Δέκα χειρότερα παιχνίδια του Xbox 360

Το Xbox 360 έχει περάσει εδώ και δέκα χρόνια, και ενώ έχουν κυκλοφορήσει πολλά παιχνίδια σε αυτό το χρονικό διάστημα, τα 360 έχουν δει το δίκαιο μερίδιο των κακών παιχνιδιών επίσης. Δεν υπάρχει τίποτα τόσο επιπόλαια όσο ο Drake των 99 Δράκων ή Aquaman όπως είδαμε στο αρχικό Xbox, όπου οι οπαδοί του Xbox είναι υπερήφανοι που τα έχουν στη συλλογή τους σαν ένα σήμα τιμής, αλλά υπάρχουν πολλά σκουλήκια που θα μπορούσαν φτάνουν σε αυτά τα ύψη της φήμης και της ατυχίας. Ελέγξτε την πλήρη λίστα με τα δέκα χειρότερα παιχνίδια του Xbox 360 (συνολικά, όχι μόνο αποκλειστικά) εδώ.

01 από 10

Δύο κόσμοι

Κάτι που αισθάνεται σαν εξαπάτηση να συμπεριλάβει τα παιχνίδια Kinect σε μια λίστα "Χειρότερη Xbox 360", αλλά αυτό είναι πολύ κακό για να αγνοήσετε. Οι αγωνιστές που δεν έχουν μολυνθεί είναι απλώς σάπιοι. Είναι απαίσιο. Υποτίθεται ότι είναι ένα παιχνίδι μάχης που παρακολουθεί τις κινήσεις σας με το Kinect, αλλά δεν λειτουργεί. Δεν λειτουργεί. Περίοδος. Παραδόξως, ο Ubisoft κυκλοφόρησε στην πραγματικότητα μια συνέχεια σε αυτό στο Xbox One και είναι εξίσου κακό! Περισσότερο "

02 από 10

Bomberman: Πράξη μηδέν

Αν ποτέ υπήρχε ένα παιχνίδι που δεν χρειαζόταν μια πιο σκοτεινή και πιο απειλητική εκ νέου φαντασία, ο Bomberman είναι αυτός. Αλλά το έκαναν ούτως ή άλλως. Ενώ ήταν απασχολημένοι με το νέο look, ξεχάστηκαν μερικά πράγματα όπως καλό γραφικό και ήχο και offline multiplayer (σοβαρά, WTF;). Τουλάχιστον θυμήθηκαν να κάνουν το παιχνίδι εξαιρετικά τρομερό. Περισσότερο "

03 από 10

Jumper: Η ιστορία του Griffin

Συνήθως, όταν ένα παιχνίδι μεταφέρεται από ένα μικρότερο σύστημα στο Xbox 360, κάποια προσπάθεια πηγαίνει να κάνει τα πάντα λαμπερά και τουλάχιστον λίγο πιο όμορφα. Δεν συμβαίνει εδώ. Pure PS2 fugly γραφικά μέσα και μέσα. Το παιχνίδι είναι περίπου τόσο βαθύ όσο μια λακκούβα. Και περίμεναν από εμάς να πληρώσουμε 60 δολάρια για αυτό. Εύθυμος. Περισσότερο "

04 από 10

Ώρα νίκης

Το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η ώρα της νίκης είναι ένας σκοπευτής του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου περίπου 2 χρόνια αργά. Τα άλλα προβλήματα είναι ότι τα γραφικά και ο ήχος είναι φρικτά, ο σχεδιασμός των επιπέδων είναι φοβερός, το AI είναι τόσο χαζός όσο και τα βράχια, και υπάρχουν προβλήματα και σφάλματα παντού. Κακες στιγμες. Περισσότερο "

05 από 10

Σόνικ ο σκαντζόχοιρος

Με τα χρόνια, φαίνεται ότι η SEGA έχει ξεχάσει ότι όλη η έκκληση του Sonic the Hedgehog είναι ότι τρέχει πολύ γρήγορα. Δεν χρειαζόμαστε νέους χαρακτήρες και ειδικά δεν χρειαζόμαστε ένα ανθρώπινο / σκαντζόχοιρο φιλί. Το ντεμπούτο του επόμενου γονιδίου της Sonic μαστίζεται από τους μεγάλους χρόνους φόρτωσης, την κακή κάμερα, τους αμήχανους ελέγχους και απλά κακό gameplay. Περισσότερο "

06 από 10

Βροχή βαμπίρ

Η βαμπίρ βροχή είναι ίσως το πιο εύκολο παιχνίδι μυστικότητας στην ιστορία. Μπορούμε να δεχτούμε ότι η καταπολέμηση των βαμπίρ είναι μια κακή ιδέα, επειδή είναι τόσο ισχυρές, αλλά όταν περπατάμε πέρα ​​από αυτές είναι τόσο γελοία εύκολο, ολόκληρη η έννοια καταρρέει και γίνεται βαρετή. Δεν βοηθά ότι υπάρχουν τόνοι κοψίματος που διασπώνται από μεγάλους χρόνους φόρτωσης. Τα γραφικά και ο ήχος είναι κατά μέσο όρο στην καλύτερη περίπτωση. Και όταν το συνδυάζετε όλα μαζί, παίρνετε μια πικρή σούπα αποτυχίας. Περισσότερο "

07 από 10

Περιήγηση NFL

Δεν ήμασταν ποτέ μεγάλοι οπαδοί της σειράς NFL Street για να ξεκινήσουμε, αλλά η τελευταία προσπάθεια της EA για το ποδόσφαιρο σε σχήμα arcade είναι ένα βήμα προς την απόλυτη λανθασμένη κατεύθυνση. Το αδίκημα είναι απλά ανόητα εύκολο. Η άμυνα είναι απλά ανόητα σκληρή. Το σχόλιο είναι φρικτό και επαναλαμβανόμενο. Και ακόμα κι αν δεν σας πειράζει τα άλλα πράγματα, θα κάψετε μέσα από λίγους λίγους τρόπους σε μια μέρα. Το NFL Tour είναι σπατάλη.

08 από 10

Χαλύβδινο τάγμα βαρύ πανοπλία

Το αρχικό χαλύβδινο τάγμα στο Xbox ήταν ένα φοβερό παιχνίδι με έναν τεράστιο ελεγκτή κουμπιών 40+ που πραγματικά σας έκανε αμοιβή σαν να οδηγούσατε ένα μέχ. Τάγμα χάλυβα: Βαρύ πανοπλία για Kinect, από την άλλη πλευρά, είναι ένα τεράστιο χάος που σας προσομοιώνει σιγά-σιγά πνιγμού στο θάνατο σε καπνό και πυρκαγιά, επειδή τα ηλίθια όργανα ελέγχου δεν θα λειτουργήσουν σωστά και δεν μπορείτε να ανοίξετε την καταπακτή για να ξεφύγουν. Είναι αλήθεια, πραγματικά ένα τρομερό παιχνίδι και ένα από τα χειρότερα Xbox 360 και Kinect. Περισσότερο "

09 από 10

Rapala Ψάρεμα φρενίτιδα 2009

Rapala Ψάρεμα φρενίτιδα 2009 είναι το παιχνίδι αλιείας τεμπέλης άνθρωπος. Ποτέ δεν πρέπει να μετακινήσετε τη βάρκα σας και δεν έχει σημασία τι δελεάστε να χρησιμοποιείτε επειδή τα ψάρια θα δαγκώσουν οτιδήποτε και εσείς κυριολεκτικά πιάσετε ένα ψάρι σε κάθε cast. Δεν υπάρχει εδώ καμία πρόκληση ή στρατηγική ή ρεαλιστική αλιεία. Το πιθανό κοινό για τα αλιευτικά παιχνίδια είναι ήδη πολύ μικρό, αλλά το Rapala Fishing Frenzy 2009 είναι πολύ απλό παιχνίδι που μπορεί να προσελκύσει ακόμη και τον πιο απελπισμένο ψαρά. Περισσότερο "

10 από 10

Πεκίνο 2008

Το επίσημο βιντεοπαιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το 2008 ανταποκρίνεται στα πρότυπα που έχουν τεθεί από όλα τα άλλα ολυμπιακά βιντεοπαιχνίδια που κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα Και αυτό δεν είναι καλό. Είναι άγρια ​​δύσκολη και διαθέτει ξεπερασμένα πλήκτρα ελέγχου για να παράγει ένα από τα πιο απογοητευτικά παιχνίδια που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Πάνω από όλα αυτά, οι μακρινοί χρόνοι φόρτωσης και τα ανεπιθύμητα μενού κάνουν επανεκκίνηση όταν αποτύχετε (και θα συμβεί πολύ) μια αγγαρεία. Περισσότερο "