Τι κάνουν τα κουμπιά της φωτογραφικής μηχανής DSLR;

Μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το κουμπί κλείστρου

Όταν κάνετε τη μετάβαση σε μια φωτογραφική μηχανή DSLR ή σε μια προηγμένη κάμερα από μια φωτογραφική μηχανή αρχαρίων, ίσως να είστε συγκλονισμένοι με τον μεγάλο αριθμό κουμπιών, αριθμητικών στοιχείων και εξαρτημάτων της φωτογραφικής μηχανής που διαθέτει η προηγμένη κάμερα.

Τα περισσότερα από τα κουμπιά της φωτογραφικής μηχανής DSLR ή της προηγμένης φωτογραφικής μηχανής οδηγούν σε συντομεύσεις στις συνήθεις λειτουργίες. Σίγουρα χρειάζεται κάποια πρακτική και χρόνος για να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθένα από αυτά τα κουμπιά, αλλά μόλις καταλάβετε τη διάταξη των κουμπιών της κάμερας, θα εκπλαγείτε με το πόσο χρόνο αυτά τα κουμπιά μπορούν να σας σώσουν κατά τη διάρκεια των φωτογραφικών σας περιόδων .

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να θυμάστε τη λειτουργία των κουμπιών της κάμερας DSLR ή της προηγμένης κάμερας ξεκινώντας από το ζωτικό κουμπί λήψης. (Λάβετε υπόψη ότι όχι κάθε φωτογραφική μηχανή DSLR ή προηγμένη κάμερα θα έχει την ίδια διαμόρφωση κουμπιών, ελέγξτε τον οδηγό χρήσης για τη συγκεκριμένη διάταξη της φωτογραφικής μηχανής.)

Συμβουλές κουμπιού λήψης