Συστήματα εισόδου χωρίς κλειδί για οικιακό αυτοματισμό

Ζυγίζοντας τσάντες των παντοπωλείων ενώ ψάχνετε για τα κλειδιά σας είναι μια απογοήτευση που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν βιώσει κάποτε. Κρατώντας ένα σκονισμένο παιδί στα χέρια σας όσο παλεύετε για να ανοίξετε την πόρτα αυξάνει μόνο την πρόκληση. Δοκιμάστε να κάνετε αυτές τις εργασίες στο σκοτάδι και θα εκτιμήσετε πλήρως την ευκολία πίσω από τις κλειδαριές εισόδου κλειδώματος αυτοματισμού στο σπίτι .

Τα συστήματα εισόδου χωρίς κλειδί αυξάνουν την προσωπική ασφάλεια

Λίγα πράγματα είναι πιο τρομακτικά από το να πλησιάζετε στην μπροστινή σας πόρτα με τον φόβο ότι κάποιος ακολουθεί κοντά σας. Τα κλειδιά του γαστρικού σας σώματος καθώς πατιάζετε τα κλειδιά σας, προσεύχεστε να ανοίγετε γρήγορα την πόρτα. Δεν θα ήταν υπέροχο να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε την πόρτα με το πάτημα ενός κουμπιού από απόσταση 20 μέτρων και να το κλειδώσετε ξανά με ένα άλλο κλικ τη στιγμή που βρίσκεστε με ασφάλεια μέσα;

Χρησιμοποιώντας έναν πομπό με κλειδί για πρόσβαση τηλεχειρισμού στο σπίτι σας, εισάγετε μια εντελώς νέα διάσταση στο οικιακό σας σύστημα ασφαλείας. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα και να ανάψετε το φως της βεράντας όταν περπατάτε πάνω στο μονοπάτι ή τραβάτε το δρόμο. Για μια μικρή επένδυση ύψους περίπου $ 100, μπορείτε να παράσχετε ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας για εσάς και τους αγαπημένους σας που είναι ανεκτίμητο.

Όπου ταιριάζει ο αυτοματισμός στο σπίτι

Υπάρχουν πολλά κλειδωμένα συστήματα κλειδώματος που δεν έχουν καμία σχέση με τον αυτοματισμό στο σπίτι . Τα συστήματα αυτά δεν διαθέτουν την ευελιξία που προσφέρει ένα σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί στο σπίτι . Όταν τα συμβατά προϊόντα είναι ενσωματωμένα στο σύστημα αυτοματισμού σπιτιού , οι πόρτες σας μπορούν να κλειδωθούν ή να ξεκλειδωθούν από οπουδήποτε στο σπίτι. Δεν χρειάζεται πλέον να βγείτε από το κρεβάτι για να αφήσετε τον έφηβό σας αργά τη νύχτα.

Θέλετε να βάλετε τις κλειδαριές σας σε χρονοδιακόπτη; Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή για να τα προγραμματίσετε στο ημερολόγιο εκδηλώσεων. Θα θέλατε να ανάβει το φως της βεράντας κάθε φορά που ξεκλειδώνεται η πόρτα; Μόνο ένα ενσωματωμένο σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί στο σπίτι παρέχει αυτές τις δυνατότητες.

Εύρεση των σωστών προϊόντων εισόδου χωρίς κλειδί

Καμία λύση δεν ταιριάζει σε όλους . Μπορείτε να προτιμήσετε τα ντουλάπια με φινίρισμα ορείχαλκου ή σατέν. Μπορεί να θέλετε ένα τυπικό μανδάλωμα ή ένα μανδάλωμα. Ίσως σας αρέσουν μοχλοί αντί κουμπιών. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια είσοδο χωρίς κλειδί σε μια συρόμενη πόρτα. Όποια και αν είναι η πόρτα που θέλετε να αυτοματοποιήσετε, υπάρχει μια λύση για εσάς.

Οι ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσετε πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας περιλαμβάνουν:

Ακολουθούν τρία παραδείγματα ευρέως διαθέσιμων λύσεων εισαγωγής χωρίς κλειδί:

1. Keyless κλειδαριές - πρωί βιομηχανία, Inc είναι ένας γνωστός ηγέτης στον κλάδο κλειδαριές κλειδαριές. Χρησιμοποιώντας έναν ελεγκτή Insteon MorningLinc, οι κλειδαριές της βιομηχανίας πρωινού γίνονται μέρος του οικιακού σας δικτύου Insteon . Οι λύσεις ξεκινούν από περίπου $ 150.

2. Ηλεκτρικές πόρτες - Κάθε πόρτα μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε συμβατό σύστημα X-10 και να ελεγχθεί εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική απεργία πόρτας όπως αυτές που κατασκευάζονται από την Lee Electric ή την SECO-LARM. Η προσθήκη μιας εντολής σκηνής επιτρέπει την ταυτόχρονη ενεργοποίηση των εξωτερικών ή εσωτερικών φώτων. Οι λύσεις ξεκινούν από περίπου USD 45 όταν προστίθενται σε ένα υπάρχον συμβατό δίκτυο X-10.

3. Κλειδαριές τηλεχειρισμού - Η Schlage έχει συνεργαστεί με το Z-Wave για να δημιουργήσει ένα σύστημα χωρίς κλειδιά που ονομάζεται LiNK που μπορεί να ανοίξει από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω ενός υπολογιστή ή ενός κινητού τηλεφώνου με δυνατότητα web. Επειδή το Schlage LiNK είναι μέρος του δικτύου Z-Wave , μπορεί να λειτουργήσει σε συνδυασμό με άλλες συσκευές Z-Wave. Οι λύσεις ξεκινούν γύρω στα 250 δολάρια ΗΠΑ με συνδρομή 8,99 δολαρίων το μήνα.