Οι 7 καλύτεροι φωνογράφοι που αγοράζουν το 2018

Ποτέ μην ζητάτε από κάποιον να επαναληφθεί ξανά

Είτε πρόκειται για μια συνάντηση εργασίας, σχολική διάλεξη, ηχογράφηση μουσικής ή απλά συλλογή σκέψεων, ο φωνητικός καταγραφέας προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία. Είναι αλήθεια ότι τα smartphones και οι εφαρμογές φωνητικής καταγραφής προσπαθούν να καλύψουν αυτήν την εξειδικευμένη θέση και, ενώ υπάρχουν λόγοι σύγκλισης των συσκευών, οι εφαρμογές δεν προσφέρουν την πλούσια σε χαρακτηριστικά πείρα ενός εξειδικευμένου καταγραφέα. Φτηνές, φθηνές και για πολλά σενάρια χρήσης, όπου ταιριάζουν απόλυτα στην ανάγκη, ο καταγραφέας φωνής διατηρεί την κόγχη του ως κομμάτι του gadgetry που κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεται να κάνει, όχι περισσότερο και λιγότερο. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τις καλύτερες συσκευές καταγραφής φωνής στην αγορά σήμερα.

Συμπαγές με κομψή εμφάνιση, το Zoom H2n χρεώνεται ως μία από τις μοναδικές συσκευές εγγραφής φωνής που διαθέτουν πέντε ενσωματωμένα μικρόφωνα και τέσσερις διαφορετικούς τρόπους εγγραφής, ώστε να είναι σε θέση να χειριστεί τα πάντα από μια ζωντανή συναυλία, μια εγγραφή πρόβας, μια διαλέξεις ή ένα γραφείο συνεδριάσεις. Οι ηχογραφήσεις πηγαίνουν κατευθείαν στην κάρτα SD με δυνατότητα επέκτασης αποθήκευσης μέχρι 32GB για να επιτρέπονται εκατοντάδες ώρες εγγραφών. Τα εποχούμενα εφέ, όπως η συμπίεση, ο χρωματικός δέκτης και το φίλτρο χαμηλών συχνοτήτων, συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα φωνητικής εγγραφής.

Τα πρόσθετα όπως τα κέρματα αυτόματης απόδοσης, η αυτόματη εγγραφή και τα προ-ρεκόρ λειτουργούν μαζί με τη λειτουργία ανάκτησης δεδομένων για να προσθέσετε ακόμα περισσότερες επιλογές που βοηθούν να κάνετε το Zoom δεύτερο σε μηδέν στο χώρο εγγραφής φωνής. Επιπλέον, το Zoom είναι η διαθέσιμη ηχογράφηση φωνής για τη σωστή εγγραφή αρχείων "χωρικών ήχων" 360 μοιρών που είναι εγγενή στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας JUMP της Google και είναι συμβατή με το YouTube. Μια υποδοχή γραμμής εισόδου προσθέτει την επιλογή ενός εξωτερικού μικροφώνου για βελτιωμένη απόδοση, ενώ το βάρος των 130 γραμμαρίων και το μέγεθος 1,68 x 2,66 x 4,5 ιντσών το καθιστούν ιδανικό για να κολλήσετε δεξιά σε μια τσέπη.

Η ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής ICDUX560BLK της Sony είναι μια άλλη καταπληκτική επιλογή που προσφέρει εξαιρετική απόδοση για διαλέξεις, συναντήσεις και συνεντεύξεις. Με δυνατότητα εγγραφής σε μορφή MP3 με εξαιρετικά ευαίσθητο s-μικρόφωνο, η Sony προσθέτει εσωτερική μνήμη 4 GB που μπορεί να χωρέσει έως και 159 ώρες χρόνο εγγραφής ενώ οργανώνει αρχεία σε περισσότερους από 5.000 πιθανούς φακέλους για εύκολη πλοήγηση. Η διαχείριση αρχείων είναι ένα αεράκι με ένα εύκολο ενσωματωμένο σύστημα για τη μετακίνηση, τη διαγραφή, τη διαίρεση και το κλείδωμα αρχείων με ελάχιστη προσπάθεια ευγένειας ενός έξυπνου συστήματος μενού.

Ο χρόνος εγγραφής που είναι ήδη ορατός από το μάτι είναι επεκτάσιμος μέσω microSD έως και 32GB συνολικής αποθήκευσης για σχεδόν οκτώ φορές το χώρο εγγραφής. Οι οθόνες με οπίσθιο φωτισμό προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση στην ημερομηνία, την ώρα και την τρέχουσα λειτουργία εγγραφής, ενώ ένας ενσωματωμένος μίνι βύσμα ακουστικών προσφέρει ιδιωτική αναπαραγωγή. Η μεταφορά αρχείων από τη Sony είναι γρήγορη, χάρη σε μια ενσωματωμένη θύρα USB που συνδέεται απευθείας σε Windows και Mac.

Όταν πρόκειται για την επιλογή μιας συσκευής εγγραφής φωνής για την αναπαραγωγή μουσικής, μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες πρέπει να είναι να βρείτε ένα μικρόφωνο που είναι εξαιρετικά ευαίσθητο. Το Tascam DR-05 διαθέτει ενσωματωμένα μικρόφωνα παντού που προσφέρουν μια φυσική καταγραφή περιβάλλοντος με πλουσιότερη απόκριση μπάσων, γεγονός που την καθιστά ιδανική για το μουσικό κοινό. Αυτό μπορεί να είναι ο τέλειος καταγραφέας για κάθε μουσικό που ξοδεύει την μπάντα να προσπαθεί να θυμηθεί ότι ένα τραγούδι ή κτύπημα έγραψαν την περασμένη εβδομάδα. Ξεχωριστά, η Tascam βοηθά επίσης να διαφοροποιηθεί από το πακέτο με πρόσθετη υποστήριξη για ένα εξωτερικό μικρόφωνο με είσοδο μικροφώνου στερεοφωνικού μικροφώνου 3,5 χιλιοστών για αυξημένη λήψη ήχου κατά την εγγραφή μουσικής.

Τα ενσωματωμένα ηχεία είναι ικανά να φτάνουν έως 125db SPL και με 2GB ενσωματωμένης μνήμης ενισχυμένης από ένα επεκτάσιμο microSD και microSDHC, υπάρχει επιπλέον χώρος για ώρες μουσικής. Με τη βοήθεια δύο μπαταριών AA, η μονάδα προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 17 ½ ωρών, εάν εγγράφεστε στην προεπιλεγμένη ρύθμιση ήχου. Όλα αυτά είναι υπέροχα για τα μουσικά κεκλιμένα, αλλά αν σκοπεύετε να γράψετε σε εξωτερικούς χώρους, ίσως να είστε λίγο απογοητευμένοι, αφού το μικρόφωνο είναι τόσο ευαίσθητο που μπορεί να πάρει άνεμο.

Όταν πρόκειται για τον ιδανικό συνδυασμό υπέροχου μικροφώνου, μεγέθους και σχεδίασης, το Zoom H1 είναι μια αγαπημένη επιλογή για τη λίστα μας. Σχεδόν το μέγεθος μιας ράβδου καραμελών, το Zoom H1 είναι κάτι περισσότερο από το μάτι. Με ευγενική παραχώρηση της διάταξης μικροφώνου X / Y, το H1 επιτρέπει μια ευρεία περιοχή φωνητικής λήψης, η οποία επίσης ελαχιστοποιεί τον ήχο, επιτρέποντας την είσοδο και την εγγραφή υψηλής ποιότητας ήχου. Με μια μοναδική μπαταρία AA, σας προσφέρονται περίπου 10 ώρες πριν τη φόρτιση.

Η ενσωματωμένη κάρτα microSD 2GB είναι στη θέση του ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης και, ενώ είναι επεκτάσιμη, θα προτιμούσαμε να έχουμε τουλάχιστον κάποια ενσωματωμένη μνήμη για την εκκίνηση. Υπάρχει μια ενσωματωμένη κάρτα SD, έτσι ώστε να μεταφέρετε εύκολα δεδομένα από την κάρτα microSD σε έναν υπολογιστή ή Mac παράλληλα με την υποδοχή στον υπολογιστή σας μέσω της υποδοχής USB 2.0. Η βάση τρίποδα στην πλάτη προσφέρει επεκτασιμότητα και πρόσθετη λειτουργικότητα και θα μπορούσε να είναι ιδανική για σύνδεση με το καυτό παπούτσι στο DSLR ή σε τρίποδο. Τοποθέτηση της μονάδας σε τρίποδο; Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά στην πραγματικότητα θα σας δώσει επιπλέον έλεγχο στην κατεύθυνση των μικροφώνων και θα εξαλείψει τυχόν επιπλέον θόρυβο που προέρχεται από τη χειροκίνητη εγγραφή. Αν ψάχνετε για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο για την αφαίρεση του εξωτερικού θορύβου από τον άνεμο, μπορείτε να αγοράσετε αλεξήνεμο ξεχωριστά για να το χρησιμοποιήσετε σε λιγότερο άνετες συνθήκες άνεσης. Συνολικά, το προβάδισμα του H1 είναι το μικρόφωνο και δεν απογοητεύει με καλή στερεοφωνική εικόνα, υψηλή ευαισθησία και αυτόματα επίπεδα εγγραφής που ακούγονται εξαιρετικά για συνεντεύξεις, συναντήσεις και τα συναφή.

Ιδανικό για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο περιβάλλοντος, το Sony ICD-SX2000 είναι μια συσκευή εγγραφής φωνής υψηλής ανάλυσης που υπερέχει στην καταγραφή κρυστάλλινων συνομιλιών ενώ ελαχιστοποιεί τις στρεβλώσεις. Η Sony προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την τιμή, συμπεριλαμβανομένων ρυθμιζόμενων μικροφώνων τριών κατευθύνσεων για γρήγορη και εύκολη βελτιστοποίηση ήχου για να ταιριάζει με το περιβάλλον σας είτε πρόκειται για επιχειρήσεις, μουσική ή σε εξωτερικούς χώρους. Η Sony λαμβάνει φωνητική εγγραφή σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο με ακόμη περισσότερες δυνατότητες, όπως πρόσβαση μέσω τηλεχειριστηρίου μέσω μιας εφαρμογής Android ή iOS που μπορεί να ξεκινήσει και να σταματήσει εγγραφές, καθώς και να ρυθμίσει τα επίπεδα και τις ρυθμίσεις απευθείας από ένα smartphone. Η χωρητικότητα αποθήκευσης 16GB επιτρέπει σχεδόν 636 ώρες εγγραφής ήχου MP3, ενώ η τοποθέτηση μιας υποδοχής MicroSD προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης. Η μεταφορά των ηχογραφήσεων από τη Sony είναι απίστευτα απλή. απλά συνδέστε και αναπαραγάγετε απευθείας σε έναν υπολογιστή μέσω USB απευθείας για εύκολη μετακίνηση αρχείων.

Οι περισσότερες ψηφιακές συσκευές εγγραφής φωνής έχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 11 έως 37 ώρες, αλλά εάν έχετε μια μακρά μέρα διαλέξεων ή δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μια χρέωση μεταξύ χρήσεων, πιθανότατα θα δείτε μια νεκρή μπαταρία. Δεν είναι έτσι, με το Olympus WS-853, το οποίο υπόσχεται μια εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας 110 ωρών και χρόνο εγγραφής 2.080 ωρών. Λειτουργεί σε δύο αλκαλικές μπαταρίες AAA ή δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA Ni-MH και μπορεί να φορτιστεί μέσω απευθείας USB (δεν απαιτείται καλώδιο!).

Αλλά πώς ο ήχος στοίβα επάνω; Το True Stereo Mic διαθέτει δύο κατευθυντικά μικρόφωνα που βρίσκονται σε 90 μοίρες, ιδανικά για ακριβή λήψη φωνών. Στις ρυθμίσεις όπου ομιλούν περισσότερα από ένα άτομα, ο Voice Balancer ενισχύει τις πιο ήπια φωνές και τις πιο δυνατές φωνές, με αποτέλεσμα την αναπαραγωγή που είναι άνετη για ακρόαση. Η λειτουργία ακύρωσης θορύβου μειώνει επίσης τον ανεπιθύμητο θόρυβο στο παρασκήνιο, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε πιο καθαρό ήχο.

Το Olympus WS-853 διαθέτει εντυπωσιακή μνήμη 8GB, καθώς και ένα εξωτερικό microSD που θα σας βαθμολογήσει με άλλα 32GB. Σε μόλις 4,4 x 0,7 x 1,5 ίντσες, μερικοί αναθεωρητές του Amazon παραπονούνται ότι είναι πολύ μικρό, αλλά το μικρό μέγεθος τους μπορεί να σφραγίσει τη συμφωνία για άλλους.

Με μέτρηση μεγέθους 3,6 x 5 x 8 ίντσες και με βάρος μόνο 1,8 ουγκιές, ο ψηφιακός καταγραφέας φωνής Eleckey E7 προσφέρει ένα υπερσύγχρονο και συμπαγές σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα σε οποιαδήποτε τσέπη. Με δύο ενσωματωμένα, υπερευαίσθητα μικρόφωνα που ενσωματώνουν και τα δύο μειωμένη ένταση θορύβου, το Eleckey καταγράφει εγγραφές υψηλής ποιότητας με ελάχιστη προσπάθεια. Εκτός από την καλή εμφάνισή του, το Eleckey δεν απογοητεύει τη μνήμη (έχει 8GB εσωτερικής μνήμης, προσθέτοντας περισσότερες από 250 ώρες εγγραφών φωνής).

Ακόμα και με το συμπαγές και άνετο μέγεθος του, το Eleckey δεν απαιτεί συνεχή προσοχή, καθώς η λειτουργία set-and-forget-it επιτρέπει στο E7 να τοποθετηθεί σε επιφάνεια εργασίας ή στο περίπτερο και να ξεκινήσει αυτόματα η εγγραφή μόλις ανιχνευτεί ο ήχος. Για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το E7 θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από τρία λεπτά αδράνειας για να βοηθήσει στη διατήρηση της μπαταρίας για μεταγενέστερη χρήση. Ζώντας μια διπλή ζωή, το E7 μπορεί να λειτουργήσει ως ειδικό MP3 player ή μονάδα flash για να αποθηκεύει αρχεία και να τα μετακινεί μεταξύ υπολογιστών μέσω οποιουδήποτε καλωδίου USB.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .