαλή και απότομη, ενώ άλλες είναι μπλοκαρισμένες και κοκκώδεις. Τα σπιτικά μουσικά βίντεο, φυσικά, φαίνονται χειρότερα από επαγγελματικά, αλλά αυτά είναι σπάνια στο Yahoo !.

Η λειτουργία Cinema είναι μια επιλογή με όλα τα Yahoo! Μουσικά βίντεο που θα κεντράρουν το βίντεο στην οθόνη και θα σκουρύνουν ελαφρά το υπόλοιπο της σελίδας. Αυτό υποτίθεται ότι διευκολύνει την παρακολούθηση του βίντεο.

Τι χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε το Yahoo! Μουσικά βίντεο

Είναι σαφές ότι απαιτείται ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να παρακολουθήσετε βίντεο στο Yahoo !. Αυτό μπορεί να είναι Chrome , Firefox, Opera , Internet Explorer, Safari, κλπ.

Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε εγκατεστημένο το Adobe Flash Player 9 ή νεότερο για να μεταδώσετε τα βίντεο στο Yahoo !.

Ανάλογα με το βίντεο που μεταδίδετε σε ροή, μπορείτε να επιλέξετε μία από πολλές εκδόσεις υψηλής ποιότητας ή βασικές. Η επιλογή σας εξαρτάται από την ταχύτητα της δικής σας σύνδεσης στο διαδίκτυο.