Ο πομπός Bluetooth FM GOgroove FlexSMART X2

Το GOgroove FlexSMART X2 είναι πρωτίστως ένας πομπός FM που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει σε οποιονδήποτε να προσθέσει σύνδεση Bluetooth σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο . Έχει επίσης συνδέσεις USB και line-in , εάν το τηλέφωνό σας ή η συσκευή αναπαραγωγής MP3 δεν διαθέτει Bluetooth ή εάν απλά χρησιμοποιείτε σύντομα μια ενσύρματη σύνδεση. Όποια σύνδεση χρησιμοποιείτε, το FlexSMART X2 σας επιτρέπει να τοποθετείτε και να λαμβάνετε κλήσεις hands-free και να μεταφέρετε μουσική από το τηλέφωνο ή από το MP3 player.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Το GOGroove FlexSMART X2 είναι μια κλήση χωρίς χέρια και ένας πομπός FM πάρα πολύ

Μπορείτε να βρείτε φτηνότερους πομπούς FM που λειτουργούν σχεδόν εξίσου καλά, αλλά το GOgroove FlexSMART X2 προσφέρει ένα σύνολο χαρακτηριστικών που είναι δύσκολο να περάσει. Αυτή η μονάδα είναι χτισμένη γύρω από τη βασική πλατφόρμα ενός πομπού FM, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταδίδει μουσική από το τηλέφωνο ή το MP3 player σας στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου. Εκτός από το πομπό FM, το FlexSMART X2 περιλαμβάνει επίσης μια υποδοχή εξόδου γραμμής, η οποία είναι χρήσιμη εάν η μονάδα κεφαλής διαθέτει υποδοχή εισόδου γραμμής.

Το GOgroove FlexSMART X2 περιλαμβάνει επίσης πολλούς τρόπους για τη σύνδεση της συσκευής στο τηλέφωνό σας. Η πρωταρχική μέθοδος σύνδεσης είναι το Bluetooth, το οποίο σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις hands-free ακριβώς σαν να είχατε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου Bluetooth . Περιλαμβάνει επίσης έναν υποδοχέα εισαγωγής γραμμής 3,5 χιλ. Εάν προτιμάτε μια ενσύρματη σύνδεση με το τηλέφωνο ή το MP3 player σας.

Το καλό

Το GOgroove FlexSMART X2 λειτουργεί καλύτερα σε ορισμένα οχήματα από άλλα, αλλά ο εύκαμπτος βραχίονας τοποθέτησης επιτρέπει αρκετή προσαρμογή. Οι περισσότεροι πομποί FM συνδέονται απευθείας σε έναν αναπτήρα τσιγάρων ή μια πρίζα αξεσουάρ, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει την πρόσβαση σε αυτά όταν οδηγείτε. Τα χειριστήρια του FlexSMART X2 βρίσκονται στην κορυφή ενός εύκαμπτου βραχίονα, έτσι ώστε να μπορούν να μετατοπιστούν σε μια θέση που είναι εύκολα προσβάσιμη.

Εκτός από το μοναδικό σχεδιασμό, το GOgroove FlexSMART X2 παρέχει επίσης πληθώρα επιλογών. Η λειτουργία Bluetooth μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξει μουσική από το τηλέφωνό σας, η οποία στη συνέχεια μπορεί να μεταδοθεί στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου είτε μέσω FM είτε μέσω ενσύρματης σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε μια συσκευή αναπαραγωγής MP3 στη μονάδα μέσω ενσύρματης σύνδεσης, έτσι ώστε το FlexSMART X2 να είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία τηλεφώνων και MP3 players. Το FlexSMART X2 διαθέτει επίσης θύρα USB με τροφοδοσία , ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη φόρτιση του τηλεφώνου, του MP3 player ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής που μπορεί να φορτιστεί μέσω USB.

Το κακό

Δεν υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα που να ταιριάζει σε όλες τις λύσεις και υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όπου το GOgroove FlexSMART X2 δεν λειτουργεί πολύ καλά. Σε ορισμένες μητροπολιτικές περιοχές, μπορεί να έχετε έναν σκληρό χρόνο να βρείτε αρκετό ελεύθερο χώρο στη ζώνη FM για να λειτουργεί σωστά ο πομπός. Αυτό δεν είναι ένα ζήτημα εάν η μονάδα κεφαλής σας έχει μια υποδοχή γραμμής, αλλά αξίζει να ελέγξετε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον πομπό FM.

Ο μακρύς, εύκαμπτος βραχίονας μπορεί επίσης να μπει στον δρόμο σε ορισμένα οχήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο βραχίονας μπορεί να παρεμποδίσει τα κουμπιά ή ακόμα και να παρεμποδίσει τον μετατοπιστή. Ο βραχίονας μπορεί να λυγίσει στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά θα πρέπει να αναζητήσετε μια διαφορετική λύση αν ο μοχλός αλλαγής ταχυτήτων σας βρίσκεται ακριβώς στην πρίζα του αναπτήρα.

Η κατώτατη γραμμή

Αν ψάχνετε ακριβώς για έναν πομπό FM, μπορείτε να τα βρείτε φθηνότερα από το GOgroove FlexSMART X2. Ωστόσο, αυτή είναι μια μεγάλη μονάδα αν ψάχνετε για κάτι που έχει μεγάλη ευελιξία. Ο συνδυασμός μιας συσκευής κλήσης ανοιχτής ακρόασης με πομπό FM είναι πρακτικός και το FlexSMART X2 διαθέτει σχεδόν κάθε επιλογή εισόδου και εξόδου που μπορείτε να ζητήσετε.