Τι κοστίζει να αλλάξει το iPhone Carrier στην Verizon;

Όχι πολύ καιρό πριν, όλοι οι μεγάλοι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας επιδοτούσαν το κόστος των iPhones με αντάλλαγμα μια σύμβαση διάρκειας δύο ετών. Καθώς οι επιδοτήσεις και οι διετείς επαφές έληξαν και οι πελάτες άρχισαν να πληρώνουν το πραγματικό κόστος του τηλεφώνου - $ 650 και άνω - άρχισαν να αναζητούν κυτταρικούς παρόχους που έκαναν τα νέα τηλέφωνα προσιτά και πάλι. Οι περισσότεροι αερομεταφορείς κατέληξαν σε ένα συνδυασμό εμπορικών συναλλαγών και αναβάθμισης.

Το εμπορικό σχέδιο της Verizon καθιστά σχετικά εύκολο για τους χρήστες iPhone που κυκλοφορούν σήμερα με άλλους μεταφορείς να μεταβούν στην Verizon και να λάβουν ένα νέο iPhone για χαμηλή τιμή.

Από τον Οκτώβριο του 2016, το σχέδιο Verizon προσφέρει ένα νέο 32GB iPhone 7 για $ 99 σε νέους πελάτες με ένα iPhone 6s ή 6s Plus trade-in. Συμμετοχή σε ένα 24μηνο πρόγραμμα συναλλαγών κατά το οποίο οι πελάτες πληρώνουν $ 27,08 μηνιαίως προς την πλήρη τιμή αγοράς του τηλεφώνου. Η πραγματική μηνιαία χρέωση ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο iPhone που χρησιμοποιείται ως εμπόριο και το μέγεθος του iPhone 7 και είναι επιπλέον του μηνιαίου σχεδίου υπηρεσίας που επιλέγετε από τη Verizon.

Το κόστος αλλαγής των μεταφορέων στη Verizon καθορίζεται από διάφορους παράγοντες:

Εμπορικό iPhone σας

Χρειάζεστε ένα iPhone που θα κυκλοφορήσει αργότερα για να το χρησιμοποιήσετε ως εμπόριο . Το σχέδιο της Verizon καθίσταται δυνατή με πιστώσεις για αργά μοντέλα iPhones σε καλή εργασιακή και καλλυντική κατάσταση. Η Verizon εκδίδει τιμές προώθησης ως εξής:

Η διαφημιστική αξία αφαιρείται από την πλήρη τιμή αγοράς του iPhone 7 και στη συνέχεια καταβάλλεται για 24 μήνες μέχρι να επιστραφεί ολόκληρη η τιμή αγοράς. Η Verizon χρεώνει μηδενικό ποσοστό τόκου.

Ιδιοκτησία

Εάν αγοράσατε το τηλέφωνό σας από άλλο φορέα κινητής τηλεφωνίας ή σε μεγάλο κατάστημα λιανικής πώλησης και πραγματοποιείτε μηνιαίες πληρωμές σε αυτό, πρέπει να εξοφλήσετε το υπόλοιπο του τηλεφώνου σας πριν να μπορέσετε να το ανταλλάξετε στο Verizon.

Ρήτρα πρώιμης περάτωσης

Αν έχετε συμβόλαιο που έχει ρήτρα πρόωρης καταγγελίας με άλλο φορέα παροχής κινητής τηλεφωνίας, θα πρέπει να πληρώσετε αυτό το τέλος. Συνήθως, το τέλος είναι σε μια ολισθαίνουσα κλίμακα που μειώνει την παραμονή σας με τη σύμβαση.

Αμοιβή ενεργοποίησης

Η Verizon χρεώνει μια εφάπαξ χρέωση ενεργοποίησης $ 20.

Το κόστος αλλαγής

Έτσι, από τον Οκτώβριο του 2016, το κόστος για να μεταβείτε στην Verizon και να λάβετε ένα νέο iPhone 7 είναι: $ 99 συν το iPhone σας trade-in συν μηνιαία αμοιβή για 24 μήνες επιπλέον του σχεδίου υπηρεσίας σας συν ένα προωθημένο τέλος τερματισμού , αν υπάρχει, συν ένα τέλος ενεργοποίησης $ 20 .

Αν συμμετέχετε στο σχέδιο αναβάθμισης της Verizon, μπορείτε να αναβαθμίζετε κάθε χρόνο μια νέα κατάλληλη συσκευή, αφού το μισό κόστος του iPhone αποπληρωθεί.

Για τους Switches Android

Η Verizon προσφέρει μια παρόμοια συμφωνία με τους νέους πελάτες που θέλουν να μεταβούν στο iPhone με ένα Android phone trade-in. Τα αποδεκτά τηλέφωνα λαμβάνουν αξία συναλλαγής αξίας $ 300 και η πίστωση συναλλαγών εφαρμόζεται στο λογαριασμό για 24 μήνες. Τα επιλέξιμα τηλέφωνα περιλαμβάνουν το Galaxy Note5, το Galaxy S6, το Galaxy S6, το Galaxy S6 edge +, το HTC M9, το MG G4 και το LG V10. Οι συναλλαγές πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση εργασίας και αισθητικής.

Σχετικά: Μετάβαση από το Android στο iPhone