Πώς να μετακινήσετε φωτογραφίες σε ένα προσαρμοσμένο άλμπουμ στο iPad

Το iPad οργανώνει αυτόματα τις φωτογραφίες σας σε "συλλογές". Αυτές οι συλλογές ταξινομούν τις φωτογραφίες σας κατά ημερομηνία και δημιουργούν ομαδοποιήσεις που αποτελούνται από φωτογραφίες που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια μερικών ημερών ή μερικών εβδομάδων. Αλλά τι γίνεται αν θέλετε να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας με διαφορετικό τρόπο;

Είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο άλμπουμ στην εφαρμογή Φωτογραφίες, αλλά εάν θέλετε να μετακινήσετε κάποιες από τις παλιές σας φωτογραφίες στο λεύκωμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα, μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση. Πρώτα, ας δούμε πώς να δημιουργήσουμε το άλμπουμ.

  1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και μεταβείτε στην καρτέλα Άλμπουμ πατώντας το κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης.
  2. Στη συνέχεια, πατήστε το σύμβολο συν (+) στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εάν δείτε "
  3. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το νέο σας άλμπουμ.
  4. Όταν δημιουργείτε αρχικά ένα άλμπουμ, θα μεταφερθείτε στην ενότητα "Στιγμές" των Συλλογών σας για να μεταφέρετε φωτογραφίες στο νέο σας άλμπουμ. Μπορείτε να μετακινηθείτε στις Στιγμές σας και να αγγίξετε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε να μετακινήσετε στο άλμπουμ. Μπορείτε επίσης να πατήσετε "Άλμπουμ" στο κάτω μέρος και να επιλέξετε φωτογραφίες από άλλα άλμπουμ.
  5. Πατήστε Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να σταματήσετε την επιλογή φωτογραφιών και να μετακινήσετε αυτές τις φωτογραφίες στο άλμπουμ που δημιουργήθηκε πρόσφατα.

Αυτό είναι αρκετά απλό, αλλά τι γίνεται αν χάσατε μια φωτογραφία; Αν θέλετε αργότερα να μεταφέρετε φωτογραφίες στο άλμπουμ, θα πρέπει να περάσετε από την οθόνη επιλογής. Μάθετε πώς να επισυνάπτετε μια φωτογραφία σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  1. Πρώτα, μεταβείτε στο άλμπουμ όπου βρίσκεται η φωτογραφία.
  2. Πατήστε το κουμπί Επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  3. Αγγίξτε οποιεσδήποτε φωτογραφίες θέλετε να μετακινήσετε στο άλμπουμ.
  4. Για να μετακινήσετε τις φωτογραφίες, πατήστε το κουμπί "Προσθήκη" στο επάνω μέρος της οθόνης. Βρίσκεται στην αριστερή πλευρά δίπλα από το δοχείο απορριμμάτων.
  5. Εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο με όλα τα λευκώματά σας που αναφέρονται. Απλώς πατήστε το άλμπουμ και οι φωτογραφίες σας θα αντιγραφούν.

Κάνατε λάθος; Μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες από ένα άλμπουμ χωρίς να διαγράψετε το πρωτότυπο. Ωστόσο, εάν διαγράψετε το πρωτότυπο, θα διαγραφεί από όλα τα άλμπουμ. Θα σας ζητηθεί ένα μήνυμα που θα σας πει ότι η φωτογραφία διαγράφεται από όλα τα άλμπουμ, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχαία διαγραφή του πρωτοτύπου. (Μπορείτε επίσης να αναιρέσετε την ανάκτηση φωτογραφιών εάν συμβεί κάποιο λάθος .)