Πώς να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία CBS All Access

Φτηνές τηλεοπτικές υπηρεσίες δεν είναι τόσο δύσκολο να πάρει

Η υπηρεσία CBS All Access είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής με ένα δίκτυο, η οποία επιτρέπει στους κοπτήρες καλωδίων να παρακολουθούν ζωντανή τηλεόραση χωρίς συνδρομή μέσω καλωδίου. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής, προσφέρει μόνο περιεχόμενο από το CBS. Είναι επίσης ένα από τα μοναδικά μέρη που μπορείτε να παρακολουθήσετε το CBS online και είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικό περιεχόμενο όπως το Star Trek: Discovery .

Για να χρησιμοποιήσετε το CBS All Access, χρειάζεστε σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο και συμβατή συσκευή. Οι πιο απλές επιλογές είναι να παρακολουθήσετε στον υπολογιστή σας το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης στο Web ή στο τηλέφωνό σας, αλλά το CBS All Access υποστηρίζει επίσης συσκευές όπως η Roku και η Amazon Fire TV. Μπορείτε επίσης να μεταδώσετε το CBS All Access από το τηλέφωνό σας στην τηλεόρασή σας από το Android ή το iOS.

Η CBS All Access ανταγωνίζεται τεχνικά με άλλες υπηρεσίες ζωντανής τηλεοπτικής ροής, όπως Sling TV, YouTube TV και DirecTV Now, αλλά σε μικρότερη κλίμακα. Παρόλο που αυτές οι υπηρεσίες παρέχουν δεκάδες ή και εκατοντάδες κανάλια, με μια τιμή που ταιριάζει, το CBS All Access είναι μόνο CBS.

Ενώ μόνο το περιεχόμενο από το CBS θέτει All Access εκτός από υπηρεσίες πολλαπλών καναλιών streaming, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η CBS διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη εκπομπών. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το τρέξιμο των εμφανίσεων όπως Cheers , και κάθε σειρά Star Trek , στο CBS All Access. Ενώ αυτές οι εκπομπές προβλήθηκαν αρχικά σε άλλα δίκτυα, η CBS είναι αυτή που τους ανήκει.

Το αδύναμο σημείο των περισσότερων ζωντανών τηλεοπτικών υπηρεσιών ροής είναι η τοπική τηλεοπτική τηλεόραση, η οποία συνήθως διατίθεται μόνο σε λίγες περιορισμένες αγορές. Σε αυτό το σημείο η CBS All Access είναι μοναδική, καθώς είναι διαθέσιμη σε 180+ αγορές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εύρεση μιας υπηρεσίας online streaming που μπορεί να σας προσφέρει ένα τοπικό δίκτυο, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η CBS All Access θα έχει κάλυψη όπου ζείτε.

Εκτός από την τοπική θυγατρική της CBS, η All Access παρέχει επίσης μια ροή του CBSN, το οποίο είναι το 24/7 ζωντανό κανάλι ειδήσεων της CBS.

Πώς να εγγραφείτε για CBS All Access

Η εγγραφή για το CBS All Access είναι αρκετά γρήγορη και υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική επιλογή. Στιγμιότυπα οθόνης.

Το CBS All Access είναι πολύ εύκολο να εγγραφείτε και περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Πρέπει να καταχωρίσετε τα στοιχεία χρέωσής σας, αλλά δεν θα χρεωθείτε εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε πριν τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος.

Για να εγγραφείτε για CBS All Access:

  1. Μεταβείτε στη διεύθυνση www.cbs.com/all-access/.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Δοκιμάστε το δωρεάν .
  3. Καταχωρίστε τις πληροφορίες σας και επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης.
  4. Διαβάστε τους όρους χρήσης, την αστυνομία απορρήτου και την πολιτική υπηρεσιών βίντεο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου, αν συμφωνείτε.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή .
  6. Επιλέξτε ένα σχέδιο, πληκτρολογήστε τα στοιχεία χρέωσής σας και κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη CBS All Access .
    Σημείωση: δεν θα χρεωθείτε εφ 'όσον το υποσύνολο ποσό σε αυτή την οθόνη εμφανίζει $ 0,00, αλλά θα χρεωθείτε στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου αν δεν ακυρώσετε πρώτα.
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλέξτε τη συσκευή σας εάν θέλετε να ρυθμίσετε μια συσκευή συνεχούς ροής ή κάντε κλικ σε ένα επεισόδιο για να αρχίσετε να παρακολουθείτε στον υπολογιστή σας.

Επιλογή ενός σχεδίου πρόσβασης CBS για όλους

Υπάρχουν μόνο δύο προγράμματα CBS All Access και τα δύο περιλαμβάνουν το ίδιο περιεχόμενο. Screenshot.

Υπάρχουν δύο σχέδια διαθέσιμα από την CBS All Access και η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι το ποσό των διαφημίσεων που πρέπει να καθίσετε.

Το φθηνότερο πρόγραμμα CBS All Access περιλαμβάνει διαφημίσεις που είναι ενσωματωμένες σε βίντεο βάσει ζήτησης, ενώ η εμπορική δωρεάν έκδοση τους αφαιρεί. Ωστόσο, ακόμη και αν πληρώνετε για την εμπορική δωρεάν έκδοση του All Access, οι διαφημίσεις δεν αφαιρούνται από τη ζωντανή ροή CBS.

Η άλλη διαφορά μεταξύ των δύο σχεδίων είναι ότι εάν επιλέξετε την δωρεάν διαφήμιση, η δωρεάν δοκιμή είναι μικρότερη.

Εάν αποφασίσετε ότι θα προτιμούσατε να έχετε την έκδοση χωρίς διαφημίσεις ή να επιστρέψετε στην έκδοση που περιέχει διαφημίσεις, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή μετά την εγγραφή σας.

Πόσες προβολές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα στο CBS All Access;
Όταν παρακολουθείτε μια εκπομπή στο CBS All Access, είτε πρόκειται για ζωντανή ροή είτε για επεισόδιο κατά παραγγελία, αναφέρεται ως ρεύμα. Το CBS περιορίζει τον αριθμό αυτών των ροών που μπορούν να είναι ενεργά ανά πάσα στιγμή, οπότε ακόμα και αν έχετε πρόσβαση σε πολλές συσκευές, υπάρχει ένα όριο για το πόσα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα.

Το CBS All Access επιτρέπει δύο ροές ταυτόχρονα και αυτές οι ροές ισχύουν για όλες τις συσκευές που διαθέτετε και για κάθε είδος βίντεο που προβάλλετε.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ζωντανή ροή της τοπικής θυγατρικής σας CBS στον υπολογιστή σας, ενώ ταυτόχρονα κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό για να μεταφέρει ένα επεισόδιο κατά παραγγελία στην τηλεόρασή σας .

Ωστόσο, ένα τρίτο άτομο δεν θα μπορούσε να παρακολουθήσει ταυτόχρονα ζωντανά ή κατ 'απαίτηση περιεχόμενο σε τρίτη συσκευή οποιουδήποτε είδους. Μπορείτε να συνδυάσετε και να συνδυάσετε συσκευές και να ζήσετε ή να ζητήσετε περιεχόμενο, αλλά πάντα περιορίζεστε σε δύο ροές ταυτόχρονα.

Πόσο γρήγορα χρειάζεται το Internet για να παρακολουθήσετε την πρόσβαση στο CBS;
Η υπηρεσία CBS All Access απαιτεί σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο και η ποιότητα του βίντεο θα διαφέρει ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

Οι ελάχιστες ταχύτητες που συνιστά η CBS για την υπηρεσία All Access είναι:

Η προσφορά CBS προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις επιλογές ή ειδικές λειτουργίες;

Μπορείτε να προσθέσετε Showtime στη συνδρομή CBS All Access. Screenshot.

Παρόλο που η υπηρεσία CBS All Access είναι τεχνικά μια υπηρεσία συνεχούς ροής σε ένα δίκτυο, προσφέρει την δυνατότητα προσθήκης περιεχομένου Showtime με επιπλέον χρέωση. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι η CBS κατέχει Showtime, γεγονός που καθιστά την προσθήκη του περιεχομένου premium Showtime σε CBS All Access φυσικό.

Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο CBS All Access

Το CBS All Access σάς επιτρέπει να παρακολουθήσετε τον τοπικό σας σταθμό CBS ή το CBSN. Screenshot.

Η κύρια εστίαση της υπηρεσίας CBS All Access είναι η παροχή ηλεκτρονικής ροής του τοπικού σας σταθμού CBS, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για να παρακολουθήσετε το CBS στον υπολογιστή σας, στο τηλέφωνο ή ακόμα και στην τηλεόρασή σας με το σωστό υλικό.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο CBS All Access:

  1. Πλοηγηθείτε στο CBS.com.
  2. Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω από τη Live TV .
  3. Κάντε κλικ στο CBS (τοπικός σταθμός) για να παρακολουθήσετε το τοπικό κανάλι CBS ή το CBSN (24/7 News) για να παρακολουθήσετε μια ζωντανή ροή του CBSN.

    Σημείωση: ενώ η συσκευή αναπαραγωγής βίντεο διαθέτει κουμπί παύσης όταν παρακολουθείτε CBS All Access στον υπολογιστή σας, δεν μπορείτε να διακόψετε την αναπαραγωγή ζωντανής τηλεόρασης με την υπηρεσία.

Έχει η CBS All Access On Demand ή DVR;

Το CBS All Access περιλαμβάνει μια επιλογή επεισοδίων κατά παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών όπως το Star Trek: Discovery. Στιγμιότυπα οθόνης.

Αν και η κύρια εστίαση της CBS All Access είναι η ζωντανή τηλεόραση, περιλαμβάνει μια επιλογή περιεχομένου κατ 'απαίτηση. Η επιλογή περιορίζεται στην τρέχουσα σεζόν για τις περισσότερες εμφανίσεις που είναι ακόμα στον αέρα, αλλά οι πλήρεις εποχές, ακόμα και οι πλήρεις σειρές, είναι διαθέσιμες για μερικές παλιότερες εμφανίσεις.

Εκτός από τις τρέχουσες σειρές και τις παλιότερες εκπομπές, το CBS All Access έχει επίσης κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, το μόνο μέρος που μπορείτε να παρακολουθήσετε το Star Trek: Discovery είναι στο CBS All Access. Ο καλός αγώνας , ο οποίος είναι ένα spin από το The Good Wife , είναι επίσης αποκλειστικό σε All Access.

Για να παρακολουθήσετε τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία κατά παραγγελία στο CBS All Access:

  1. Πλοηγηθείτε στο cbs.com.
  2. Μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τις εκπομπές για να αποκαλύψετε μια λίστα διαθέσιμων σειρών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε εκείνη που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη παρακολούθησης για να μεταβείτε αμέσως στην εκπομπή ή κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ σε ένα συγκεκριμένο επεισόδιο που θέλετε να παρακολουθήσετε.

    Σημείωση: μπορείτε να κάνετε παύση στο περιεχόμενο της ζήτησης, και αν αφήσετε και επιστρέψετε, θα πάρει εκεί που έχετε σταματήσει. Μπορείτε επίσης να κάνετε γρήγορη γρήγορη προώθηση κάνοντας κλικ στο χρονικό πλαίσιο του βίντεο, αλλά αν προσπαθήσετε να παραλείψετε ένα εμπορικό, το εμπορικό παιχνίδι θα αναπαραχθεί αυτόματα.

Η υπηρεσία CBS All Access δεν διαθέτει λειτουργία ψηφιακού βίντεο (DVR), οπότε ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσετε μια εκπομπή που χάσατε είναι να περιμένετε να εμφανιστεί στην ενότητα "On Demand".

Μπορείτε να νοικιάσετε ταινίες στο CBS All Access;

Δεν μπορείτε να νοικιάσετε ταινίες στο CBS All Access, αλλά η υπηρεσία διαθέτει μια επιλογή δωρεάν ταινιών με ζήτηση. Screenshot.

Ορισμένες ζωντανές υπηρεσίες τηλεοπτικής ροής παρέχουν επίσης pay-per-view και ενοικιαζόμενο περιεχόμενο, αλλά το CBS All Access δεν το κάνει. Υπάρχει μια επιλογή δωρεάν διαθέσιμων ταινιών και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα, αν προσθέσετε Showtime στη συνδρομή σας.

Αν ψάχνετε να νοικιάσετε μια πρόσφατη έκδοση, μπορείτε να το κάνετε μέσω μη συνδρομητικών υπηρεσιών όπως το Vudu , το Amazon και πολλές άλλες πηγές στο διαδίκτυο .