Ποια συσκευή Echo Amazon πρέπει να αγοράσω;

Γνωρίζουμε όλες τις διαφορές μεταξύ της σειράς Echo του Amazon

Αρχικά ξεκίνησε το 2015, ο κυλινδρικός, συνδεδεμένος με το Διαδίκτυο ομιλητής του Amazon που ονομάζεται Echo εισήγαγε τα εκατομμύρια στην μελλοντική έννοια ενός έξυπνου σπιτιού. Γρήγορα τα επόμενα χρόνια και η διευρυμένη σειρά Echo της Amazon περιλαμβάνει πλέον τέσσερις συσκευές, κάθε μία από τις οποίες προσπαθεί να προσθέσει μια λειτουργικότητα στη ζωή σας, ποτέ δεν ήξερε ότι λείπετε. Η ιδέα ενός έξυπνου σπιτιού δεν προέρχεται από τις συσκευές Echo του Amazon, αλλά βοήθησε στην ενσωμάτωση της ιδέας ότι η ομιλία σε μια συσκευή στο σπίτι σας είναι μικρότερη στο Χόλιγουντ και πιο κοντά σε μια καλύτερη, πιο συνδεδεμένη αύριο. Χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να αποφασίσετε ποια θα πρέπει να κάνετε για σας; Παρακάτω, εξηγούμε τις διαφορές μεταξύ των δύο, έτσι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε αυτό που είναι ιδανικό για εσάς.

Δικαίως θεωρείται μέρος της εξέλιξης της γραμμής Echo του Amazon, το Show κάνει ακριβώς όπως λέει και το όνομά του. Το "σας δείχνει" τις ίδιες πληροφορίες που θα μιλήσει η αρχική Echo. Η καθημερινή ενημέρωση με φλας δεν είναι πλέον απλά λεκτική. Τώρα σας παρουσιάζεται μέσω βίντεο μαζί με τα κλιπ του YouTube και μια οπτική ματιά στην πρόβλεψη της ημέρας. Όπως και το υπόλοιπο της σειράς Echo, το Show παραμένει εντελώς ανοιχτό, αλλά η ενσωματωμένη οθόνη επτά ιντσών επιτρέπει τη λήψη πολλών πρόσθετων στοιχείων, όπως η κλήση βίντεο σε άλλους ιδιοκτήτες εκδηλώσεων ή τη φωνητική κλήση σε κυλινδρικούς χρήστες Echo και Echo Dot. Το Show θα συνδεθεί επίσης με συμβατές έξυπνες οικιακές φωτογραφικές μηχανές όπως το Arlo ή Ring και θα σας δείξει την μπροστινή πόρτα σας ή θα παρακολουθήσετε το δωμάτιο του μωρού σας.

Τα διπλά ηχεία δύο ιντσών παρέχουν "απλό, στερεοφωνικό ήχο" με πλούσιο μπάσο για να ακούτε τα αγαπημένα σας αγαπημένα μουσικά κομμάτια σε Amazon Music, Spotify, Pandora και πολλά άλλα. Τα στίχοι από τη μουσική σας θα αναβοσβήνουν ακόμη και στην οθόνη καθώς ακούτε ένα από τα προαναφερθέντα μουσικά δίκτυα. Ο προηγούμενος ήχος, η συμπερίληψη των συνεργατών Bluetooth με την υποστήριξη Wi-Fi διπλής ζώνης σε δίκτυα 2,4 και 5 GHz για μια συσκευή συμβατή με εκατοντάδες έξυπνες οικιακές συσκευές. Ζυγίζοντας 41 ουγγιές, το Show παρουσιάζεται καλύτερα σε ένα νυχτερινό σαλόνι, στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή ακόμα και σε έναν πάγκο της κουζίνας που είναι κοντά στο καλώδιο τροφοδοσίας AC μήκους 6 ποδιών.

Με οκτώ μικρόφωνα και ακύρωση θορύβου, το Show ακούει εύκολα από κάθε κατεύθυνση από την αναγνώριση της φωνής και την τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων. Η προσθήκη χιλιάδων "δεξιοτήτων Amazon" ή νέων χαρακτηριστικών προέρχεται συχνά από τους προγραμματιστές της Amazon και τρίτων κατασκευαστών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ανακαλύψετε νέες δυνατότητες με τη γραμμή Echo του Amazon σχεδόν καθημερινά.

Το Echo Look του Amazon είναι μοναδικό και είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για τους χρήστες της μόδας που δυσκολεύονται να αποφασίσουν τις καθημερινές τους στολές. Πριν από την κατάδυση στην περίπτωση της Look που προορίζεται για χρήση, αξίζει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνει ένα (κατά βάση) πλήρες σύνολο τυποποιημένων επιλογών Echo όπως ειδήσεις, καιρός, κίνηση, έλεγχος άλλων έξυπνων οικιακών συσκευών και μουσικής. Πέρα από τις βασικές του ικανότητες, την ενσωματωμένη κάμερα πέντε megapixel και την τεχνολογία Intel RealSense SR300, η ​​τεχνολογία ανίχνευσης βάθους είναι η πραγματική μαγεία και συνεργάζονται με την εφαρμογή Android και iOS Amazon Look. Με δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο, το Look περιλαμβάνει επίσης μια ενσωματωμένη σειρά μικροφώνων και ηχείο για τα πιο παραδοσιακά χαρακτηριστικά Echo.

Το Amazon χρεώνει το Look ως "συνδεδεμένο σύμβουλο μόδας" και δεν απέχει πολύ από την αλήθεια, αφού το Look επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες από τον εαυτό τους σε διάφορα ρούχα. Μόλις ληφθεί μια εικόνα, το λογισμικό Look θα θολώσει αυτόματα το φόντο στην εικόνα για να κάνει κάθε εξάρτηση την ειδική εστίαση. Μόλις πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία, η μηχανική μάθηση αναλαμβάνει και σας συμβουλεύει μέσα από μια λειτουργία που ονομάζεται "Έλεγχος στυλ" για να σας παρέχει συμβουλές σχετικά με το τι θα έπρεπε (και δεν θα έπρεπε) να φοράτε.

Ως βοηθός στυλ, το Look είναι επιτυχημένο με πρόσθετα που περιλαμβάνουν λήψη ενός σύντομου βίντεο, ώστε να μπορείτε να δείτε την επιλογή του εξοπλισμού σας από κάθε γωνία. Αυτή η προβολή 360 μοιρών της στολής σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για να δημιουργήσετε ένα προσωπικό βιβλίο για τα οποία μπορείτε να ανατρέξετε αργότερα για αναφορά μόδας. Τελικά, υπάρχει μικρή συζήτηση, το Look είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν που επικεντρώνεται σε πρώτους χρήστες της μόδας και δεν θα προσελκύσει τις ίδιες μάζες με τα άλλα μοντέλα της γραμμής Echo. Ωστόσο, αν είστε πρόθυμοι για έναν "φίλο" που θα σας βοηθήσει να δείτε το καλύτερό σας, το Look είναι μια μοναδική ανάληψη για να έχετε τον δικό σας προσωπικό αγοραστή.

Το μωρό της γραμμής Echo του Amazon, το ψηλό Echo Dot 1,6 ιντσών περιγράφεται καλύτερα ως το κορυφαίο τμήμα της Echo πλήρους μεγέθους με ένα ηχείο. Εξίσου έξυπνη, η συσκευή Echo Dot πάντα συνδεδεμένη με το ίδιο σύννεφο και ελέγχει τις ίδιες συνδεδεμένες συσκευές σε ένα κλάσμα της τιμής. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών είναι το ηχείο πλήρους μεγέθους που λείπει από το Dot. Αντ 'αυτού, η Amazon υπολογίζει ότι συνδέετε το Dot με την υπάρχουσα ρύθμιση ήχου μέσω καλωδίου Bluetooth ή ήχου (3.5mm) και χρησιμοποιώντας το Alexa με το υπάρχον σετ ηχείων.

Το ενσωματωμένο ηχείο είναι ιδανικό για την ανάγνωση ειδήσεων, την ενεργοποίηση συναγερμών και την ακρόαση audiobooks από την Audible, αλλά δεν διαθέτει το μπάσο ή το ακουστικό βάθος που θα βρείτε στο μεγαλύτερο Echo. Στην ιδανική περίπτωση, το Dot θα τοποθετηθεί κεντρικά σε ένα σπίτι, ίσως στην κουζίνα, αλλά συμπεριφέρεται εξίσου καλά σε ένα κομοδίνο όπου μπορεί να διπλασιαστεί ως ένα έξυπνο ξυπνητήρι που μπορεί επίσης να ανάψει τα φώτα όταν είναι συνδεδεμένο με προϊόντα όπως η Philips Hue φωτισμός. Ο φωνητικός έλεγχος hands-free είναι διαθέσιμος για την αναπαραγωγή μουσικής στα Pandora, Spotify, iHeartRadio και TuneIn όπου είναι τόσο απλό όσο ζητάτε "Alexa, παίξτε τραγούδια αγάπης από τη δεκαετία του '90" για να ρυθμίσετε τη διάθεση για την νύχτα της ημέρας.

Με τη σύνδεσή της με το smartphone σας μέσω της εφαρμογής Amazon Echo με δυνατότητα λήψης, τόσο στο Android όσο και στο iOS, υπάρχουν κλήσεις φωνής και μηνύματα. Είτε πρόκειται για μια γρήγορη κλήση προς τη μαμά είτε για την αποστολή ενός μηνύματος σε έναν φίλο που τρέχετε αργά, το Echo Dot προσφέρει άμεση επαφή χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Ζυγίζοντας μόλις 5,7 ουγκιές, το Echo Dot προσφέρει χιλιάδες επιπλέον χρήσεις με τις δεξιότητες Amazon χωρίς το μέγεθος και την τιμή του μεγαλύτερου αδελφού του. Για τους αγοραστές που θέλουν έναν γρήγορο και ανέξοδο τρόπο να εισαγάγουν το σπίτι ή το γραφείο τους σε έναν συνδεδεμένο τρόπο ζωής, το Echo Dot είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε.

Το grandaddy των συνδεδεμένων συσκευών, η 9.25 ιντσών Echo της Amazon, έχει βοηθήσει στην εισαγωγή μιας νέας εποχής έξυπνων οικιακών συσκευών. Με τη φωνητική αλληλεπίδραση, τη δυνατότητα ελέγχου εκατοντάδων συνδεδεμένων συσκευών, την αναπαραγωγή μουσικής από δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, την ενεργοποίηση συναγερμών, τη δημιουργία λιστών εργασίας και την αναπαραγωγή ηχητικών βιβλίων, το Echo είναι αγαπημένο κατάλογο γενεθλίων ή δώρων διακοπών. Η απαιτούμενη σύνδεση Wi-Fi διαχειρίζεται εύκολα με υποστήριξη Wi-Fi διπλής ζώνης για δίκτυα 2,4 και 5 GHz. Με βάρος 37,5 ουγκιές, η Echo περιγράφηκε συχνά ως ένα πανεύκολο κουτί του Pringles και δεν είναι εντελώς ανακριβές.

Ευτυχώς, το Echo είναι πολύ περισσότερο από ένα κουτί πατατών, χάρη στο ημισεδροειδή ηχείο 360 μοιρών που παρέχει εξαιρετικό ήχο πλήρωσης στο δωμάτιο. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του Echo και του Echo Dot είναι ο ήχος και το 2.5 ιντσών και το tweeter 2.0 ιντσών που προσφέρουν βαθιά μπάσα και τραγανές υψηλές νότες. Αυτά τα ηχεία με καύση προς τα κάτω παρέχουν έναν εμβληματικό ήχο που εξαλείφει την ανάγκη για ένα ξεχωριστό ηχείο, όπως το Echo Dot, παρόλο που οι ηχητικοί δίσκοι που επιθυμούν τη μέγιστη απόδοση ήχου θα επιλέξουν τα ηχητικά τρίτα ηχεία.

Ως συσκευή Echo, το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Amazon βελτιώνεται συνεχώς. Χιλιάδες δεξιότητες προστίθενται με νέα χαρακτηριστικά και νέες δυνατότητες που φθάνουν σχεδόν καθημερινά. Πέρα από τον έλεγχο των φώτων σας, τη θερμοκρασία δωματίου ή την παραγγελία μιας πίτσας, η Echo ακούει πάντα για τα σχέδια στα αιτήματα ή τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ώστε να μπορεί να προσφέρει καλύτερες προτάσεις στο μέλλον. Με τις αυτόματες λήψεις ενημερώσεων λογισμικού, η Echo απαιτεί μικρή συντήρηση, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εστιάζουν στην απόλαυση της συσκευής και όχι στην συντήρηση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .