Οι 9 Καλύτερες Κεραίες Τηλεόρασης να Αγοράσουν το 2018

Κόψτε τα καλώδια με καλώδιο και εξακολουθείτε να λαμβάνετε λήψη με αυτές τις κορυφαίες κεραίες

Εάν έχετε συνδρομή μέσω καλωδίου, μπορείτε να σκεφτείτε ότι οι κεραίες τηλεόρασης είναι ένα λείψανο του παρελθόντος, αλλά γνωρίζατε ότι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί (CBS, ABC, PBS, NBC, FOX) συνεχίζουν να στέλνουν τα τηλεοπτικά τους σήματα ; Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κεραία. Για τους κόπτες σχοινιού - οι λαοί που αποφάσισαν να αποκολλήσουν το καλώδιο υπέρ της ροής και των κεραιών μέσων με βάση το Διαδίκτυο είναι ολοένα και πιο δημοφιλείς επειδή παρέχουν τα λίγα εναπομείναντα πλεονεκτήματα της καλωδιακής τηλεόρασης μέσω μέσων συνεχούς ροής - δηλαδή ζωντανής τηλεόρασης. Εάν έχετε ήδη κόψει το καλώδιο ή σκέφτεστε να το κάνετε αυτό, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις κεραίες και κάντε τη μετάβαση με ευκολία.

Όταν πρόκειται για την εύρεση της τέλειας κεραίας τηλεόρασης για τις ανάγκες του 21ου αιώνα, υπάρχει πολύ λίγο περιθώριο για αποχρώσεις και στυλιστική προτίμηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν απλώς να δουλέψουν τα πράγματα. Λοιπόν αυτό ακριβώς κάνει το Winegard FlatWave FL-5000 μια τέτοια ανταγωνιστική επιλογή για την καλύτερη κεραία τηλεόρασης για σύγχρονα συστήματα ψηφιακής ψυχαγωγίας. Εκτός από την ύπαρξη ενός απλού αλλά μέτριου σχεδιασμού, προσφέρει μερικές από τις ισχυρότερες λήψεις σήματος που μπορείτε να βρείτε για τα χρήματα. Συγκεκριμένα, είναι κατασκευασμένο για να συλλέγει σήματα από πύργους που εκπέμπουν 35 μίλια μακριά. Έρχεται με ένα ομοαξονικό καλώδιο 15 ιντσών, το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε την κεραία από μια ποικιλία από βέλτιστες τοποθεσίες. Και δεν απαιτείται συναρμολόγηση - απλά συνδέστε το και ξεκινήστε να ψάχνετε για αυτό το βέλτιστο σήμα. Το Winegard FlatWave παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες επιδόσεις για την κατηγορία και κοστίζει λίγο περισσότερο από $ 30. Εάν είστε ένας κόπτης καλώδιο που θέλει να κρατήσει σε μερικούς από αυτούς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Με περισσότερα από 50 μίλια της εμβέλειας, η Skytv Digital TV Indoor Antenna προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα εικόνας έως και 4K (οι περισσότερες εμφανίσεις είναι 1080p). Μόλις εγκατασταθεί, η Skytv προσφέρει πρόσβαση σε δωρεάν κανάλια που περιλαμβάνουν ειδήσεις, καιρικές συνθήκες, καταστάσεις κοριτσιών, προγράμματα για παιδιά και πολλά άλλα. Η κατασκευή του υλικού από αλουμινόχαρτο αισθάνεται ανθεκτική και ανθεκτική (και μπορεί πιθανώς να φτάσει πέρα ​​από την υποσχεθείσα εμβέλεια 50 μιλίων, έως 60 μίλια). Θα φιλτράρει επίσης κυψελοειδή σήματα και σήματα FM που θα μπορούσαν να μειώσουν την ποιότητα της εικόνας.

Το συμπεριλαμβανόμενο ομοαξονικό καλώδιο 13,2 ποδιών διευκολύνει την τοποθέτηση του Skytv σε ένα παράθυρο για το καλύτερο δυνατό σήμα και έχει αρκετό μήκος καλωδίου για να μεταβεί απευθείας σε μια τηλεόραση. Υποστήριξη για κανάλια όπως ABC, NBC, FOX και PBS είναι διαθέσιμα. Telemundo και Univision είναι επίσης διαθέσιμα για ομιλητές ξένων γλωσσών που διαμένουν σε μητροπολιτική περιοχή.

Εάν ζείτε σε μια περιοχή με χαμηλή λήψη σήματος αλλά δεν έχετε τη βούληση ή τα μέσα να εγκαταστήσετε μια εξωτερική κεραία - και θέλετε να ξοδέψετε όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα - θα πρέπει να κοιτάξετε στο Winegard FlatWave Amped FL5500A. Αυτή είναι λίγο πολύ η ίδια κεραία με την κορυφαία επιλογή μας, περιλαμβάνει μόνο έναν ενισχυτή σήματος που διευρύνει το εύρος λήψης σε 50 μίλια. Αυτό αυξάνει επίσης την τιμή με λίγα δολάρια.

Το FlatWave Amped διαθέτει τεχνολογία Clear Circuit Technology, το οποίο βοηθά στην αποκοπή ανεπιθύμητων εισβολών σήματος από κινητά τηλέφωνα και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εξασφαλίζοντας ένα βέλτιστο σήμα εκπομπής σε πολύ μεγάλες αποστάσεις. Έρχεται με ένα πολύ μακρύ ομοαξονικό καλώδιο 18,5 ποδιών και τροφοδοτικό USB, παρέχοντας μια ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας για τη ρύθμιση της ψυχαγωγίας σας.

Δεν είναι μόνο η 1 από μια εσωτερική κεραία μία από τις καλύτερες κεραίες του προϋπολογισμού στην αγορά, αλλά είναι μία από τις καλύτερες στην εποχή του Αμαζονίου. Είναι εξαιρετικά εύκολο να ρυθμίσετε (απλά συνδέστε την κεραία στο 'ANT IN' στο πίσω μέρος οποιασδήποτε τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας και τοποθετήστε τη σε μια βέλτιστη θέση) και θα σας βαθμολογήσει όλα τα τοπικά σας κανάλια δωρεάν. Η κεραία είναι ελαφριά, έτσι ώστε να μπορεί να κρυφτεί και να κρεμαστεί εύκολα, αλλά είναι επίσης λευκό και κομψό, έτσι ώστε αν δεν το πιέσετε μακριά, δεν είναι ενοχλητικά ενοχλητικό.

Η κεραία έρχεται σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, που κυμαίνονται από 25 μίλια για $ 12,99 έως 50 μίλια για $ 29,99, με τα 50 μίλια να είναι τα ισχυρότερα και έτσι να πάρουν τα περισσότερα κανάλια. Δεν είστε σίγουροι για την αγορά ενός προϊόντος προϋπολογισμού; Είναι πολιτική επιστροφής 30 ημερών και η εγγύηση 12 μηνών θα πρέπει να ηρεμήσει τις ανησυχίες σας.

Αν ο πλησιέστερος πύργος εκπομπής σας βρίσκεται μεταξύ 35 και 60 μιλίων μακριά, μην πανικοβληθείτε - μπορείτε ακόμα να καταγράψετε τα απομακρυσμένα απομεινάρια του αστικού πολιτισμού. Απλά χρειάζεστε έναν ενισχυτή σήματος. Οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές είναι εξοπλισμένες με την κεραία. θα σας κοστίσει λίγο περισσότερο. Εάν η τιμή δεν είναι ανησυχητική, η Mohu Sky 60 TV Antenna αξίζει να εξεταστεί. Παρέχει δωρεάν τηλεοπτική εκπομπή από απόσταση μέχρι 60 μιλίων - όλα αυτά ενισχύθηκαν μέσω εσωτερικού ενισχυτή 15 dB. Διαθέτει κάτι που ονομάζεται τεχνολογία CleanPeak Filter, το οποίο φιλτράρει τα κυψελοειδή σήματα και σήματα FM και περιορίζει το θόρυβο. Αυτό παρέχει μια πιο καθαρή εικόνα, καθώς και πρόσβαση σε δωρεάν κανάλια HD (1080p). Μια σημείωση, ωστόσο: αυτό το πράγμα προορίζεται για υπαίθρια χρήση. Ενώ μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε μια σοφίτα και να λάβετε το βέλτιστο σήμα, δεν είναι ακριβώς plug-and-play. Περιλαμβάνει ένα καλώδιο υψηλής απόδοσης 30 ποδιών, καθώς και δύο επιλογές τροφοδοσίας: USB ή κύβος ισχύος.

Αν είστε στην αγορά για μια εσωτερική κεραία, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το πράγμα δεν θα είναι ορατό για εσάς και τους καλεσμένους σας, σκεφτείτε την καμπύλη Mohu. Αυτό το πράγμα προσφέρει ένα κομψό, καμπύλο σχέδιο που όχι μόνο φαίνεται κομψό και μοντέρνο, αλλά μπορεί πραγματικά να συμβάλει στη διατήρηση του χώρου. Η κεραία προσφέρει λήψη σήματος έως 30 μίλια. Περιλαμβάνει επίσης ομοαξονικό καλώδιο 10 ποδιών. Όπως κάθε άλλη σύγχρονη κεραία τηλεόρασης, είναι εξαιρετικά εύκολη η εγκατάσταση: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το συνδέσετε και να αρχίσετε να ψάχνετε για μια ιδανική θέση σήματος. Αλλά, το πιο σημαντικό, αυτό το πράγμα προκαλεί την αίσθηση ενός σύγχρονου σπιτιού, με ένα σχέδιο που μπορεί ακόμη και να κάνει τους επισκέπτες να αναρωτηθούν τι είναι. Αν θέλετε, μπορείτε να ξαπλώσετε και να τους πείτε ότι είναι έργο σύγχρονης τέχνης.

Εάν ζείτε σε μια απομακρυσμένη περιοχή με κακή λήψη σήματος εκπομπής και δεν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εξωτερική κεραία-και, για οποιονδήποτε λόγο, το Wineguard FlatWave Amped δεν είναι διαθέσιμο - τότε θα συνιστούσαμε να παραλάβετε το RCA Ultra-Thin, Ενισχυμένη κεραία HDTV πολλαπλών κατευθύνσεων. Μέσω του ενσωματωμένου ενισχυτή σήματος με τεχνολογία SmartBoost, το συγκεκριμένο πράγμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα καθαρό τηλεοπτικό σήμα από απόσταση έως 60 μίλια. Περιλαμβάνει ένα ομοαξονικό καλώδιο 12 ποδιών και μπορεί να βρεθεί για περίπου $ 60. Η τιμή και κάποιες διαδικτυακές αναθεωρήσεις μας οδήγησαν στο να πιστέψουμε ότι το RCA δεν είναι τόσο αξιόπιστο από μια κεραία όπως το Winegard FlatWave Amped, αλλά κάποιες φορές οι επιλογές σας είναι περιορισμένες - ειδικά όταν μιλάτε για τεχνολογία παλαιού τύπου. Ένα από τα καλά πράγματα σχετικά με την αναλογική τεχνολογία, ωστόσο, είναι ότι έχει σχεδόν φτάσει στο όριο - δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα που ξεπεράστηκε μέσα σε λίγα χρόνια. Απλά συνδέστε το και ξεχάστε το.

Ενώ η κεραία ClearStream 2MAX είναι ακριβή σε σύγκριση με άλλες σε αυτή τη λίστα, τα επιπλέον δολάρια σας απομακρύνονται πολύ. Εξήντα μίλια, για να είμαι ακριβής. Ο μοναδικός σχεδιασμός του είναι ορθογώνιος και διαθέτει δίπολο κεραίες στην πλάτη για να τραβούν σταθμούς που οι περισσότερες άλλες κεραίες δεν θα πάρουν και τα πολυδιαμορφωτικά στοιχεία UHF και VHF παρέχουν αξιόπιστη λήψη HD σε αγροτικές περιοχές. Μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, συν, είναι μια μη ενισχυμένη κεραία έτσι δεν χρειάζεται να κάθεται κοντά σε μια πρίζα.

Η κεραία διαθέτει εσωτερική βάση και βάση 20 ιντσών με περιστρεφόμενο πόδι, αλλά δεν συνοδεύεται από το ομοαξονικό καλώδιο που απαιτείται για τη σύνδεση στην τηλεόρασή σας. Πόσο καιρό ένα καλώδιο που χρειάζεστε θα εξαρτηθεί από τη ρύθμισή σας, αλλά αυτό το κόστος θα είναι αρκετά αμελητέο.

Ψάχνετε για το καλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας; Ελέγξτε την εξωτερική ενισχυμένη κεραία τηλεόρασης Insignia. Χτυπάει το γλυκό σημείο μεταξύ ευσυνείδητου σχεδιασμού, πρακτικής τιμολόγησης και σταθερής απόδοσης. Θα λάβει κανάλια από έως και 40 μίλια μακριά και είναι συμβατό με τηλεοράσεις 4K, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε εκπομπές HDTV. Είναι σχεδιασμένο να αντέχει τόσο τις καλοκαιρινές όσο και τις χειμερινές συνθήκες και είναι αρκετά συμπαγές ώστε να μπορεί να καθίσει διακριτικά έξω από το σπίτι σας. Το κιτ έρχεται πλήρης με εξοπλισμό συναρμολόγησης και ομοαξονικό καλώδιο 10 ποδιών και ακόμη και μια δωρεάν δοκιμή 10 ημερών της υπηρεσίας ροής Sling TV, ιδανική για κόπτες καλωδίων.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .