5 προγράμματα περιήγησης iPhone που υποστηρίζουν το Flash

Το iPhone δεν έχει ποτέ υποστηρίξει το Flash, μια τεχνολογία που κάποτε χρησιμοποιείται ευρέως για την παροχή παιχνιδιών, βίντεο και πολύπλοκων διαδραστικών εμπειριών στο διαδίκτυο. Χάρη εν μέρει στο iPhone, το Flash δεν είναι πλέον ένα μεγάλο μέρος του Διαδικτύου, οπότε η υποστήριξη δεν είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες, παιχνίδια και εφαρμογές ιστού που απαιτούν Flash. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν από αυτούς τους ιστότοπους στο iPhone σας, έχετε κάποιες επιλογές: οι 5 εφαρμογές περιηγητών που αναφέρονται εδώ υποστηρίζουν ότι υποστηρίζουν το Flash. Αλλά το ερώτημα δεν είναι αν μπορούν να παίξουν Flash. Είναι αν μπορούν να το παίξουν αρκετά καλά για να το καταστήσουν χρήσιμο.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ: Μπορώ να βρω το Flash Player για iPhone;

01 από 05

Φωτόνιο

Το Photon (US $ 3,99) προσφέρει την καλύτερη αναπαραγωγή Flash όλων των εφαρμογών αυτής της λίστας. Αυτό επιτυγχάνεται με τη σύνδεση του iPhone σας σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή που εκτελεί Flash και στη συνέχεια μεταφέρει την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης Safari ενσωματωμένου στο iOS (η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται σχεδόν από κάθε εφαρμογή περιήγησης.) Όταν το ίδιο το iOS δεν υποστηρίζει Flash, αυτό είναι βασικά η μόνη επιλογή). Η απόδοση του Flash είναι σταθερή: θα δείτε κάποια pixelation, αλλά μέσω Wi-Fi, είναι αποδεκτή για περιστασιακή προβολή (3G / 4G είναι λίγο χειρότερη). Το Photon μπορεί να έχει πρόσβαση στο Hulu ή σε ιστοσελίδες online όπως το Kongregate. Μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά του είναι λίγο αδύναμα, αλλά είναι το καλύτερο στοίχημα για το Flash.

Διαβάστε την αναθεώρηση
Συνολική βαθμολογία: 3.5 αστέρια από 5. Περισσότερα »

02 του 05

CloudBrowse

image copyright AlwaysOn Technologies Inc.

Μια άλλη εφαρμογή που εκτελεί μια περίοδο απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας στο iPhone σας, το CloudBrowse ($ 2,99) φαίνεται ότι απευθύνεται σε εταιρικούς χρήστες. Αυτό συμβαίνει επειδή η εφαρμογή δεν κοστίζει μόνο 2,99 δολάρια, αλλά έχει συνδρομή $ 4,99 / μήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν την εφαρμογή για 10λεπτες συνεδρίες, αλλά αν θέλετε να κάνετε μεγαλύτερη αναζήτηση, πρέπει να εγγραφείτε (μια ετήσια συνδρομή κοστίζει 49,99 δολάρια). Το CloudBrowse είναι εκπληκτικά γρήγορο, αλλά η αναπαραγωγή του Flash είναι ασταθής. Το βίντεο είναι μπερδεμένο και ο ήχος εξέρχεται γρήγορα από συγχρονισμό. Επίσης, δεν έχει ενημερωθεί από το 2013, οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι εξακολουθεί να αναπτύσσεται.

Διαβάστε την αναθεώρηση
Συνολική βαθμολογία: 2.5 αστέρια από 5. Περισσότερα »

03 του 05

Είδος θαλάσσιου πτηνού

Η ποιότητα της αναπαραγωγής Flash του Puffin ($ 0,99) απλά δεν είναι τόσο καλή. Το βίντεο μοιάζει περισσότερο με μια σειρά από ακίνητες εικόνες από μια ομαλή ταινία. Και αυτό συμβαίνει. Σε πολλές δοκιμές μου, τα στοιχεία Flash και οι ταινίες στις τοποθεσίες δεν λειτουργούσαν καθόλου. Πρόκειται για ένα γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης, όμως, και προσφέρει μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά, γι 'αυτό είναι μια βιώσιμη επιλογή ως εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης αν δεν σας αρέσει το Safari. Αλλά όταν πρόκειται για Flash, δεν είναι πολύ υποψήφιος.

Συνολική βαθμολογία: 2,0 αστέρων από 5. Περισσότερα »

04 του 05

Flash Web Video Browser

Ο Flash Web Browser (19,99 δολάρια) ακολουθεί την ίδια προσέγγιση για την παροχή Flash στο iPhone, την οποία κάνουν πολλά άλλα προγράμματα περιήγησης σε αυτήν τη λίστα, με μια συστροφή. Συνδέεται σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που εκτελείται στον οικιακό σας υπολογιστή και όχι σε ένα κέντρο δεδομένων και στη συνέχεια μεταδίδει το περιεχόμενο από αυτόν τον υπολογιστή στο iPhone σας. (Αυτό είναι ουσιαστικά αυτό που κάνει οποιαδήποτε εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, όχι μόνο οι εφαρμογές του προγράμματος περιήγησης.) Το μειονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι η ταχύτητα και ότι απαιτείται να έχετε έναν υπολογιστή στο σπίτι με το πρόγραμμα περιήγησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά ακριβότερη από οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές της και δεν έχει ενημερωθεί από το 2014, οπότε υποθέτω ότι δεν αναπτύσσεται πλέον και πρέπει να αποφεύγεται.

Συνολική βαθμολογία: Δεν έχει αναθεωρηθεί

05 του 05

VirtualBrowser

Μια άλλη εφαρμογή που λαμβάνει την προσέγγιση απομακρυσμένης πρόσβασης (δηλαδή, συνδέεται με ένα πρόγραμμα περιήγησης που εκτελείται σε ένα κέντρο δεδομένων και στη συνέχεια μεταφέρει το περιεχόμενο αυτού του προγράμματος περιήγησης πίσω στο iPhone σας, παρέχοντας έτσι περιεχόμενο Flash), με όλα τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες που έρχονται με αυτό. Μία ρυτίδα εδώ είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε μόνο πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα περιήγησης τη φορά: είτε τον Firefox είτε το Chrome, αλλά όχι και τα δύο. Καθένα κοστίζει 4,99 δολάρια, με συνδρομή $ 1,99 / μήνα. Αυτό αισθάνεται λίγο ακριβό, αλλά θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο αν χρειαστεί να δοκιμάσετε την απόδοση Flash σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης στο iPhone.

Συνολική βαθμολογία: Δεν έχει αναθεωρηθεί