Πώς είναι το iPhone 7 διαφορετικό από το iPhone 6S;

Κάθε μοντέλο iPhone με πλήρες όνομα - το iPhone 5, 6 ή 7, για παράδειγμα - εισάγει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο του προηγούμενου έτους. Αυτό ισχύει όταν πρόκειται για το iPhone 7.

Σε πολλές περιπτώσεις, αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν ένα ολοκαίνουργιο σχήμα και εμφάνιση. Αυτό δεν συμβαίνει με το iPhone 7, το οποίο χρησιμοποιεί το ίδιο φυσικό σχεδιασμό με το iPhone 6S. Αλλά ο ίδιος σχεδιασμός κρύβει βαθιές αλλαγές στα εσωτερικά του iPhone 7. Εδώ είναι οι 9 κορυφαίοι τρόποι με τους οποίους το iPhone 7 είναι διαφορετικό από το iPhone 6S.

ΣΧΕΤΙΚΟ: iPhone 7 Αναθεώρηση: Εξοικειωμένος έξω? Είναι όλα διαφορετικά μέσα

01 από 09

Το iPhone 7 δεν έχει υποδοχή ακουστικών

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Αυτό είναι ίσως το πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ως τη μεγαλύτερη αλλαγή μεταξύ των δύο μοντέλων (δεν είμαι σίγουρος ότι στην πραγματικότητα αυτό έχει σημασία πολύ). Το iPhone 7 δεν διαθέτει παραδοσιακή υποδοχή ακουστικών. Αντ 'αυτού, τα ακουστικά συνδέονται με αυτό μέσω της θύρας Lightning (ή ασύρματα εάν αγοράσετε τα US $ 159 AirPods ). Η Apple έκανε αυτό για να κάνει περισσότερο χώρο στο iPhone για έναν καλύτερο αισθητήρα 3D Touch. Όποια και αν είναι η αιτία, αυτό κάνει το iPhone 6S και το iPhone SE τα τελευταία μοντέλα σε αθλητικές τυπικές υποδοχές ακουστικών. Εάν αυτό αποδειχθεί μια αλλαγή ρύθμισης τάσης, θα χρειαστούν χρόνια για να παίξετε έξω, αλλά για βραχυπρόθεσμο χρονικό διάστημα, αναμένετε να αγοράσετε μερικούς από τους προσαρμογείς αντικατάστασης των $ 9 για να συνδέσετε τα υπάρχοντα ακουστικά με τη θύρα Lightning (η μία έρχεται δωρεάν με το τηλέφωνο ).

02 του 09

Σύστημα διπλής κάμερας iPhone 7 Plus

εικόνα πίστωσης: Ming Yeung / Getty Images News

Αυτή η διαφορά υπάρχει μόνο στο iPhone 7 Plus, αλλά για τους κινητούς φωτογράφους, είναι μια τεράστια διαπραγμάτευση. Η πίσω κάμερα στο 7 Plus διαθέτει δύο κάμερες 12 megapixel, όχι μία. Ο δεύτερος φακός παρέχει τηλεφακούς, υποστηρίζει έως και 10x ζουμ και επιτρέπει εξελιγμένα εφέ βάθους πεδίου που δεν είχαν προηγουμένως γίνει δυνατά στο iPhone. Συνδυάστε αυτά τα χαρακτηριστικά με τις τέσσερις λάμψεις που περιλαμβάνονται τόσο στο 7 όσο και στο 7 Plus και το σύστημα κάμερας στο iPhone είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Για τους περισσότερους χρήστες, θα είναι η καλύτερη κάμερα που ανήκει ποτέ και ένα τεράστιο βήμα από την ήδη πολύ καλή κάμερα στο 6S. Για ορισμένους χρήστες, μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμη και την ποιότητα των DSLR φωτογραφικών μηχανών υψηλών προδιαγραφών .

03 του 09

Επανασχεδιασμένο κουμπί του σπιτιού

image credit: Ειδήσεις Chesnot / Getty Images

Το 6S εισήγαγε το 3D Touch, το οποίο επιτρέπει στην οθόνη του iPhone να αναγνωρίσει πόσο σκληρά τον πιέζετε και να απαντάτε με διαφορετικούς τρόπους. Το 7 έχει την ίδια οθόνη, αλλά προσθέτει τη λειτουργικότητα 3D Touch σε άλλη θέση - είναι επίσης στο κουμπί Home του iPhone 7. Τώρα, το κουμπί Home ανταποκρίνεται στη δύναμη της αφή σας. Στην πραγματικότητα, το νέο κουμπί Home δεν είναι καθόλου κουμπί - είναι απλά ένας επίπεδης οθόνης με χαρακτηριστικά 3D Touch. Αυτό κάνει το κουμπιά λιγότερο πιθανό να σπάσει, βοηθά στη σκόνη και στεγανοποίηση (περισσότερο σε αυτό σε ένα λεπτό), και προσφέρει νέες δυνατότητες για το κουμπί.

Περίεργος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το κουμπί "Αρχική σελίδα" Οι πολλές χρήσεις του κουμπιού "Αρχική σελίδα iPhone"

04 του 09

Αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης: Τώρα μέχρι 256 GB

πιστωτική εικόνα: Douglas Sacha / Moment Open / Getty Images

Αυτή η αλλαγή θα είναι θεϊκή προσφορά για ανθρώπους με τεράστιες μουσικές ή κινηματογραφικές βιβλιοθήκες ή που παίρνουν τόνους φωτογραφιών και βίντεο. Το iPhone 6S επέκτεινε τη μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης για τη γραμμή iPhone στα 128 GB. Αυτό διπλασίασε τα 64 GB του iPhone 6. Το iPhone 7 ακολουθεί την τάση του διπλασιασμού της αποθήκευσης , με 256 GB τώρα το iPhone με την υψηλότερη χωρητικότητα. Υπάρχουν και βελτιώσεις στις μικρότερες ικανότητες. Η αρχική χωρητικότητα αποθήκευσης είναι επίσης διπλασιασμένη από 16 GB σε 32 GB. Η εξέλιξη του χώρου αποθήκευσης αποτελούσε ανησυχία για άτομα με μοντέλα 16 GB. Αυτό δεν είναι πιθανό να ισχύει για πολλούς ανθρώπους στο μέλλον.

05 του 09

40% ταχύτερο επεξεργαστή

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Σχεδόν κάθε iPhone είναι χτισμένο γύρω από ένα νέο, πιο γρήγορο επεξεργαστή που χρησιμεύει ως ο εγκέφαλος του τηλεφώνου. Αυτό ισχύει και για το iPhone 7. Εκτελεί τον νέο επεξεργαστή A10 Fusion της Apple, ο οποίος είναι ένα τετραπύρηνο τσιπ 64 bit. Η Apple λέει ότι είναι 40% ταχύτερη από το A9 που χρησιμοποιείται στη σειρά 6S και δύο φορές πιο γρήγορα από το A8 που χρησιμοποιήθηκε στη σειρά 6. Συνδυάζοντας την πρόσθετη ιπποδύναμη με νέα χαρακτηριστικά ενσωματωμένα στο τσιπ σχεδιασμένο για να εξοικονομούν ενέργεια, δεν θα έχετε μόνο ταχύτερο τηλέφωνο αλλά και καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (περίπου 2 ώρες ζωής περισσότερο από το 6S, κατά μέσο όρο, σύμφωνα με την Apple).

Σοβαρές για να πιέσετε ακόμα περισσότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από το τηλέφωνό σας; Διαβάστε Επεκτείνετε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σε μόλις τρεις εύκολες βρύσες

06 του 09

Δεύτερο ηχείο σημαίνει στερεοφωνικό ήχο

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Το iPhone 7 είναι το πρώτο μοντέλο iPhone για να αθληθεί ένα σύστημα με δύο ηχεία. Όλα τα προηγούμενα μοντέλα iPhone είχαν ένα μόνο ηχείο στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Το 7 έχει το ίδιο ηχείο στο κάτω μέρος, αλλά χρησιμοποιεί επίσης το ηχείο που συνήθως χρησιμοποιείτε για να ακούτε τις τηλεφωνικές κλήσεις ως δεύτερη έξοδο ήχου. Αυτό θα πρέπει να κάνει την ακρόαση μουσικής και ταινιών, και να παίζει παιχνίδια, πιο συγκλονιστικό και συναρπαστικό. Είναι η τέλεια προσθήκη σε μια συσκευή που είναι τόσο στενά συνδεδεμένη με πολυμέσα.

07 του 09

Βελτιωμένες οθόνες Μερικές καλύτερες εικόνες

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Οι οθόνες που χρησιμοποιούνται στη σειρά iPhone 7 φαίνονται εξαιρετικά χάρη στην τεχνολογία Display Retina . Αλλά πολλά iPhones έχουν αυτό. Αυτά είναι ακόμα καλύτερα επειδή μπορούν να εμφανίσουν μια αυξημένη χρωματική περιοχή. Η αυξημένη χρωματική εμβέλεια επιτρέπει στο iPhone να εμφανίζει περισσότερα χρώματα και να τα κάνει πιο φυσικά. Ακόμη καλύτερα, η οθόνη είναι επίσης 25% πιο λαμπερή, γεγονός που προσφέρει επιπλέον ενίσχυση της ποιότητας εικόνας.

Μια παρόμοια τεχνολογία εισήχθη με το iPad Pro . Η τεχνολογία οθόνης του iPad βασίζεται σε μια σειρά αισθητήρων για να ελέγξει τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος και να ρυθμίσει δυναμικά τις επιδόσεις χρωμάτων της οθόνης. Οι αλλαγές με το νέο iPhone δεν φτάνουν πολύ μακριά - πιθανώς επειδή θα ήταν δύσκολο να χωρέσουν οι πρόσθετοι αισθητήρες στην περίπτωση - αλλά η αλλαγή των χρωμάτων μόνο είναι σημαντική.

08 από 09

Ένα ασφαλέστερο iPhone χάρη στη σκόνη και τη στεγανοποίηση

Το Apple Watch της πρώτης γενιάς ήταν το πρώτο προϊόν της Apple που χαρακτηριζόταν από στεγανοποίηση για προστασία από απροσδόκητο λουτρό. Συμμορφώθηκε με το πρότυπο IPX7, πράγμα που σημαίνει ότι το ρολόι μπορεί να διατηρήσει τη βύθιση σε νερό μέχρι και 1 μέτρο (λίγο πάνω από 3 πόδια) για 30 λεπτά. Η σειρά iPhone 7 έχει τόσο στεγανοποίηση όσο και προστασία από τη σκόνη για να απομακρύνει δύο περιβαλλοντικές απειλές. Συμμορφώνεται με το πρότυπο IP67 για προστασία από τη σκόνη και το νερό. Ενώ δεν είναι τα πρώτα smartphones που προσφέρουν αυτό το χαρακτηριστικό, το 7 είναι το πρώτο μοντέλο iPhone που έχει αυτό το επίπεδο προστασίας.

Έχετε ένα βρέξιμο υγρό τηλέφωνο που δεν είναι ένα iPhone 7; Ώρα να διαβάσετε πώς να αποθηκεύσετε ένα υγρό iPhone ή iPod

09 του 09

Νέες επιλογές χρωμάτων

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Το iPhone 6S εισήγαγε ένα νέο χρώμα στη σύνθεση iPhone: ροζ χρυσό. Αυτό ήταν επιπλέον του παραδοσιακού χρυσού, του γκρι χώρου και του αργύρου. Αυτές οι επιλογές αλλάζουν με το iPhone 7.

Ο χώρος γκρι έχει φύγει, αντικαθίσταται από μαύρο και τζετ μαύρο. Το Black είναι μια αρκετά παραδοσιακή έκδοση του μαύρου. Το Jet black είναι ένα γυαλιστερό γυαλιστερό φινίρισμα, το οποίο διατίθεται μόνο στα μοντέλα των 128 GB και 256 GB. Η Apple έχει προειδοποιήσει, ωστόσο, ότι το μαύρο τζετ είναι επιρρεπές σε "μικρο-εκδορές", ένας φανταχτερός τρόπος να λέτε ότι θα πρέπει να περιμένετε να σπάσει. Αυτό είναι το μειονέκτημα μιας πολύ γυαλισμένης πλάτης, αλλά οι αναφορές λένε ότι φαίνεται και αισθάνεται τόσο μεγάλη που αξίζει τον κόπο.

Και τα δύο μοντέλα έρχονται ακόμα σε ασημένια, χρυσά και ροζ χρυσά.

Η Apple πρόσθεσε μια κόκκινη έκδοση του iPhone 7 τον Μάρτιο του 2017.